2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Pembe kanamaya dönüştü , acile gidiyoruz. Çok korkuyorum bana dua edin 😢
Allah korusun canım
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın güzel düşün güzel olsun çoğul gebelikliklerde rahim büyüdükçe damarlarda çatlama oluyor kanama olabiliyor umarım öyle bişeydir stres yapma
Güzel haberlerle geliceksin inşallah❤️🙏

İsmi farklı olurda içerik ve fayda sağlama konusu ayniysa sikinti yok. İyi kız 3 ayliksa zaten nasip olursa 4 ay kaldı doğuma. Magnezyum doz olarak bilemem de bence gayet iyi makul agri sizi kalmaz bebiste güzelce beslenir İnşallah 🤗oyyys
Benim detaylid da ayin 12 sinde bakalim nasıl geçecek. 🥰🤭
İçerigi aynıdır kesin onuda kolay bulamıyoruz ki eczaneye gittim yok bunlar piyasada dedi 1 kutu varmış aldım yarın haber vericek bana ona göre diğerlerini alıcam 😫 magnezyum içinde hem kasılmalarım var hemde kramp giriyor dedim sırf versin diye 🤣🤣
Valla bugün için hiç heycanlı değildimde detaylı için aşırı heycanlıyım 🥰 inşallah yüzlerini gösterirlerde yüzlerinide görürüz🥹❤️

Evet bendrde aynen oyle. bacakta nasıl ağrıyormu? Benimde doktorum ovalama drmişti
Canım bacakta pantolon yan ve ön çizgisi oluyor ya o kısımlar hariç üst baldirdan 4 parmak aşağısı vz dizden 4 parmak yukarısı iğne yeri oluyor..
Ben tutabildiğim için bacak daha iyi oldu, yani çok ağrısız diyemem ama göbekten iyi ya.. Göbek hiç tutulmuyor artık

Kızlar bu nasıl yapılıyor bilen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20231002_093611_Chrome.webp
    Screenshot_20231002_093611_Chrome.webp
    48 KB · Görüntüleme: 68
Açılmam olmuş ve bebeklerden birisi aşağıdaymış , başka bir hastaneye sevk ettiler oraya gidiyoruz şimdi dikiş atılabilir belki dedi doktor
Kaç cm açılma canım? Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dikişle istirahat yatmakla geçer merak etme stres yapma 🙏🏻 bende yoğun kanama yaşadım 5 gün önce ikizlerde haftaya serklaj olacak dikiş atacaklar kasılmalarım çok erken başladı 🙏🏻 stres çok olumsuz etkiliyor sakın stres yapma ilaçlarla dikişle her şey halloluyor erkenden fark etmek önemli olan

Kaç cm açılma canım? Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dikişle istirahat yatmakla geçer merak etme stres yapma 🙏🏻 bende yoğun kanama yaşadım 5 gün önce ikizlerde haftaya serklaj olacak dikiş atacaklar kasılmalarım çok erken başladı 🙏🏻 stres çok olumsuz etkiliyor sakın stres yapma ilaçlarla dikişle her şey halloluyor erkenden fark etmek önemli olan
Kasılmalara ağrı eşlik etti mi acaba yoksa sadece kasılmanız mı var. Benimde göbek deliğinin alt kısımlarında kasılma oluyor ama herhangi bir ağrı ya da sancı yok, düzenli olma durumu da yok. Doktorum normal dedi. Üst üste 2 kere kasıldı az önce ama ağrı yok kafam karıştı

Kızlar vajina ağrısı normal mi? İlk defa oldu son yarım saatte 3 kez kramp gibi ağrı girip geçiyor sizde de oluyor mu

Pembe kanamaya dönüştü , acile gidiyoruz. Çok korkuyorum bana dua edin 😢
Sakin ol kuzum ben cuamrtesi günü bildiğin kanama yaşadım baya oldu yani ama oğlumda hiç bir sıkıntı yoktu gönlünü ferah tut stresten daha kötü oluyor ben gidene kadar ağladım bir şey oldu diye ve o kadar sancım olduki ağlarken taki ultrasonda bebeğin iyi oldugu görünce sancım bile geçti

Kasılmalara ağrı eşlik etti mi acaba yoksa sadece kasılmanız mı var. Benimde göbek deliğinin alt kısımlarında kasılma oluyor ama herhangi bir ağrı ya da sancı yok, düzenli olma durumu da yok. Doktorum normal dedi. Üst üste 2 kere kasıldı az önce ama ağrı yok kafam karıştı
Kasılmaları nasıl anlıyorsunuz?
Kızlar vajina ağrısı normal mi? İlk defa oldu son yarım saatte 3 kez kramp gibi ağrı girip geçiyor sizde de oluyor mu
Bende de oluyor bazen baskı gibi bazen zonklama bazen ani batma

Açılmam olmuş ve bebeklerden birisi aşağıdaymış , başka bir hastaneye sevk ettiler oraya gidiyoruz şimdi dikiş atılabilir belki dedi doktor
Dikiş atılır bol bol dinlenirsin kuzum stresten uzak durmaya calış . Benim de eşim çok aşagıda rahim kanalını kapattı diyor bunların hepsinin çözümü bol bol dinlenmek kuzum sen hep iyi düşün

Back
X