2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Açılmam olmuş ve bebeklerden birisi aşağıdaymış , başka bir hastaneye sevk ettiler oraya gidiyoruz şimdi dikiş atılabilir belki dedi doktor
Canım dualarım sizinle.. Sağlıkla gelecekler bebeklerin hiç kendini üzme
Allah yardımcın olsun

Kasılmalara ağrı eşlik etti mi acaba yoksa sadece kasılmanız mı var. Benimde göbek deliğinin alt kısımlarında kasılma oluyor ama herhangi bir ağrı ya da sancı yok, düzenli olma durumu da yok. Doktorum normal dedi. Üst üste 2 kere kasıldı az önce ama ağrı yok kafam karıştı
Ben acile gittiğimde yoğun kanamayla gittim doktorum acil hastaneye geldi nar ye bağladılar 2 dk bir 50-60 kasılma çıktı 20 dk boyunca sürekli doktorum kanama olmasa doğuma gelmişsin hiç mi gün içinde kasılma ağrı acı hissetmedin dedi hayır dedim iş yapıp ayakta mı durdun dedi hayır yattım hatta gün içinde baya uyudum dedim çok şaşırdı 2 gün öncesine nst de hiçbir şey yoktu 5 saatte kasılmaları düşürdüler 4 gün hastanede yatırdılar böyle top gibi kasılıp gevşiyor göbeğimin çevresi Allah kimseye o korkuyu yaşatmasın 🙏🏻

Açılmam olmuş ve bebeklerden birisi aşağıdaymış , başka bir hastaneye sevk ettiler oraya gidiyoruz şimdi dikiş atılabilir belki dedi doktor
Kaç cm açılma olmuş canım
Hiç korkma dikişle her şey yoluna girer inşallah
Dikiştende hiç korkma
Erkenden farkedilmiş olması çok iyi o açılmayı iğnelerle ilaçlarla serumla kapatırlar hiç stres olma

Ben acile gittiğimde yoğun kanamayla gittim doktorum acil hastaneye geldi nar ye bağladılar 2 dk bir 50-60 kasılma çıktı 20 dk boyunca sürekli doktorum kanama olmasa doğuma gelmişsin hiç mi gün içinde kasılma ağrı acı hissetmedin dedi hayır dedim iş yapıp ayakta mı durdun dedi hayır yattım hatta gün içinde baya uyudum dedim çok şaşırdı 2 gün öncesine nst de hiçbir şey yoktu 5 saatte kasılmaları düşürdüler 4 gün hastanede yatırdılar böyle top gibi kasılıp gevşiyor göbeğimin çevresi Allah kimseye o korkuyu yaşatmasın 🙏🏻
Evet benimkide top gibi oluyor kasıldığında 10 saniye içinde gevşiyor ama hiç ağrı hissetmiyorum endişeliyim açıkçası. Bu arada nst’ye kaçıncı haftada bağlandınız ?

Evet benimkide top gibi oluyor kasıldığında 10 saniye içinde gevşiyor ama hiç ağrı hissetmiyorum endişeliyim açıkçası. Bu arada nst’ye kaçıncı haftada bağlandınız ?
Bende hiçbir şey hissetmedim yani bilmiyorum doktorum da şaşırdı o yüzden bir şey diyemiyorum 🤷🏻‍♀️ 16. Hafta da bağladılar nst ye bundan sonra her hafta da bir nst bağlanacak. Bir de günde 4 tane 6 saat arayla Nidilat kullanıyorum kasılma önlüyor, endol makattan fitil günde bir sabahları uyguluyorum kasılma önlüyor bir de her gün kalçadan progestan iğne oluyorum doktorum bundan sonraki süreçte kendimi daha iyi dinlememi en ufak bir ağrı da bilgilendirmemi istedi doktorum da çok endişeliydi ben bir şey hissetmeyince tedirgin olmuştu

Bende hiçbir şey hissetmedim yani bilmiyorum doktorum da şaşırdı o yüzden bir şey diyemiyorum 🤷🏻‍♀️ 16. Hafta da bağladılar nst ye bundan sonra her hafta da bir nst bağlanacak. Bir de günde 4 tane 6 saat arayla Nidilat kullanıyorum kasılma önlüyor, endol makattan fitil günde bir sabahları uyguluyorum kasılma önlüyor bir de her gün kalçadan progestan iğne oluyorum doktorum bundan sonraki süreçte kendimi daha iyi dinlememi en ufak bir ağrı da bilgilendirmemi istedi doktorum da çok endişeliydi ben bir şey hissetmeyince tedirgin olmuştu
Bende tedirgin oldum şimdi 14’ünde muayenem. En son 29’unda detaylı usg’ye girdim bir sorun yoktu detaylıyı yapan doktorum da günde 7’den fazla kasılma olmazsa önemli değil demişti.

Bende tedirgin oldum şimdi 14’ünde muayenem. En son 29’unda detaylı usg’ye girdim bir sorun yoktu detaylıyı yapan doktorum da günde 7’den fazla kasılma olmazsa önemli değil demişti.
Tedirgin olmayın herkesin süreci farklı tabiki endişelenmeyin doktorunuza güvenin kendinizi dinleyin olası bir durur da doktorunuza muhakkak haber verin ertelemeyin 🙏🏻🙏🏻

Tedirgin olmayın herkesin süreci farklı tabiki endişelenmeyin doktorunuza güvenin kendinizi dinleyin olası bir durur da doktorunuza muhakkak haber verin ertelemeyin 🙏🏻🙏🏻
Doktorumla hep iletişim halindeyim normal dediği için endişelenmemiştim aslında. Size de geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏼

aynı durumdayız idrar temiz cıktı benim :KK43: takip edilecek yapacak birsey yokmus snaırım senin doktorununda dediklerini paylaşor mısın benimde sancım var malesef:KK43:
:8
Taş düşürüyormuşum maalesef 🙁 Doktorum şuan için idrar temiz ama enfeksiyon olacaktır ilerleyen zamanlarda dedi.Ürolojiye yönlendirdi takip edecekler ilerleme durumunda stent takılabilirmiş.Taşlar şimdilik küçükmüş ama kanalı tıkamış.Ağrı kesici ve antibiyotik yazdı.Bol su iç dedi.İnşallah ilerlemez.🤲🏻

Canıııımmm sakın stress yapma inşallah dikiş atınca bolbol istirahet edince gecicektir. İkiz kızların sana tutunacaktır🙏🏻 düşün sen iki tane bebegi taşıyorsun aşağıya düşmüş ola bilir. Bunları göz önünde bulundurarak stres yapma her şey çok güzel olucak bak burda kaç tane kanaması olan problemleri olan arkadaşlr var. allahın izniyle tüm bebeklerimize sağsalim kavuşucaz🤲🏻🤍

merhaba aradan çok zaman geçmiş ama benzer bir durumum var ne yaptığınızı ve nasıl sonuçlandığını merak ettim.
Hiç bir şey yapmıyorum. Baya ağrıyor. Sadece ağrı kesici içebilirsin dedi doktorum. Doğum mecbur sezeryan olacak o sırada alacaklar işte. Sizin de miyom var?

Taş düşürüyormuşum maalesef 🙁 Doktorum şuan için idrar temiz ama enfeksiyon olacaktır ilerleyen zamanlarda dedi.Ürolojiye yönlendirdi takip edecekler ilerleme durumunda stent takılabilirmiş.Taşlar şimdilik küçükmüş ama kanalı tıkamış.Ağrı kesici ve antibiyotik yazdı.Bol su iç dedi.İnşallah ilerlemez.🤲🏻
Geçmiş olsun . Bitmek bilmiyor her gün başka bişeyler geliyor başlmıza inşallah geçer🙏🏻

Canım 16. Haftada yalancı kasılmalar baslıyor benim bazen 4-5 kere oluyor doktorum 10 kere olmadıkça sorun yok dedi sıkıntı yapma bişey olmaz allahın izniyle

Cok yoruldum ne mutfak kaldi ne yerler her yer toz içinde ev temizlemeye bu hafta birinide bulamadım sinirlerim.kalkti iyice kimsem de hepsinil.disindq yasiyo tek.basimayim eşim de yola gitti uzun yol.şoförü gök sinirim bozuk qnlatamam

Back
X