2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Eger kiradaysaniz boyama işine özellikle tezgah üstüne hiç tavsiye etmem. Cunku çabuk atıyor deforme oluyor yeniden eski haline getirmekde çok fazla kol gücü ve maliyetli oluyor. Boya yerine kaplama yapın hem boya ve tiner kokusuna maruz kalmamış olursunuz.
Kendi evimiz aslında 2 senede düşünüyordum ama değiştiririz diyorduk ama krediler filan ortada suanda öyle bir değişim söz konusu değil artık o yüzden bebek olmadan yapalım dedim bakalım çok saol cnm

Kendi evimiz aslında 2 senede düşünüyordum ama değiştiririz diyorduk ama krediler filan ortada suanda öyle bir değişim söz konusu değil artık o yüzden bebek olmadan yapalım dedim bakalım çok saol cnm
Lütfen siz boyamayın boyanirken de evde olmayın dün bir fırını temizleyeyim dedim o da maske vardı ben de pencere kapı acıktı o bile etkiledi sizi de etkiler

Bu mesajında alttan bakmadı mi acaba mesela nasıl görmedi açılmayı kadın doğum acili bir de dah işinin ehli olmaları gerekmiyor mu mesela
Ultrasonda baktı bir sıkıntı yok dedi ve alttan bakmadı.Kendi doktorumla iletişime geçtim o ben bakarım dedi zaten şuan yatırdılar beni bekliyorum bakalım ilaç verdiler şuan için

Çok çok geçmiş olsun. O yapılan yapılacak iğnenin gerçekten güzel etkisi var. Mevlam sifasini esirgemesin.
Çok önemli gerçekten neden nasıl bu kadar yayginlasmjs anlamış değil. Yediklerimi ictijlerimjz hep sorunlu mutlaka etkisi vardır.
amin inşallah .Allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebeklerimizi

Kızlar bu arada detaylıda serviks uzunluğu 40 mm olarak ölçülmüş benim .Acilde ki doktor bu yüzden ölçmeye gerek duymamış şimdi doktorumla görüştüm o o şekilde söyledi .Ama yine de bakılacak tabi ki 😏

Ultrasonda baktı bir sıkıntı yok dedi ve alttan bakmadı.Kendi doktorumla iletişime geçtim o ben bakarım dedi zaten şuan yatırdılar beni bekliyorum bakalım ilaç verdiler şuan için
Doktora söyleyin canim baksın aniden de olabiliyor açılma ben böyle sümüksu kahverengi akıntıyla gittim acilmam yoktu ama saatler geçtikçe acilmam başladı doktor gozetimindeyken hem de

Türkiyede nasıl bilmiyorum ama ben serklaj oldum 1 ay çalışamaz raporu verdiler
Çok sağol cevabın için geçmiş olsun 🌸 neden serklaj oldun, rahim ağzı açık mıydı, rahim uzunluğu mu kısaydı, kaçıncı hafta da oldun, sonrasında nelere dikkat ettin, kanama oldu mu, enfeksiyon durumu beni endişelendiriyor bilgi verebilir misin rica etsem 🙏🏻
Ben de serklajdan sonra 1 ay heyet raporu aldım. hatta doktorum 32. haftaya kadar bir şekilde götüreceğiz raporlarla dedi.

10 gün önce baktı kalbine beynine çapına kolları ellerine herşey yolunda dedi Kuzum. Haftaya muanede yine detaylı bakacakmis 😊 anladığım kadarıyla her gittimizde detaylı bakiyirmus da ben bilmiyordum 😂
Evettt ona bakıyorlar kuzum 😂😁
Ben ikilide de girmiştim detaylıya.
Hadi inşallah sağlıkla gelsinler ❤️🤲

Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen 🙏🏻
Allah im Yardımcın olsun kuzum

Göbek altında çamaşır bölgesi diyeyim bi anda sertlesiyor parmakla hafif bastirdiginda batmıyor ve hissediyosun sertlesio kasildigini. Elini gezdirirken de orda sanki bi top balon varmış hissiyatı oluyor. Genelde uzandigim zaman hissediyorum. Elimle ovaliyorum kısa sürede geciyo. Fark edersen korkma ilk zamanlar noluyo felan diye ben çok endişe ederdim. Rahim doğuma hazirlarmis gün içinde 10 kereyi geçmezse sorun değil.
canım merhaba benim de göbek deliğimin 4 parmak yanında ceviz büyüklüğünde şişlik var kim ellese eline geliyor ovalamakla geçmiyor bu öyle bisey mi bugün 2. günü :(( yoksa kese orada onun şişliği mi anlamadım

Allah bu sıkıntıları çeken tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah her birimize sağlıkla vakitlice kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 gerçekten farkındalık oluştu bu grup sayesinde hiç duymamıştım böyle şeyleri öğreniyorum daha temkinli olacağım inşallah belki ciddiye almadan geçeceğim şeyleri ciddiye almam gerektiğini öğreniyorum bu açıdan deneyimleri paylaşmak öğrenmek çok değerli ya

Benim 16. Haftada vajinal ultrasonla ölçüldü rahim ağzı uzunluğum. Ayrıca elle muayenese de açılma var mı gibi bişeye baktı. Ben almanyadayım. Grupta konuşuluyor be bana bakılmadı acaba karından mı ölçülüyor diye doktora söyleyeyim diye gitmiştim . Ben demeden bu haftada rutin bakılması gereken bi işlem var bugün ultrason vajinadan olacak diye kendisi dedi rutin kontrolde.

Bende öyle biliyorum karindan bu kaç mm uzun oluyor sınır ya da şüphede alttan muayene yapılıyor
Benimde hep karından bakilirdi ve karından olcumlerde bi kaç mm uzun cikiyomus doktorum öyle demişti. Alttan bakti ve biz hemen tedaviye başladık. Doktor bi bakalim aklımızda kalmasın demese suan Allah korusun 🥺😔🤲

Bende öyle biliyorum karindan bu kaç mm uzun oluyor sınır ya da şüphede alttan muayene yapılıyor
Bana da öyle dedi doktorum karından bakıldığında şüpheli durum yoksa alttan bakmayız doktora da çok ısrar etmeye çekindim doğrusu işini öğretiyor gibi olmamak için artık detaylı da bir daha soracağım

Bana da öyle dedi doktorum karından bakıldığında şüpheli durum yoksa alttan bakmayız doktora da çok ısrar etmeye çekindim doğrusu işini öğretiyor gibi olmamak için artık detaylı da bir daha soracağım
Sizlere en son kaç mm dedi?
Benim 4 eylüldeki randevuda 38 çıktı karından
2ekimde gittiğimde 32 dedi bende sordum hemen 38den 32ye düşmüş sorun mu var diye tekrar gösterdi bak bi sorun yok dedi hatta gülüp sen birşeyler okumuşsun dedi dedim ama napayım hep karşıma çıkıyor psikolojim bozuluyor dedim gülüp okuma öyle şeyler merak etme şuanda sıkıntı yok dedi biraz konuşup rahatlattı beni. 25in altı sıkıntılı durum dedi ama tabi burda birileri birşeyler yazınca psikolojikman etkileniyoruz şuan mesela çok mutsuzum yani bebeğimide etkiliyorum...

Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen 🙏🏻
Allah yardımcınız olsun bebeklerini sağsalim kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 🌸

Sizlere en son kaç mm dedi?
Benim 4 eylüldeki randevuda 38 çıktı karından
2ekimde gittiğimde 32 dedi bende sordum hemen 38den 32ye düşmüş sorun mu var diye tekrar gösterdi bak bi sorun yok dedi hatta gülüp sen birşeyler okumuşsun dedi dedim ama napayım hep karşıma çıkıyor psikolojim bozuluyor dedim gülüp okuma öyle şeyler merak etme şuanda sıkıntı yok dedi biraz konuşup rahatlattı beni. 25in altı sıkıntılı durum dedi ama tabi burda birileri birşeyler yazınca psikolojikman etkileniyoruz şuan mesela çok mutsuzum yani bebeğimide etkiliyorum...
Canım bana kaç olduğunu bile söylemedi sadece sorun yok dedi ölçümler normal dedi

Bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20231004-WA0000.webp
    IMG-20231004-WA0000.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 63
Amin inşallah canım siz de sağlıkla vaktinde alın bebisinizi benim de annemde ve ablamda yok ikisinin de tüm doğumlari vaktinde ve normal böyle bir şeye hayatta ihtimal vermezdim ama teyzemde var erken doğum. Hepsi ev hanımı ben çalışıyorum stresli bir işim vardi ayaktaydim hep bir de geçmeyen enfeksiyon ben de ona baglamistim dikkat etmek lazım çok ev işi kalırsa kalsın kizlar yemek mi makarnayla da kahvaltiyla da doyar evdekiler yatın dinlenin ağrılarınızi ciddiye alın dikkat edin kendinize
Amin cümlemize zamanında sağlıklı dogum nasip olsun 🤲
Bak stresli iş dedin ya aslında buda etkili biliuo musun. Gecen aylarda eşimle iş kurma konusunda 1 ay kadar çok araştırma yaptık. Şehir dışına ciktik toptancı gezdik dukkan baktık ivir zivir farkında olmasam da stres çok yapmıştım. Doktor muayenesinde sonra dank etti kendimi nasıl zorladigimin farkına vardım. Kesinlikle ev işleri yapılır pislenirse temizlenir. Yeterki saglik olsun. Çoğu zaman evde yemek olmuyo esim çayın yanına ekmeğe bi şeyler sürüp yiyo. Bu günlerde geçecek Allahı izniyle ağzımızın tadı saglimiz olsun yeter ki.

Back
X