2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Sağlık sıhhatiniz alışverişleriniz ne alemde 😊🙏🏻🤲🏻🧿
İsimli bebek takımı, lohusa takımı, kapı süsü takı yastığı, beşik süsü vs bakmakla geçiyor günlerim. Bir yandan da bebişime aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum. Baktıkça alınacak çok şey çıkıyor 🥰🫠

Ben ha bire y3mek uyuyorum.ve hiç doymuyorum saat başı bildiğin adam akıllı yemek yiyom ev işi cocugun ödevi falan yarın usg var stres içindeyim iyice ya bende hamile kiyafetleri bakıyorum dün atkadas birine erkek bebek demişler gerseyinona göre almis bir baksın kiz bebek ben şok yine hisi alamadım ya hiç

İsimli bebek takımı, lohusa takımı, kapı süsü takı yastığı, beşik süsü vs bakmakla geçiyor günlerim. Bir yandan da bebişime aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum. Baktıkça alınacak çok şey çıkıyor 🥰🫠
Başladınız mı yıkamaya ben ona daha başlamadım kolay gelsin benimde alışveriş bitmedi daha kredi kartımı sisirmistim diye bi ay durdum bu ay devam edeceğim insallah 😊

İsimli bebek takımı, hastane çıkışı, lohusa takımı, kapı süsü vs için tavsiye edeceğiniz instagram hesapları var mı ?

Kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Sağlık sıhhatiniz alışverişleriniz ne alemde 😊🙏🏻🤲🏻🧿
Full yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım var😩
Ben daha hiç bir şey almadım bi kaç hediye geldi onun haricinde bişey yok🤣

Ben ha bire y3mek uyuyorum.ve hiç doymuyorum saat başı bildiğin adam akıllı yemek yiyom ev işi cocugun ödevi falan yarın usg var stres içindeyim iyice ya bende hamile kiyafetleri bakıyorum dün atkadas birine erkek bebek demişler gerseyinona göre almis bir baksın kiz bebek ben şok yine hisi alamadım ya hiç
Kolay gelsin bende hiç doymuyorum 🤣🫠

Başladınız mı yıkamaya ben ona daha başlamadım kolay gelsin benimde alışveriş bitmedi daha kredi kartımı sisirmistim diye bi ay durdum bu ay devam edeceğim insallah 😊
Aldığımı hemen yıkayıp mümkünse ütüleyip kaldırıyorum 🥰 sonradan çok biriksin istemiyorum iyice ağırlaşınca iş yapmak zor gelir diye :)

İsimli bebek takımı, hastane çıkışı, lohusa takımı, kapı süsü vs için tavsiye edeceğiniz instagram hesapları var mı ?
Ben isimli bebek takımı ve hastane çıkışını astral bayb den aldım lohusa takımı suwen den aldım kapı süsü ve dağıtmalik süsleri kendim yapıyorum 🤣

Full yatarak geçiyor canım iki gündür aşırı bulantım var😩
Ben daha hiç bir şey almadım bi kaç hediye geldi onun haricinde bişey yok🤣
Geçmiş olsun canım demirden mi acaba yoksa eyvah ikinci bulantı dönemi mi başladı içine ne zaman sinerse daha çok zamanımız var
Ama şükürler olsun şaka maka yarıladık da bi taraftan 🙏🏻🤲🏻🙏🏻

kızlar atlatamadık biz bu süreci , bebeklerimizin ikisini de kaybettik. Telefona bakamayacağım bir süre pek iyi değilim. Hepinize destekleriniz için teşekkürler. Allah hiç birinize yaşatmasın , gerçekten çok zormuş. Sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.
Çok çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah sabır versin size be ailenize🙏🏼

Back
X