- 7 Temmuz 2023
- 55
- 53
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 20+5 fi ultrasyonda 21+2 ciktiİyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz
1 ay önce mağazadan almıştım benUygunmuş nezaman aldınız?mağazasındanmı sitesindenmi aldınız?Ben set halinle pembe en uygun 340 a buldum bugün siteden
Çikolata yediniz mi girmeden .maşallh sağlıcakla alın kucağınıza inşallhEvet ya hersey yerli yerinde masallah ayak.parmaklarina kadar gösterdi doktor sürekli parmak emiyo çok.guzel poz verdi dedi rabbim devamını getirsin herkese güzel.haberler versin ins
Oyy maşallahAyrintiliya girdim hersey yolunda çok şükür bin şükür 350 gram 21 hafta
Bende öyleyim canım 5. Ay bitti ama karnımı anlayan yok6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım![]()
Evet ya son ay şişicez biz galibaBende öyleyim canım 5. Ay bitti ama karnımı anlayan yok![]()
MuhtemelenEvet ya son ay şişicez biz galibaama hem hayalimde hemde rüyalarımdaki hamileliği yaşıyorum rüyamdada karnımı hep bu şekilde görürdüm top gibi değil geniş şekilde görürdüm
![]()
Aynen bende de bu oluyor. Bir tarafta sertlik oluyor şiş gibiKızlar benimde bebek saga sola vuruyor. Bide bazen kafasının yerini degistirdiginde hiss ediyorum aynı yer buyuyor top gibi sizdede oluyormu?
6 değilde 5. Ayın ortası değil mi 24 ten itibaren 6. Ay oluyor diye hesaplıyorum ben6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım![]()
artık lütfen lütfen hep böyle güzel haberler duyalım inşallahAyrintiliya girdim hersey yolunda çok şükür bin şükür 350 gram 21 hafta
ben de inşallah durumum el verirse yenidoğan konusunda tecrübeli yardımcı bulmak istiyorum ama direk uzman bebek konusunda bir sürede olsa siz ne dersiniz bana yardım edecek eşim dahil kimsem yokYok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konudaBenim banyoda petek var kışın evin en sıcak yeri banyo oluyor
yani en azından benim için 5 dk’da yıkamak kolay
![]()
Size yardım edecek hiç kimse yoksa ve yardım konusunda ihtiyaç hissediyorsanız imkanınız varsa yardımcı tutabilirsiniz tabi neden olmasın.ben de inşallah durumum el verirse yenidoğan konusunda tecrübeli yardımcı bulmak istiyorum ama direk uzman bebek konusunda bir sürede olsa siz ne dersiniz bana yardım edecek eşim dahil kimsem yok
Benimki 22 haftayı tamamladıktan sonra gelmemi istedi. Beyin ve kalbine detaylı bakmak istiyormuş. Her doktorun farklı oluyor sanırımİyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz
canım ben de grip oldum ama hiçbirsey yapmadım gitmek gerekir mi acaba doktora öksürünce kasıklarımda batma oluyorMerhabalar ayrintili ultrason icin ben yaşadığım şehir de imkan olmadığı için eşimin de işi gereği izin alması başka şehire gitmemiz sıkıntı bizde izne memlekete yeni gittik 18.haftada yaptırmak zorunda kaldık özelde yaptırdık doktor ilk çocuk uygunsa yaparız dedi ve yaptı çok mu erken oldu acaba rahim uzunluğu vs şu demedi raporda bisi yazmıyor acaba ultrason kağıdında falan mı çok tereddütte kaldım ben daha sonra grip oldum tahlil vs yapıldı ve doktor dedi karaciğer enzimler yükselmiş parol vs bisi kullanma