- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBakarmısınız demişsin de cinsiyetimi tahmin edecez
Sanırım kız bebeklerde karın yayvan olduğu için çok çabuk çıkmıyor ama erkeklerinki top gibi hemen belirginleşiyor6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım![]()
Hemşireler sadece kafasını yıkıyor diye biliyorum. İlk 1 hafta bebeğin yıkanması önerilmiyor.Püf noktası kolay kolu varsa bize de anlatsanızhani acil yıkamak durumunda kaldigimizda çok fazla tata yaptığında felan kolaycacik yikasak paklasak
![]()
Göbek düşene kadar yikanmiyo biliyorum da. Banyoda kucakta elde yıkamanin kolaylığı var mı diye merak ettim.Hemşireler sadece kafasını yıkıyor diye biliyorum. İlk 1 hafta bebeğin yıkanması önerilmiyor.
Yok ben ona inanmıyorum çokta şahit oldum vücut yapısıyla alaka bence top gibi karın olup kızı olanada denk geldim ama ben yayvan olmasını daha çok sevdimSanırım kız bebeklerde karın yayvan olduğu için çok çabuk çıkmıyor ama erkeklerinki top gibi hemen belirginleşiyor![]()
Kayma olarak hissetmiyorum sanki vurma gibi acaba normal mi iki tarafta olması dedim ama normal sanırımBende de aynı durum var hemencik kayıyor sağa sola![]()
Ben 29 unda girdim Prof perinatolog 1500 verdim 20 dakika sürdü herşeyede bakıldı maşallah esniyordu güzelliğimYarın benim de detaylı ultrasonum var perinatolog Aydın merkezde 1600₺ dedi 1 saat kadar sürüyor dedi asistanı öğlen 12 de randevucokkkk heyecanlıyım minnoşu özledim
Morluğunu bilmiyorum ama 16.18. Haftalarda benimde ağrıyordu doktora sordum büyümeye bağlı olur dedi 2-3 gün snra geçtiKızlar bugün göbek deliğim biraz ağrıyordu hâlâ da tam geçmedi bakayım dedim biraz morarmış sizce normal mi bu![]()
Ben 20+6da gitmiş olucam canım bu cuma gidiyorum inşallahİyi akşamlar kızlar yarın perinatolojiye randevum var da acaba erken mi oldu 20+2 haftalık sizler kaçıncı haftada gideceksiniz ya da gittiniz
Aynı zamanda hem sağ da hem solda hissediyorsan biri kafası biri ayağı olabilir gayet normalKayma olarak hissetmiyorum sanki vurma gibi acaba normal mi iki tarafta olması dedim ama normal sanırım![]()
Bazen hareketsiz oluyo gerçekten ya da ben kendi hareketliliğimden onu fark edemiyorum. Benimki genelde arkama yaslanıp bacaklarımı uzatıp oturduğumda dinlenirken hareketleniyor bi de tatlı vs yiyerek ekstra hareketlenmesini sağlayabilirsin belki canımKızlar ya ben geçen hafta hissetmiştim bebeği iki gün ard arda. 18+6 da şimdi 19+6 dayım. Hissetmeye çalışıyorum pek hissedemiyorum. Sizce normal mi?
Az önce konuştum elimi karnıma koyup çok hareketlendi bebişim başta sonra durdu sanki iletişim oluştu aramızda gibi hissettimKızlar bebeklerimiz artık dışardaki sesleri duyuyormuş ve anne sesini ayırt ediyorlarmış diğer seslerden çok minnoş değil mi ya![]()
Bende yüz üstü yatmayı deli gibi özledimUzanınca yatağa yatınca nefesim kesiliyor artık birde sağa sola dönüşte karnım acıyor ağrıyor sizdede oluyormu?Yüz üstü yatma alışkanlığım yok ama sırt üstü yatmayı çok özledim kendimi bazen sırt üstü uyuyor olarak buluyorum hemen ya sağa ya sola dönüyorum
Yaa ben de dün pikniğe gitmiştim arkadaşlarla top falan oynarken koşturdum kendimi kaptırıp sonra korktum bi şey olcak diye oturdum böyle bi hareketlilik olamaz ilk defa bu kadar uzun süre durmadan hareket etti sonra çok vicdan azabı çektiimDün akşam koltukta göbeğimin üstüne düştüm sinirlendi bu bir vuruyor pat küt başladı vurmaya dönmeye bi karış boyuyla sinir de oluyor![]()