2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bugün göbek deliğim biraz ağrıyordu hâlâ da tam geçmedi bakayım dedim biraz morarmış sizce normal mi bu 🥺

6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım🤷‍♀️
Sanırım kız bebeklerde karın yayvan olduğu için çok çabuk çıkmıyor ama erkeklerinki top gibi hemen belirginleşiyor😁

Püf noktası kolay kolu varsa bize de anlatsanız 🥲 hani acil yıkamak durumunda kaldigimizda çok fazla tata yaptığında felan kolaycacik yikasak paklasak 🤭
Hemşireler sadece kafasını yıkıyor diye biliyorum. İlk 1 hafta bebeğin yıkanması önerilmiyor.

Hemşireler sadece kafasını yıkıyor diye biliyorum. İlk 1 hafta bebeğin yıkanması önerilmiyor.
Göbek düşene kadar yikanmiyo biliyorum da. Banyoda kucakta elde yıkamanin kolaylığı var mı diye merak ettim.

Sanırım kız bebeklerde karın yayvan olduğu için çok çabuk çıkmıyor ama erkeklerinki top gibi hemen belirginleşiyor😁
Yok ben ona inanmıyorum çokta şahit oldum vücut yapısıyla alaka bence top gibi karın olup kızı olanada denk geldim ama ben yayvan olmasını daha çok sevdim 😊

Sanırım küvet değil de bundan alıcam ben direkt duşa kabine koyar yıkarım
Screenshot_20231009-203050_Chrome.webp

Yarın benim de detaylı ultrasonum var perinatolog Aydın merkezde 1600₺ dedi 1 saat kadar sürüyor dedi asistanı öğlen 12 de randevu 🤭 cokkkk heyecanlıyım minnoşu özledim
Ben 29 unda girdim Prof perinatolog 1500 verdim 20 dakika sürdü herşeyede bakıldı maşallah esniyordu güzelliğim❤️

Kızlar bugün göbek deliğim biraz ağrıyordu hâlâ da tam geçmedi bakayım dedim biraz morarmış sizce normal mi bu 🥺
Morluğunu bilmiyorum ama 16.18. Haftalarda benimde ağrıyordu doktora sordum büyümeye bağlı olur dedi 2-3 gün snra geçti

Kızlar ya ben geçen hafta hissetmiştim bebeği iki gün ard arda. 18+6 da şimdi 19+6 dayım. Hissetmeye çalışıyorum pek hissedemiyorum. Sizce normal mi?
Bazen hareketsiz oluyo gerçekten ya da ben kendi hareketliliğimden onu fark edemiyorum. Benimki genelde arkama yaslanıp bacaklarımı uzatıp oturduğumda dinlenirken hareketleniyor bi de tatlı vs yiyerek ekstra hareketlenmesini sağlayabilirsin belki canım

Uzanınca yatağa yatınca nefesim kesiliyor artık birde sağa sola dönüşte karnım acıyor ağrıyor sizdede oluyormu?Yüz üstü yatma alışkanlığım yok ama sırt üstü yatmayı çok özledim kendimi bazen sırt üstü uyuyor olarak buluyorum hemen ya sağa ya sola dönüyorum

Uzanınca yatağa yatınca nefesim kesiliyor artık birde sağa sola dönüşte karnım acıyor ağrıyor sizdede oluyormu?Yüz üstü yatma alışkanlığım yok ama sırt üstü yatmayı çok özledim kendimi bazen sırt üstü uyuyor olarak buluyorum hemen ya sağa ya sola dönüyorum
Bende yüz üstü yatmayı deli gibi özledim 🤭 gece uyku içinde hafif karin üstüne geçiyorum farkında olmadan. Tekmeyi bi koyuyo tontis ziplatiyo beni uykudan 🤭 elhamdülillah 🤲

Dün akşam koltukta göbeğimin üstüne düştüm sinirlendi bu bir vuruyor pat küt başladı vurmaya dönmeye bi karış boyuyla sinir de oluyor 🤣🤣
Yaa ben de dün pikniğe gitmiştim arkadaşlarla top falan oynarken koşturdum kendimi kaptırıp sonra korktum bi şey olcak diye oturdum böyle bi hareketlilik olamaz ilk defa bu kadar uzun süre durmadan hareket etti sonra çok vicdan azabı çektiim 🥺🥺

Back
X