2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bebeklerimiz artık dışardaki sesleri duyuyormuş ve anne sesini ayırt ediyorlarmış diğer seslerden çok minnoş değil mi ya 🥲🥹
Ben saclarimi fonlerken asiri hareket ediyor
Bide yuksek sesli muzik duyunca
Bide sabah esime sandvic yaparken kendi de yiyecek saniyor sanirim tekmeliyor bende biz sonra yiycez diyorum kendisine (: 😁🥰

Arkadaşlar merhaba hamilelikte antibiyotik kullanan var mı aranızda ne kullandınız ben de boğaz enfeksiyonu var da doktorum Sulcid 750 mg verdi
Ben geçen haftalarda bayağı kullandım. İğne de kullandım. Hatta şuan devam ediyorum sabah akşam aksef e

Kızlar ya ben geçen hafta hissetmiştim bebeği iki gün ard arda. 18+6 da şimdi 19+6 dayım. Hissetmeye çalışıyorum pek hissedemiyorum. Sizce normal mi?

Yok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konuda 😌 Benim banyoda petek var kışın evin en sıcak yeri banyo oluyor 😌 yani en azından benim için 5 dk’da yıkamak kolay 😌
Püf noktası kolay kolu varsa bize de anlatsanız 🥲 hani acil yıkamak durumunda kaldigimizda çok fazla tata yaptığında felan kolaycacik yikasak paklasak 🤭

6. Ayın ortasındayım ama hamile demeye bin şahit ister nasıl bir iç karın genişliğidir bu anlamadım🤷‍♀️
Bende bugün acile gittim serum takilirken hemşir gebe olduğuma inanmadı karnım olmadığından. Hatta gebeyim dememe rağmen evet gebe de olabilirsiniz kadın doğuma gidip geldiniz çünkü olabilir dedi 🤦‍♀️🙄

Merhaba canım tekrar basın sağolsun kısa zamanda dolsun kucağın sağlıkla dilerim 🙏🏻 Aralık ayında bende bebeğimi kaybettim kürtajla parça kalmasın diye alıp temizlediler. Ara ara lekelenme ilk adete kadar bende devam etti ilk adette evet biraz yoğun geldi ama sonraki tüm adetlerim 2-3 gün ve az az sürdü normalde benim genç kızken 6-7 gün yoğun şekilde gelirdi kürtaj sonrası çok azaldı adet miktarı ve süresi ilk panik olmuştum ama tekrar gebe kaldım gebeliğe engel değilmiş düzensizlik olabiliyormuş 🙏🏻 yine de doktora görünmeni tavsiye ederim iyice baksın parça kalmış mı temizlenmiş mi diye akabinde takviye kullanabilirsin inositol içeren doktora danışıp iyice yumurtlarını da düzenler 🙏🏻
Cok teşekkür ederim dediğiniz takviyesi duymamıştım doktora sorup kullanmaya calisicam. Cok şükür kürtaj sonrası 13. Gün kontrolüm yapılmıştı parça falan kalmamış tekrar yumurtlama olmuş hersey yolunda demisti. İnşallah ayninseyler yaşanmaz. Sizi hala severek yakıp ediyorum okuyorum Rabbım hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 🌸

Merhaba canim ben de kurtaj olmusdum amma bende aksine reglim cok az oluyordu ondan sonra icinde kaliyordu yani bu kotu doktorumun soyledigine gore cok gelmeliymis simdi sen bak. Kac gune gecicek reglin. Gecmezse doktora gidersin
3 güme geçmesi lazım bugün 4. Gün eğer kanama bu şekilde yoğun devam ederse randevu alıp gidicem. Size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😊😊

Püf noktası kolay kolu varsa bize de anlatsanız 🥲 hani acil yıkamak durumunda kaldigimizda çok fazla tata yaptığında felan kolaycacik yikasak paklasak 🤭
İmkan olsa da göstererek anlatabilsem keşke burdan anlatmam pek açıklayıcı olmaz 😊 Kulağına burnuna su kaçmaması önemli. Çoğu uzman göbek bağı düşmeden yıkanmasını önermiyor enfeksiyon açısından ama illa da yıkanması gerekiyorsa göbek bağı iyice kurulanmalı. Ama yine de en azından 24 saat yıkanmasa çok daha sağlıklı bebeğin üzerindeki beyaz kremsi verniks bebeğimiz için çok gerekli 😊

Bende bugün acile gittim serum takilirken hemşir gebe olduğuma inanmadı karnım olmadığından. Hatta gebeyim dememe rağmen evet gebe de olabilirsiniz kadın doğuma gidip geldiniz çünkü olabilir dedi 🤦‍♀️🙄
Evet herkes öyle diyor bende 5 aylıkken zıbın falan almaya gitmiş ordaki bayan hiç belli değil en güzeli byle demişti 😊

Yok ilk bebeğim ama hemşireyim yenidoğan çok yıkadım o yüzden tecrübeliyim bu konuda 😌 Benim banyoda petek var kışın evin en sıcak yeri banyo oluyor 😌 yani en azından benim için 5 dk’da yıkamak kolay 😌
Benim arkadaşımda yenidoğan hemşiresi bende çoğu şeyi ondan bilgi ediniyorum kendi annesi ve kayınvalidesi doğumdan snra onda kalırken ben yıkıcam kavgasında galip gelip hiçbiriniz yıkamıyorsunuz en tecrübeli benm ben yıkarım demiş ikizlerni kendi yıkamıştı😊Bizim banyodada petek var ama ister istemez çok sıcak olmuyor o yüzden küvet alıp salonda yıkamayı düşünyrum tek yıkasam ble😊

Benim arkadaşımda yenidoğan hemşiresi bende çoğu şeyi ondan bilgi ediniyorum kendi annesi ve kayınvalidesi doğumdan snra onda kalırken ben yıkıcam kavgasında galip gelip hiçbiriniz yıkamıyorsunuz en tecrübeli benm ben yıkarım demiş ikizlerni kendi yıkamıştı😊Bizim banyodada petek var ama ister istemez çok sıcak olmuyor o yüzden küvet alıp salonda yıkamayı düşünyrum tek yıkasam ble😊
Arkadaşın en iyisini yapmış 😁

Arkadaşlar merhaba hamilelikte antibiyotik kullanan var mı aranızda ne kullandınız ben de boğaz enfeksiyonu var da doktorum Sulcid 750 mg verdi
Banada enfeksiyon için agumentin verdi 1000 mg ben aldım ilacı ama kullanmadım doktor güvenli ilaçlar arasında fakat risk yok diyemem hiç dedi bende kullanmadim

Çikolata yediniz mi girmeden .maşallh sağlıcakla alın kucağınıza inşallh
İlk.girdim.baktilar uyuyordu doktor bir kalp ve midesini göremedi bana cikolata yeyin merdiven inin çıkın dedi tekrar çağırdılar baktılar ozman görüldü pozisyonundegisti uyandi bebek

Bana tahliller sikintiliydi ya doktor baktı enzimler yüksek dedi antibiyotik kullandım dedi o zman bir kan ilacı demir ilacı verdi bunlari içiyorsun önümüzdeki ay bana gelmeden 1 hafta önce bütün ilavlari bırakıyorsun şeker yüklemesi yapacaz tekrar kan tahlili yapacaz ona göre duruma göre değerlendirme yapacaz dedi

Back
X