- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksine hem tok olup hem de tatlı bir şeyler yemiş olmak gerekiyor, bebeğin hareketli olması için. Şeker için aç olmak gerekiyor çünkü önce açlık bakıyorlar sonra şekerli bir su verip tokluk bakıyorlar canım.Kızlar ayrıntılı ultrasona giderken aç olmak gerekiyor mu ya bana verilen kağıtta öyle yazıyor ama saçma geldi size hiç böyle şeyler söylendi mi
Tok olman lazım ve çikolata kahve onları tüketip gidersen bebek hareketli olurKızlar ayrıntılı ultrasona giderken aç olmak gerekiyor mu ya bana verilen kağıtta öyle yazıyor ama saçma geldi size hiç böyle şeyler söylendi mi
Benimki de gececi baya resmen takla atıyor içimde saat 10 dan sonraBir donuyo karnimda var ya resmen takla atiyor aksam 10 dan sonra hareketleniyo benimki![]()
ama bebek çok hareketli olursa da organları değerlendirmek zor oluyormuş öyle diyorlarTok olman lazım ve çikolata kahve onları tüketip gidersen bebek hareketli olur
Bende işten gelince uyuyorum 1-2 saat gece asla uyuyamıyorum , sabaha karşı 4 de uyuyorum 6.40 tekrar kalkıyorum işe gitmek için uykular haram olduBende öyleyim uykularım çok kötü özellikle gece uykularım uykum var ama uyuyamıyorum dönüp duruyorum gündüzde bir yerlerde uyuyakalıyorum
Aç olursan bebek hareketsiz olur inceleyemezlerKızlar ayrıntılı ultrasona giderken aç olmak gerekiyor mu ya bana verilen kağıtta öyle yazıyor ama saçma geldi size hiç böyle şeyler söylendi mi
Aksine hem tok olup hem de tatlı bir şeyler yemiş olmak gerekiyor, bebeğin hareketli olması için. Şeker için aç olmak gerekiyor çünkü önce açlık bakıyorlar sonra şekerli bir su verip tokluk bakıyorlar canım.
Aa tamamdır kızlar teşekkür ederimmTok olman lazım ve çikolata kahve onları tüketip gidersen bebek hareketli olur
Kızlar ayrıntılı ultrasona giderken aç olmak gerekiyor mu ya bana verilen kağıtta öyle yazıyor ama saçma geldi size hiç böyle hatta
Tamamdırr ben güzelce yiyip gidiyim teşekkür ederimmAç olursan bebek hareketsiz olur inceleyemezler
24.haftada gel dedi doktorum.Şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktor? Bana ilk randevuda bilgilendirici kağıt vermişti ama kaybetmişim![]()
Benim gittiğim yerde randevudan 1 gün önce aradılar ve tok karna gelmem gerektiğini söylediler. Bende tok karna gittim. Çikolata ve kahve tüketmedim çok hareketli olupta doktorun işini zorlaştırmasın diye.Kızlar ayrıntılı ultrasona giderken aç olmak gerekiyor mu ya bana verilen kağıtta öyle yazıyor ama saçma geldi size hiç böyle şeyler söylendi mi
Ben 2 saat bebeğin uyanmasını bekledim maalesef en son kahve ve çikolatadan 10 dk sonra kendini göstermek istedi .Ki sekreter hanım da kahve içmemi önermişti gelmeden .Ama tabi o da doğrudurama bebek çok hareketli olursa da organları değerlendirmek zor oluyormuş öyle diyorlar
nasıl hissediyorusunuz artık tekmeleri :)) sert mii oluyor :)Yok benimki tam uyumamı bekliyotam dalmışım bi yumruk bi tekme
daha emin bi şeyler atistirdim uzandım elhamdülillah gene tık tık vurmaya başladı yetmedi galiba yediklerim
yeniden bi şeyler hazirliycam.
benim sağlık ocağımda hemsite yokmuş görevlendirme 2 aydır yapılmamış :)) doktor ben karışmam tetanoza dedi hemsirem de yok dedi :)) olmadı hastanede mi olacak anlamadım :))canım birşey olmaz ya bende cumartesi gideceğim çalıştığım için 21 hafta oluyor 20. haftalarda gel dedi.yarında tetenoza gideceğim hemşireyi aradım kan tahlilide yapalım dedi
ben doktor görmesi değil ultrasonda parlama olarak esas gördüklerini düşünüyorum varsa parlama işin ehli ne olduğunu biliyor yoksa aslında ilk dakika anlıyorlar parlamadanAydan hocaya inanamıyorum şu an bir de koru hastanesinin sahibiydi değil mi kendisi
ne demek ben karışmam insanlarda bir garip gerçekten aynen sen doktoruna sor canım acilde fln yaparlar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hatta erken git kan değerlerine de bakarlar :)benim sağlık ocağımda hemsite yokmuş görevlendirme 2 aydır yapılmamış :)) doktor ben karışmam tetanoza dedi hemsirem de yok dedi :)) olmadı hastanede mi olacak anlamadım :))
İlk 17. Haftalarda hissettim belki öncesi de vardı ben bagirsaktir diye hiç dinlemedim kendimi. Ve baya sert şekilde vurmustu ilk tekmelerde. Yani bak ana benim bağırsak değil bunlar der gibiydi.nasıl hissediyorusunuz artık tekmeleri :)) sert mii oluyor :)