2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Merhabalar sevgili anneler 23+1 haftalık olduk. Dün detaylı ultrason a gitmiştik çok şükür bebeğim iyi ve cinsiyeti de erkek ilk de erkekti 😄 sadece plesantada kan akışında biraz problem var gibi dedi 15 gün sonraya kontrole çağırdı var mı böyle bir durumda olan acaba . Bu arada B Buffalosos cinsiyeti tabloya ekleyebilir misin 😊
Evet canım uterus centik sanırım o bir kaçımızda cıktı ilerleyen haftalarda düzeliyor dedi doktor :KK23:
Ekliyorumm minnosumuzuuu :KK28:

Benimde karnım sertleşmeye başladı rahim büyümesiyle mi alakalı bilemedim. Aşırı bir şişkinlikte var karnım patlayacak sanki. Dünden beri de bebeğin hareketlerini eskisi kadar çok hissetmiyorum daha az hareket ediyor gibi geliyor.
Benimde öyle dünden beri 😔

Kizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz🍓🍓

Kizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
Bende aldım ama markasını hatırlamıyorum hepsinin mantığı aynı ucuz olanda aynı işi görüyor pahalıya kaçma derim.

Kizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz🍓🍓
Emzirme yastığı kesinlikle çok önemli böyle dolgun olanlardan almak lazım mağazadan bakıp alacağım o yüzden. Bebe yağı mustela alacağım 👍🏼

Kızlar aynı şeyler bende de var
Normalde klozet kullanıyordum su an şehir dışı annemlere geldim orda ortak kullanım klozet sevmediğim için alaturka kullanıyorum ve idrarimi yaparken kasiklarim da çok sancı oluyor ama bence enfeksiyon taş ya da herhangi bir şeyle alakalı olduğunu düşünmedim tamamen pozisyonel klozette olmazdı bazen orda da olurdu onu da hamileliğe yordum açıkçası
Benimde idrar kültürümde normal insan için normal olan ama gebelik için az miktarda da olsa önemli olan enfeksiyon çıktı tek gecelik ilaçlardan içeceğim bir seferlik
Onun dışında iki gündür feci bi şişkinlik var karnımda hissediyorum oglusumu diye içim rahat ama dediğiniz gibi şişkinlikten dolayı daha az gibi ama hissediyorum
İnsallh bunlar normal gibi duruyor kafamıza takmayalım tadını çıkaralım insallah 🙏🏻🤲🏻🙏🏻😘

emzirme yastığı aldım ben ya çok gerekli bir şeymiş gibi geldi ama görücez. ben de reflü yatağı alıp almamakta kararsız kaldım
Nerden aldin peki
Aslinda almayacaktim ama ilerleyen aylarda yastigin ortasina yuzustu yatirilip kendi kendine cirpinan bi bebek videosu gorunce cok sevimli geldi alasim geldi :KK28:

Kızlar benim gibi ileri hafta olanlardan hareket ederken vajina ağrısı çeken var mı?
Tam bunu sormak için gruba girmiştim benimde sabahtan beri yaklaşık 7-8 kez oldu bu ağrı hemen giriyor ve geçiyor her tuvalete girdiğimde korkuyla giriyorum korkuyorum acaba kan mı görcem diye neden böyle olduk ki

Emzirme yastığı kesinlikle çok önemli böyle dolgun olanlardan almak lazım mağazadan bakıp alacağım o yüzden. Bebe yağı mustela alacağım 👍🏼
Bende yenidogan sampuani mustela aldim yagi da arastirma icindeydim sanirim onu da ayni marka alicam
Evet trendyoldan baktim yastiga da ama ciliz olanlar da var asiri pofuduk olanlar da var bi emin olamadim 🤷‍♀️

Nerden aldin peki
Aslinda almayacaktim ama ilerleyen aylarda yastigin ortasina yuzustu yatirilip kendi kendine cirpinan bi bebek videosu gorunce cok sevimli geldi alasim geldi :KK28:
E bebekten aldım fisher price indirimdeydi. Ama çok şişkin ben de yüzüztü yatırıp oynatırım diyodum da bununla yapılmaz.

Bende yenidogan sampuani mustela aldim yagi da arastirma icindeydim sanirim onu da ayni marka alicam
Evet trendyoldan baktim yastiga da ama ciliz olanlar da var asiri pofuduk olanlar da var bi emin olamadim 🤷‍♀️
O cılız olanlar işe yaramıyor pofuduk olanlardan almak lazım dediğim gibi elleyerek seçeceğim trendyoldan almayacağım.

Back
X