- 23 Ağustos 2022
- 4.408
- 4.696
- 63
Kraft ama modelini unuttum aylar oldu alaliKizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kraft ama modelini unuttum aylar oldu alaliKizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
Evet canım uterus centik sanırım o bir kaçımızda cıktı ilerleyen haftalarda düzeliyor dedi doktorMerhabalar sevgili anneler 23+1 haftalık olduk. Dün detaylı ultrason a gitmiştik çok şükür bebeğim iyi ve cinsiyeti de erkek ilk de erkektisadece plesantada kan akışında biraz problem var gibi dedi 15 gün sonraya kontrole çağırdı var mı böyle bir durumda olan acaba . Bu arada B Buffalosos cinsiyeti tabloya ekleyebilir misin
![]()
Benimde öyle dünden beriBenimde karnım sertleşmeye başladı rahim büyümesiyle mi alakalı bilemedim. Aşırı bir şişkinlikte var karnım patlayacak sanki. Dünden beri de bebeğin hareketlerini eskisi kadar çok hissetmiyorum daha az hareket ediyor gibi geliyor.
Kraft aldim ben canımKizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
emzirme yastığı aldım ben ya çok gerekli bir şeymiş gibi geldi ama görücez. ben de reflü yatağı alıp almamakta kararsız kaldımKizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz![]()
Bende aldım ama markasını hatırlamıyorum hepsinin mantığı aynı ucuz olanda aynı işi görüyor pahalıya kaçma derim.Kizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
Emzirme yastığı kesinlikle çok önemli böyle dolgun olanlardan almak lazım mağazadan bakıp alacağım o yüzden. Bebe yağı mustela alacağımKizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz![]()
Hepimizde var aynı sorun demekki normalBenimde öyle dünden beri![]()
Nerden aldin pekiemzirme yastığı aldım ben ya çok gerekli bir şeymiş gibi geldi ama görücez. ben de reflü yatağı alıp almamakta kararsız kaldım
Tam bunu sormak için gruba girmiştim benimde sabahtan beri yaklaşık 7-8 kez oldu bu ağrı hemen giriyor ve geçiyor her tuvalete girdiğimde korkuyla giriyorum korkuyorum acaba kan mı görcem diye neden böyle olduk kiKızlar benim gibi ileri hafta olanlardan hareket ederken vajina ağrısı çeken var mı?
Bende yenidogan sampuani mustela aldim yagi da arastirma icindeydim sanirim onu da ayni marka alicamEmzirme yastığı kesinlikle çok önemli böyle dolgun olanlardan almak lazım mağazadan bakıp alacağım o yüzden. Bebe yağı mustela alacağım![]()
E bebekten aldım fisher price indirimdeydi. Ama çok şişkin ben de yüzüztü yatırıp oynatırım diyodum da bununla yapılmaz.Nerden aldin peki
Aslinda almayacaktim ama ilerleyen aylarda yastigin ortasina yuzustu yatirilip kendi kendine cirpinan bi bebek videosu gorunce cok sevimli geldi alasim geldi![]()
O cılız olanlar işe yaramıyor pofuduk olanlardan almak lazım dediğim gibi elleyerek seçeceğim trendyoldan almayacağım.Bende yenidogan sampuani mustela aldim yagi da arastirma icindeydim sanirim onu da ayni marka alicam
Evet trendyoldan baktim yastiga da ama ciliz olanlar da var asiri pofuduk olanlar da var bi emin olamadim![]()
Bir çok kişide olmuş o zaman normal galiba içim rahatladı birazTam bunu sormak için gruba girmiştim benimde sabahtan beri yaklaşık 7-8 kez oldu bu ağrı hemen giriyor ve geçiyor her tuvalete girdiğimde korkuyla giriyorum korkuyorum acaba kan mı görcem diye neden böyle olduk ki
Benimde arada oluyor vajina ya ağrı girip çıkmasıBir çok kişide olmuş o zaman normal galiba içim rahatladı biraz
Ben elele madre aldımKizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim
ÇOook güzelve takımım da geldi çok beğendim kumaşı çok güzel duruşu çok güzel bebeklerde çok güzel foto çekiniliyor bayıldım :)))
Eki Görüntüle 3319161
Kraft lyon marka benim aldığımdaKizlar merhaba park yatak alanlar hangi marka model aldilar acaba ? Oyle bi arayis icindeyim de yardimci olursaniz sevinirim