• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Masallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg lar da olsammmmm
Haftaya senin de 500leri bulur geçen hafta benim de 340 gramdı şok oldum artık hızlı kilo alıyorlar 5 aydan sonra o yüzden bizde kilo almaya başladık

ben de 68 le hamile kaldım 71.5 oldum. Gittiğim doktorlardan biri ona bile laf söyledi. Hamilelik sonuna kadar bu kiloyu koruyacakmışım. Ama günde de 1 kilo yoğurt ye diyor :KK70:

O nasıl olacakmış canm kilo koruma işi beni.gorse o.doktor ne derdi acaba
hemen iletiyim sana bana söylediklerini. proteinle beslencekmişim. öğlen yeşil mercimek, börülce, siyez bulguru falan. et ve balık çok tüketecekmişim. günde bir kilo yoğurt yiyip günde 2 avuç kuruyemiş yiyecekmişim kavrulmamış. geceleri 3 saatten fazla aç kalmıcakmışım. Asla şeker yok tatlı ihtiyacım olursa işte kakaolu süt içecekmişim. hamur işi asla.

Kızlar dua edelim bol bol.. Ben çok üzülüyorum haberleri bile açmıyorum 😞

Eklentiler

• IMG_20231018_163057.webp
    IMG_20231018_163057.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 82
Benim 1.67 boy 60 kilonun üzerine çıkmazdım manken gibiydim be 😂 hayatımda ilk kez 67 rakamını gördüm baskülde. Doktor 70i geçersin doğuma kadar dedi göz yaşım pıt 🥲 bebeğim de 540gr olmuş oda almış çok şükür
Masallah kac haftalik cok iyi ya benimki 21+1 günlükte 360 gram benim bebek.kucuck ya verirsin zaten doğumda 5 6 kg otomatik.gidiyo bebek plesanta galan ben ne edeyim.keske bende o kg larva

Hamileliginizde tiksindiginiz gözünüzde kararmış şeyler varmı? Ben et ürünü hiç tüketemiyorum dün doktor kontrolüm vardı et balık kuruyemis düzenli olarak tüketmem gerektiğini söyledi ama ı ııh et gitmiyor gördüğüm an bulantı kusma başlıyor bazen adı geçse bile kendimden geçiyorum ona göre vitamin yazicam dedi artk daha almadım ama ilaçta o vitaminlerin yerini ne kadar doldurur bilemiyorum minikte biraz sanki 20 haftalik 300 gr 🥺

Hamileliginizde tiksindiginiz gözünüzde kararmış şeyler varmı? Ben et ürünü hiç tüketemiyorum dün doktor kontrolüm vardı et balık kuruyemis düzenli olarak tüketmem gerektiğini söyledi ama ı ııh et gitmiyor gördüğüm an bulantı kusma başlıyor bazen adı geçse bile kendimden geçiyorum ona göre vitamin yazicam dedi artk daha almadım ama ilaçta o vitaminlerin yerini ne kadar doldurur bilemiyorum minikte biraz sanki 20 haftalik 300 gr 🥺
Bende kırmızı etten tiksindim yiyemiyorum. Gerçi tavuktan da tiksindim ama onu yine de zorla yiyorum da kırmızı ete karşı düzelemedim görmek bile istemiyorum

Bende yemiyorum ama böyle pide lahmacun gibi şeylerde yiyorum sade kavurma olarak gitmiyo tavuğu da teni yemeye başladım

Benim bebeğimle haftasiylq uyumlu gelişimi önden değil hayırlısıyla bakalim sağlıklı olsunlarda önemlisi ol benim 12 yaşındaki oğlum 4200 gram di masallah ve ben hamileyimde tek 9 kg almıştım bakalim bu ufak tefek.olcak.ggibi sanki
Ufak doğsa da asıl kiloyu sütten alacak inşallah zamanıyla uyumlu olsun sağlıklı olsun yeter ki 🙏🏻

Mart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim

Mart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Çoğumuz olduk canım bende oldum . Kasımın başında 2. Dozu olacağım

Evet ben 18. Haftamda ilk dozu oldum bu ayda 2. Dozu olacağım

Bebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Yok kusura bakmayın lütfen ben görmeden sordum eğer acınızı tazelediysem affedin . İnş güzel sağlıklı gebelikleriniz olur 🙏🏻

Back
X