2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
ben de ama karnım acıktığı için diye düşünüyorum yemek yiyince geciyor acıkınca karnım ağrıyor midem kazınıyor :(
Yok öyle bişey değil ya hareket ettikçe normale dönüyor ama bilidğin karnım acıyor büyüyor diyemi noluyor anlmadm

Kızlar ben bugün devlette rutin kontrole gittim. Muayeneden çıktıktan sonra 5 dk oturayım dedim yanımda da kızım vardı. Kadının biri yanımda boş yer varken kızımı kenara çekiştirip çekil yavrum ben oturacam deyip çocuğun yerine oturdu. Ben de sakin bi şekilde çocuğu ittirmeseniz iyi olurdu dedim kalktım. Baktım arkamdan bağırıyo ne değerli çocuğun var terbiyesiz falan diye ben de bağırma sensiz terbiyesiz deyip gittim kadın hala konuşuyordu. Daha fazla muhattap olmadım. Kızlar ben mi abarttım haksız mıyım sizce?

Kızlar ben bugün devlette rutin kontrole gittim. Muayeneden çıktıktan sonra 5 dk oturayım dedim yanımda da kızım vardı. Kadının biri yanımda boş yer varken kızımı kenara çekiştirip çekil yavrum ben oturacam deyip çocuğun yerine oturdu. Ben de sakin bi şekilde çocuğu ittirmeseniz iyi olurdu dedim kalktım. Baktım arkamdan bağırıyo ne değerli çocuğun var terbiyesiz falan diye ben de bağırma sensiz terbiyesiz deyip gittim kadın hala konuşuyordu. Daha fazla muhattap olmadım. Kızlar ben mi abarttım haksız mıyım sizce?
Bu insanlar ne sanıyo kendini ya izinsiz dokunamaz çocuğuma kimse 😡

Bu insanlar ne sanıyo kendini ya izinsiz dokunamaz çocuğuma kimse 😡
Sorma ya seviyesiz insanlar bi de ne değerli çocuğun var diyor herkesin çocuğu değerlidir nasıl zorluklarla doğurup yetiştiriyoruz kolay mı

Yok öyle bişey değil ya hareket ettikçe normale dönüyor ama bilidğin karnım acıyor büyüyor diyemi noluyor anlmadm
Bu sabah bana da oldu. Uyandığımda iç orgamlarım karnım sizin dediğiniz gibi acıyordu oyulmuş kesilmiş gibi böyle. Gün içinde azalarak bitti o. Ben uyandığımda kendimi sırt üstü buldum. Acaba uzun süre öyle uyudum da ondan mı diye düşündüm hatta.

kapı süsü yaptıran var mı nereden yaptırsak kapı süsünü hastaneye mi götürüyoruz sonra onu eve gelince cocugun odasının kapısına mı asıyoruz
canım ben balon yastık yaptıracağım kapıya çift taraflı bantla yapıştırırım sonra da yatak başlığına asacağım
1697723260019.png

kızlar benim bebişin ismi için Leo kesin ama annem diyo ki Leo Aslan koyun ben de Leo Aslan olabilir diyorum eşim düz leo olsun diyo sonucu nolcak acaba :KK70:
leo zaten aslan demek değil mi canım aslan aslan gibi olacak tek leo çok güzel ben lionel isminide çok beğeniyorum ama çevrem asla söyleyemez :) o yüzden kısa ve öz ALP:)

canım ben balon yastık yaptıracağım kapıya çift taraflı bantla yapıştırırım sonra da yatak başlığına asacağım
Eki Görüntüle 3320660

leo zaten aslan demek değil mi canım aslan aslan gibi olacak
İşte iki isimli biri Türkçe biri yabancı mı olsa dedikte eşime saçma geldi o şekilde tek olsun diyo 😀

ama sizinle bizim aramızda neredeyse 1 ay var. ne zaman başladı bunlara sizin bebek ? Gerçi ben ilk hareketlerini 15. haftada hissetmeye başlamıştım belki ondandır.
Ben çok geç hissettim yaa, 22 falandı. O zamana kadar su içinde yüzme kayma gibi şeyler hissediyordum. Benim karnım aşağıda yani bebek aşağıda yukarı hiç çıkmadı bu saatten sonra da çıkmaz kanımca... O yüzden daha çok aşağıda ve yanlardan hissediyorum hareketleri... Ama bazen gerçekten vajinadan çıkacakmış gibi pat diye vuruyor🙈🙈

Ben çok geç hissettim yaa, 22 falandı. O zamana kadar su içinde yüzme kayma gibi şeyler hissediyordum. Benim karnım aşağıda yani bebek aşağıda yukarı hiç çıkmadı bu saatten sonra da çıkmaz kanımca... O yüzden daha çok aşağıda ve yanlardan hissediyorum hareketleri... Ama bazen gerçekten vajinadan çıkacakmış gibi pat diye vuruyor🙈🙈
Ben de aşağıda hissediyorum. göbekte çok nadir hareketleri yatarsam anca. Aşağıda hissetmek de korkutuyor beni serviks mi kısaldı falan diyorum bazen illa kötü düşüncem. olabilir bir şeymiş o zaman içim rahatladı.

Kızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor 🤷🏼‍♀️

Son düzenleme:
Back
X