- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
- 48
siz güçlü olun ki o da güçlü olsun gördüğüm kadarıyla çok güçlüsünüz zatenAy hadi İnşallah benim umudum var bakalım gerisi Allah'a kalmış dua etmekten başka bir şey gelmez elimden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz güçlü olun ki o da güçlü olsun gördüğüm kadarıyla çok güçlüsünüz zatenAy hadi İnşallah benim umudum var bakalım gerisi Allah'a kalmış dua etmekten başka bir şey gelmez elimden![]()
o zaman normal ya varmış yaşayan demek ki başlıyolar artık abartı hareketlereBende de öyle oluyor bazen normaldir heralde![]()
Bugün çizgili victorianın takımı aldım düğmeli komple hem daha rahat emziririm diyeBen kadife bi takım aldım.
Yok öyle bişey değil ya hareket ettikçe normale dönüyor ama bilidğin karnım acıyor büyüyor diyemi noluyor anlmadmben de ama karnım acıktığı için diye düşünüyorum yemek yiyince geciyor acıkınca karnım ağrıyor midem kazınıyor![]()
Şu an öyle hissediyorum zıplıyo sanki gerçektenya ben bebeğin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum. bu normal mi? Sanki dik durup tepiniyo oraya doğru çok korkutucu ve bunu art arda yapıyor.
Aynen canım ben de düğmeli aldım öyle daha rahat oluyorBugün çizgili victorianın takımı aldım düğmeli komple hem daha rahat emziririm diye
Bu insanlar ne sanıyo kendini ya izinsiz dokunamaz çocuğuma kimseKızlar ben bugün devlette rutin kontrole gittim. Muayeneden çıktıktan sonra 5 dk oturayım dedim yanımda da kızım vardı. Kadının biri yanımda boş yer varken kızımı kenara çekiştirip çekil yavrum ben oturacam deyip çocuğun yerine oturdu. Ben de sakin bi şekilde çocuğu ittirmeseniz iyi olurdu dedim kalktım. Baktım arkamdan bağırıyo ne değerli çocuğun var terbiyesiz falan diye ben de bağırma sensiz terbiyesiz deyip gittim kadın hala konuşuyordu. Daha fazla muhattap olmadım. Kızlar ben mi abarttım haksız mıyım sizce?
Sorma ya seviyesiz insanlar bi de ne değerli çocuğun var diyor herkesin çocuğu değerlidir nasıl zorluklarla doğurup yetiştiriyoruz kolay mıBu insanlar ne sanıyo kendini ya izinsiz dokunamaz çocuğuma kimse![]()
Aa bulursam ben de hemen alayımBen slytherin’ciyim inş oğluma da çıkar
Şu dörtlü zıbınlardan arıyorum her yerde video çekeriz hangisine koşarsa diye ama o zıbınları bulamıyorum
Bu sabah bana da oldu. Uyandığımda iç orgamlarım karnım sizin dediğiniz gibi acıyordu oyulmuş kesilmiş gibi böyle. Gün içinde azalarak bitti o. Ben uyandığımda kendimi sırt üstü buldum. Acaba uzun süre öyle uyudum da ondan mı diye düşündüm hatta.Yok öyle bişey değil ya hareket ettikçe normale dönüyor ama bilidğin karnım acıyor büyüyor diyemi noluyor anlmadm
canım ben balon yastık yaptıracağım kapıya çift taraflı bantla yapıştırırım sonra da yatak başlığına asacağımkapı süsü yaptıran var mı nereden yaptırsak kapı süsünü hastaneye mi götürüyoruz sonra onu eve gelince cocugun odasının kapısına mı asıyoruz
leo zaten aslan demek değil mi canım aslan aslan gibi olacak tek leo çok güzel ben lionel isminide çok beğeniyorum ama çevrem asla söyleyemez :) o yüzden kısa ve öz ALP:)kızlar benim bebişin ismi için Leo kesin ama annem diyo ki Leo Aslan koyun ben de Leo Aslan olabilir diyorum eşim düz leo olsun diyo sonucu nolcak acaba![]()
İşte iki isimli biri Türkçe biri yabancı mı olsa dedikte eşime saçma geldi o şekilde tek olsun diyocanım ben balon yastık yaptıracağım kapıya çift taraflı bantla yapıştırırım sonra da yatak başlığına asacağım
Eki Görüntüle 3320660
leo zaten aslan demek değil mi canım aslan aslan gibi olacak
aynen bence de tek isim çok daha iyi zaten yurt dışı rahat kullanmadan dolayı koyuyor tekrar türkçe isme gerek yok :) benim fikrim :)İşte iki isimli biri Türkçe biri yabancı mı olsa dedikte eşime saçma geldi o şekilde tek olsun diyo![]()
Ben çok geç hissettim yaa, 22 falandı. O zamana kadar su içinde yüzme kayma gibi şeyler hissediyordum. Benim karnım aşağıda yani bebek aşağıda yukarı hiç çıkmadı bu saatten sonra da çıkmaz kanımca... O yüzden daha çok aşağıda ve yanlardan hissediyorum hareketleri... Ama bazen gerçekten vajinadan çıkacakmış gibi pat diye vuruyorama sizinle bizim aramızda neredeyse 1 ay var. ne zaman başladı bunlara sizin bebek ? Gerçi ben ilk hareketlerini 15. haftada hissetmeye başlamıştım belki ondandır.
Ben de aşağıda hissediyorum. göbekte çok nadir hareketleri yatarsam anca. Aşağıda hissetmek de korkutuyor beni serviks mi kısaldı falan diyorum bazen illa kötü düşüncem. olabilir bir şeymiş o zaman içim rahatladı.Ben çok geç hissettim yaa, 22 falandı. O zamana kadar su içinde yüzme kayma gibi şeyler hissediyordum. Benim karnım aşağıda yani bebek aşağıda yukarı hiç çıkmadı bu saatten sonra da çıkmaz kanımca... O yüzden daha çok aşağıda ve yanlardan hissediyorum hareketleri... Ama bazen gerçekten vajinadan çıkacakmış gibi pat diye vuruyor![]()
Evet bende o şekilde sık sık hissediyorumya ben bebeğin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum. bu normal mi? Sanki dik durup tepiniyo oraya doğru çok korkutucu ve bunu art arda yapıyor.
Benim de oluyor böyle normal demek sanırımEvet bende o şekilde sık sık hissediyorum