• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben bu Haftaiçi aşı olcam beni çağırmayı unutmuşlar 😕 bir doz kesin 2. Doz doktora kalıyor dedi. 2019 da 2 doz olmuştum

Uygulamadan değil de tarayıcıdan girip akıllı asistana tıkla yan tarafta bebek simgesine dokun 🌸
Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum girip hemen baktım 29 haftalık gözüküyorum bu arada 😁

Benimde aksine kışın çamaşırlar daha çabuk kurur. Zaten hepsi ufacık at peteğin üstüne hemencik kurur 😍 Yenidoğan için kurutma makinesi önerilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Yok canım ben oğlumda sormuştum çocuk doktoruna ev içinde özel bir odada kurutmuyorsan, bebekten uzakta veya açık havada kurutmuyorsan, kurutma kullanabilirsin bir sakınca yok demişti

Kızlar ben bu Haftaiçi aşı olcam beni çağırmayı unutmuşlar 😕 bir doz kesin 2. Doz doktora kalıyor dedi. 2019 da 2 doz olmuştum
Bende 2020’de karma aşı olmuştum sağlık ocağı bana 1 doz aşı yaptı doktorum başka doza gerek yok dedi istersen doktoruna sor

Yok canım ben oğlumda sormuştum çocuk doktoruna ev içinde özel bir odada kurutmuyorsan, bebekten uzakta veya açık havada kurutmuyorsan, kurutma kullanabilirsin bir sakınca yok demişti
Doğrudur bu konuda bilgim yok

Peki normalde kaç hafta. Yani burda 24 gozukuyo sizin
23+6’yım benim geç yumurtlama olduğu için sat 4 hafta geriye çekildi ama sistemde böyle kalmış doktorumda sağlık ocağı da düzeltemiyor.

kızlar benim midemde özellikle sağ gögsümün altında sertleşme oluyor oraya taş oturmuş gibi oluyor o kasılma olabilir mi ama bebekle hiç alakası olmayan bir yer çok uzaklar göbeğimin 7 parmak üstü nerdeyse ama çok ağrı yapıyor

Canım bana da aynısını dediler, ben de ilkinde hamileyken çift olmuştum doğumdan sonra onu 5 e tamamlamıştım. İkinci hamileliğimde yaptırmamıştım. 10 yıl koruyuculuğu olduğu için. Ama bunda 1tane ikinci doktorunuza kalmış dedi ebe...

Kizlar sizce emzirme yastigi gerekli birsey mi
Bi onu almadim daha
bir de bebe yagi hangi marka almayi dusunuyorsunuz🍓🍓
Ben ilk çocuğumda almıştım kesinlikle iyi ki almışım emzirirken bel ağrısını engelliyor senin dik durmanı sağlıyor. Bir de gece emzirirken yorgunluktan ister istemez dalıyorsun çocuğun üstüne düşmeni engelliyor. Bu çok önemli çünkü bu sebepten boğulan bebek çok malesef

Hanımlar bir şey danışmak istiyorum size. Bugün itibari ile 23+1'deyim ve eşimle şu an ayrıyız. 13 Ekimde evi terk etti. Resmi bir dava süreci yok henüz. Sizlere sormak istediğim şu; haftaya cuma seker testi/yüklemesi için gebelik takibim var ve eşimle gelinen bu son noktada ben kesinlikle görmek istemiyorum. Sormak istediğim şu; Bu test aşamasında ya da o gün işte, ultrasonda da doktor bakacak mi? Bakıp gelişimi hakkında bir şey diyecekse farklı. Hukuken de yarın dava açıldığında haklı iken haksız olmak, bana bu sebepten yürümesini istemem.

23+6’yım benim geç yumurtlama olduğu için sat 4 hafta geriye çekildi ama sistemde böyle kalmış doktorumda sağlık ocağı da düzeltemiyor.
Aaa hadiya sistemde değişiklik olmuyomuymus 😳 bayada arası varmış

Aaa hadiya sistemde değişiklik olmuyomuymus 😳 bayada arası varmış
Olmuyormuş sanırım sağlık ocağı da doktor da bizim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar ama doktorum süt parasını erken alırsın önemli değil demişti 😂

Bitlis’te oturan bir öğretmen arkadaş vardı. İsmi aklıma gelmedi. Ayrıntıya Tatvan a gittin mi onu soracaktım

Ben oturuyorum kuzum. Ama benim daha detaylı zamanım gelmedi başka biri daha oturuyor mu bilmiyorum
Ne kadar süren var ben Tatvan a mı gelsem diye düşünüyorum ama nette kötü yorum yapmışlar. O kadar para veriyoruz en önemlisi Muş’tan kalkıp geleceğim elimde çocukla değsin istiyorum o yüzden sorayım dedim. Çevrende var mı ayrıntılı ya giren burda sordum soruşturdum kimse yok

Hanımlar bir şey danışmak istiyorum size. Bugün itibari ile 23+1'deyim ve eşimle şu an ayrıyız. 13 Ekimde evi terk etti. Resmi bir dava süreci yok henüz. Sizlere sormak istediğim şu; haftaya cuma seker testi/yüklemesi için gebelik takibim var ve eşimle gelinen bu son noktada ben kesinlikle görmek istemiyorum. Sormak istediğim şu; Bu test aşamasında ya da o gün işte, ultrasonda da doktor bakacak mi? Bakıp gelişimi hakkında bir şey diyecekse farklı. Hukuken de yarın dava açıldığında haklı iken haksız olmak, bana bu sebepten yürümesini istemem.
Canım öncelikle çok üzüldüm bu durumda böyle şeyler yaşamana inşallah sizler için ne hayırlı ise hakkınızda o olur 🙏🏻 benim doktorum şeker yüklemesi yaptığımız gün rutin ultrason kontrolünü de yaparız demişti doktoruna sormak daha kesin sonuç verir sana

Üzüldüm canım çözülmeyecek kadar büyük mü sorun. Avukat biri olsada sorabilsek beni çağırmadı kontrol e diye bişey derse sıkıntı olabilir. Her kontrol e geliyor muydu

Back
X