Insallah canimm inşallah aminn

Allahım yavrumuza uzun sağlıklı ömür versin inşallah.. fetal dna sonucu da bir an önce bebegimizin sağlıklı oldugunu bize müjdeler inşallah..
Doktorum bu bahsettigin konu ile alakali birsey hic demedi. Sonucum ciktiktan sonra da demedi öyle birsey. Sadece dna yi bekleyelim dedi. Usg de her zaman bulgu vermeyebilir bazi durumlar dedi. Ama bilmiyorum ya muayenede detayli usg yapmisti yani nerdeyse 15 dkdan fazla sürdü o muayene ve ölçümleri normaldi. Organlarda vs de sorun görse eminim söylerdi.
Doktorum da biraz daha rahatlatici konussaydi daha ferah olacaktim ama.. yine de kalbim ferah bilmiyorum ama..
Evladım sağlıklı olsun da ben ona en güzel cicileri alırım en güzel ismi koyarim. Oy benim kuzum sağlıkla gel annene babana
