Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında 😂
Tebrik ediyorum.. ben tüm hayatımı oğluma göre değiştirmiştim çok pişmanım.ne tatil ne arkadaş ne misafirliğe gittim ne misafir aldım 🙄

Selam kızlar ,
Dün ultrasonda bebeğinin kılını dahi kıpırdatmamasindan dolayı aşırı stresli bi gece yaşadım bugün farklı bi hastanede tekrar bi ultrasona girdim ve bebeğim hareket ediyor. Dr büyük ihtimalle uyuyordu dedi endise edilecek bir durum yok ve sürpriz bir bilgi daha aldım, kızım oluyormuş, ilki erkek 4 yasinda ve ben yine erkek diye düşünüyordum bu haber üzerine çok şaşırdım tepkisiz kaldım. Çok şaşkınım paniğim kız çocuğu nasıl büyütülür acaba diye saçma sapan bir moda girmiş durumdayım 😅😅😅 aklımda ergen ergen sorular 😂😂😂

Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında 😂
Ben bu kafa yapısını seviyorum ya😄 oğluna da maşallah
Eskiler lohusanın mezarı 40 gün açık kalır der 🥴
Ort.40 günde bebeğinde anneninde bağışıklığı düşük olur hastalık riskine karşı çıkmayın derler ama sağlık ocağı İlk kontrol falan yine mecbur çıkılıyor
😬😬şimdi anladımm. Yani enfeksiyon gibi şeylerden korunmak için. Aslında çok mantıklı bi de adaptasyonu var bu işin, hem bebek hem anne için. Teşekkür ederim canım🥰

Benim chatcpt bozuk galiba. Bana ikili test doneminde veya oncesinde lekelenmeli hamilelik gecirmis olmanin sonuclara etkisi olmayacagini yazdi. Sinirlendim kapadim. Gerçekten neyi nasil düşüneceğimi şaşırdım...
Kuzu bak direk böyle aradım hiç detaylandırmadan bide
IMG_7529.webp

Insallah canimm inşallah aminn🙏 Allahım yavrumuza uzun sağlıklı ömür versin inşallah.. fetal dna sonucu da bir an önce bebegimizin sağlıklı oldugunu bize müjdeler inşallah..
Doktorum bu bahsettigin konu ile alakali birsey hic demedi. Sonucum ciktiktan sonra da demedi öyle birsey. Sadece dna yi bekleyelim dedi. Usg de her zaman bulgu vermeyebilir bazi durumlar dedi. Ama bilmiyorum ya muayenede detayli usg yapmisti yani nerdeyse 15 dkdan fazla sürdü o muayene ve ölçümleri normaldi. Organlarda vs de sorun görse eminim söylerdi.
Doktorum da biraz daha rahatlatici konussaydi daha ferah olacaktim ama.. yine de kalbim ferah bilmiyorum ama..
Evladım sağlıklı olsun da ben ona en güzel cicileri alırım en güzel ismi koyarim. Oy benim kuzum sağlıkla gel annene babana 🙏🥲
Sağlıklı haberini alacağız yakında canım benim içini rahat tut 🙏🏻 asıl tam tersi söylemesi lazım usg daha önemli bu test hata oranı yüksek bi test sadece analiz yapıyor zaten ki milyon örneği var hataların. Tövbe yarabbi bunlarda tedbirli olacağız diye iyice korkutuyorlar. Sınavın Buda senin az kaldı sonucun çıkınca rahatlayacaksın bak eminiz hepimiz 🙏🏻💕

Ay ne bileyim görünce gaza geliyorum galiba 🤭 Bir de şöyle düşündüm şimdi yaz ya bu aldıklarım da kışlık polar yani. Bir dahaki kışa daha pahalı olur şimdiden alayım diye düşündüm.

ben baya indirimden aldım mağzada 50% indirimli aldım🥰 ve Beyazyasemin Beyazyasemin dediği gibi kışın pahalı oluyor indirim hiç olmuyor şuan çok güzel indirimler var kış ürünlerinde yane kızlar☺️🫶🏼
Kızlar haklısınız tabiiki kışın daha pahalı olcak ama bir iki haftaya kadar indirime girer diye düşünüyorum çok sık yapılıyor indirimler hele ki bu yaz zamanı kışlıklar ucuzluyor baya. Ben de kışa kalmadan alcam zaten 🤤 aman güzel günlerde giyinsin bebetolar 🥰

Kızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi🙂
Canım takip ettiğim doktorlar böyle bir şey yok diyor. Zaten bu süre içinde de mecburen doktor kontrollerine gidiliyor galiba

Eskiler lohusanın mezarı 40 gün açık kalır der 🥴
Ort.40 günde bebeğinde anneninde bağışıklığı düşük olur hastalık riskine karşı çıkmayın derler ama sağlık ocağı İlk kontrol falan yine mecbur çıkılıyor
aynen bu sebeplerden dolayı sağol canım buarada çok güzel anlattın🥰

H&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm 🥰
Canım çok güzel tulumlar almışsın güle güle kullansin kuzular 🥰 h&m çok severek alıyorum ben de. Herşeye bir kulp takıyor demezseniz naçizane birşey önericem yine 🙈 yenidoğan döneminde bebişler boyunlarını tutamadiklari için fermuarlı tulumlar gıdışlarına batıyor. Fermuari kapatan bir parça var orda ama yine de benim minnoşumu çok rahatsiz ederledi ☺️ önü çıtçıtlı tulumları veya üstten giyilip alttan çıtçıtlı olanları daha verimli kullandım ben açıkçası

Canım çok güzel tulumlar almışsın güle güle kullansin kuzular 🥰 h&m çok severek alıyorum ben de. Herşeye bir kulp takıyor demezseniz naçizane birşey önericem yine 🙈 yenidoğan döneminde bebişler boyunlarını tutamadiklari için fermuarlı tulumlar gıdışlarına batıyor. Fermuari kapatan bir parça var orda ama yine de benim minnoşumu çok rahatsiz ederledi ☺️ önü çıtçıtlı tulumları veya üstten giyilip alttan çıtçıtlı olanları daha verimli kullandım ben açıkçası
Ay ben artık ne yapacağımı şaşırdım 😅
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler 🤦🏻‍♀️
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını 🥰

Back
X