• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana ebe yorulduğun günler karnın çok gergin okur demişti yorulduğunuzda mı oluyor Geröekten
Hayır bütün gün istirahat ettiğim halde gergindi sanki patlayacak gibi yani benimki yorgunluk kaynaklı değil galiba rahim iyice genişlemeye başladı

Hayır bütün gün istirahat ettiğim halde gergindi sanki patlayacak gibi yani benimki yorgunluk kaynaklı değil galiba rahim iyice genişlemeye başladı
Yediğin bir şey ga yapmış olabilir mi gaz da bende gerginlik yapıyor

Bana ebe yorulduğun günler karnın çok gergin okur demişti yorulduğunuzda mı oluyor Geröekten
Bir gün vajinamda aşırı ağrım vardı doktora gittim . Baktı ultrasonda sorun görmedi . Dedi ki bu hafta kendini çok mu yordun. Harbiden de misafir ağırlamıştım. Dinlen bol bol dedi. Yani yorulunca bence artıyor

Yediğin bir şey ga yapmış olabilir mi gaz da bende gerginlik yapıyor
Gaz problemim de yok yani gaz gerginliği değilde sanki karnım böyle patlayacak gibi gergin. Alien filminde yaratik karnını kesip çıkıyordu öyle olacak sanki 😂😂

canım dmlcm dmlcm inşallah bi noktada net bi tavır sergileyebilirsin ifrit oldum ksyınvalidene sağlıklı bi psikoloji değil asla. Seni anlıyorum kötü olmamaya çalışıyosun tolere edebildiğim sürece edeyim diyosun ama seni tüketmekten başka bi şey yapmıyo bu tavır maalesef biraz da başkaları düşünsün seni,madem kendisi çok olgun her şeye hakim biraz tolere edebilir kaç yaşında kadın üstelik sen uygun bir uslupla reddettiğin sürece kimseye kötü davranmış da olmazsın ki 🤷🏻‍♀️

Gaz problemim de yok yani gaz gerginliği değilde sanki karnım böyle patlayacak gibi gergin. Alien filminde yaratik karnını kesip çıkıyordu öyle olacak sanki 😂😂
Hahah senaryoya bak 😀😀 ben de gaz ağrısı yapıyor valla ya magosit alıyorum sonra hafifliyor ama 😕 sen az az sık sık yemeyi dene bi de öyle bakalım 😀

Evet bu bende de var karın kaslarım bazen o kadar geriliyo ki böyle kas lifleri tık tık kopucakmış gibi bi his 🤢 hele o gün gaz ve idrar varsa midemi de çok doldurduysam sığamıyorum dünyalara sanki

Hahah senaryoya bak 😀😀 ben de gaz ağrısı yapıyor valla ya magosit alıyorum sonra hafifliyor ama 😕 sen az az sık sık yemeyi dene bi de öyle bakalım 😀
Hep öyle yapıyorum az az sık sık yiyorum ama dediğim gibi bence bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor ve geriliyor. Karnımın iki yanında da yeşil yeşil damarlarım gözüküyor canım karnım gerildi baya 🥹

Evet bu bende de var karın kaslarım bazen o kadar geriliyo ki böyle kas lifleri tık tık kopucakmış gibi bi his 🤢 hele o gün gaz ve idrar varsa midemi de çok doldurduysam sığamıyorum dünyalara sanki
Aynen böyle kaslarım liflerim yırtılacak gibi hissediyorum yarına geçer benimde muhtemelen. Arada oluyor böyle geçiyor sonra

Hep öyle yapıyorum az az sık sık yiyorum ama dediğim gibi bence bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor ve geriliyor. Karnımın iki yanında da yeşil yeşil damarlarım gözüküyor canım karnım gerildi baya 🥹
Aa anladım senin derin de yağlı değilse hemen öyle belli olur o zaman bol bol yağla kendini bari çatlamasın ☺️☺️ benim hiç öyle damar gözükmedi ilk gebelikte de 😀 ilk gebelikte doktor ameliyatta dedi ki ne yedin yağlanmış göbek 😀😀

Bir gün vajinamda aşırı ağrım vardı doktora gittim . Baktı ultrasonda sorun görmedi . Dedi ki bu hafta kendini çok mu yordun. Harbiden de misafir ağırlamıştım. Dinlen bol bol dedi. Yani yorulunca bence artıyor
Kesinlikle 2 saat ayakta durayım hemen rahimde o baskıyı hissetmeye başlıyorum karnım sertleşiyor

Aa anladım senin derin de yağlı değilse hemen öyle belli olur o zaman bol bol yağla kendini bari çatlamasın ☺️☺️ benim hiç öyle damar gözükmedi ilk gebelikte de 😀 ilk gebelikte doktor ameliyatta dedi ki ne yedin yağlanmış göbek 😀😀
Evet yağ yoktu ilk hareketleride çok erken hissetmiştim 12 ve 16.haftaydı diye hatırlıyorum😁 Bol bol yağlanıyorum henüz çatlak yok inşallah olmaz da 😁

Benim belirdi damarlarım ya normalde yağlı bi derim var ama krem falan almadım henüz ekstra desteklemedim daha 🤷🏻‍♀️

Bizimkiler de boşanmış ondan bu söylediğini ben de düşünüyorum. Bizim başımızda sen varsın sen olmalısın baskısıyla şehir dışında okumasına bile izin vermemiş. Benle evleneceğini söylediğinde beni evine almayıp bi kafede tanışmıştı sonra da çok küçüksünüz ( 27 yaşa) olmaz demişti 😅
Sizinle yaşamak istemez dimi? 🤔 eşinle bu konuyu iyice konuşsaydın canım kadın cidden seni rakip görüyor bari aşk hayatı olsa inşallah aşık olur birine ya 🤭🤭

Kızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi

Kızlar magnezyumu sürekli kullanmak zorunda mıyız ben geçen gün doktora tahlil sonuçları için gittiğimde demirim bitti yazar mısınız dedim magnezyum da yazıyorum dedi ama sormayı unuttum henüz hiç kullanmadım kullanmamanın sakıncası olur mu ne diyor doktorlarınız

Back
X