• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi
Daha öncesinde 4 haftada bir gidiyorsan doktorun ekstra erken gel demiyorsa o şekilde yapabilirsin ben 4 haftada bir gidiyorum

Kızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi
Benim doktorum ayda bir çağırıyo ama ben biraz geç gidicem ayrıntılıya 13 ekimde girdim 3 hafta sonrasına yani kasımın ilk haftası gibi gitmeyi düşünüyorum plasentama biraz zaman tanıyayım çıkar belki o zamana kadar yukarı 🤪

Kızlar magnezyumu sürekli kullanmak zorunda mıyız ben geçen gün doktora tahlil sonuçları için gittiğimde demirim bitti yazar mısınız dedim magnezyum da yazıyorum dedi ama sormayı unuttum henüz hiç kullanmadım kullanmamanın sakıncası olur mu ne diyor doktorlarınız
Bana doktorum magnezyumu 17.haftamda başlattı günde 1 kere kullanıyorum. Çok büyük ihtimalle kullan diye yazmıştır ama emin olmak istiyorsan doktoruna mesaj atıp sorabilirsin için rahat eder

Bana doktorum magnezyumu 17.haftamda başlattı günde 1 kere kullanıyorum. Çok büyük ihtimalle kullan diye yazmıştır ama emin olmak istiyorsan doktoruna mesaj atıp sorabilirsin için rahat eder
Bunu yazan doktor kendi doktorum değildi ama bana kendi doktorum da yazmamıştı ona da en son 17.hafta gibi gitmiştim yarın bi mesaj atıyım düzenli almam gereken bi şeyse ihmal etmiyim

Yarın 22+0da detaylım var haftaya pazartesi de normal kontrolüm doktorum ayda 1 görüşelim dedi. 24.haftadan sonra da şeker yüklemesi oluyormuş önümüzdeki hafta onu da soracağım gerek görürse yaptıracağım

Yarın 22+0da detaylım var haftaya pazartesi de normal kontrolüm doktorum ayda 1 görüşelim dedi. 24.haftadan sonra da şeker yüklemesi oluyormuş önümüzdeki hafta onu da soracağım gerek görürse yaptıracağım
Benim kontrolümde 27 si cuma günü. Aynen banada ayda 1 görsem iyi olur dedi. Ayrıntılı 2 kasımda ☺️

Evet yağ yoktu ilk hareketleride çok erken hissetmiştim 12 ve 16.haftaydı diye hatırlıyorum😁 Bol bol yağlanıyorum henüz çatlak yok inşallah olmaz da 😁
Çatlak gebelikte belli olmuyor zaten 😀 Doğumdan sonra deri boşalınca belli oluyor . Sen yağlamayı bırakma inş olmaz ☺️☺️

Benim belirdi damarlarım ya normalde yağlı bi derim var ama krem falan almadım henüz ekstra desteklemedim daha 🤷🏻‍♀️
Benim yağlı olmasına rağmen destekledim 😕 çok kilolu değilim ama pco vardı bende yani simit bölgesi yağlı benim 😀 yağ, krem kullanıyorum

Ben de almayı düşünüyorum da erteleyip duruyorum lierac falan alıcam güya 🫣
Geciktirmeyin ben uzun zaman önce başladım lierac kullanmaya.Biooil aldım yeni.Pek önermemişler burada ama ben bacaklarıma ve kalçama kullanacağım.Lierac sürekli nemli tutmuyor etkisi koşa sürüyor gibi geldi bana.Yağlar daha nemli tutuyor

Eşim de çok istiyor beşiğin içine koyup fotolarını çekecekmiş 😬😬 benim bilimsel bir şey bulup bunlara atmam lazım 😂
Kız mikrop kapar çocuk mazallah daha alışkın değil bişey değil ben olsam 1 yaşından önce yaklaştırmazdım😟

Yaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışım 😃 sağolun 🌸 bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum
Senin kaynana çok bencil geldi bana sizin çocuk yapma kararını da o mu veriyormuş çok saçma🙂

Yok bende kalmayacağını söyledim onun olmayacağını anladı aslında. Benim derdim şuan doğunca hastaneden çıkar çıkmaz bize gelip yatağına koymak istiyor ben onu da istemiyorum. Kokusunu alıp köpek bebeği sevsinmiş isteği o
Hayvanlar bebekleri zaten çok seviyor ve koruyor bebekler kuyruğunu bacağını çekiştiriyor hiç tepki vermiyorlar onlara. İllaki bebeği sevecek ilk günden görmesi bunun için şart değil ki o köpeği yavrusu gibi görüyor ama bebeğn de senin yavrun en iyisini sen düşünürsün canım

Back
X