• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    237,9 KB · Görüntüleme: 80
Bende internette filan araştırıp zararsız olduğunu okuduğum için kullanmıştım ama aktarcı bir akrabası varmış ona sormuş hamilelik döneminde kullanabileceği ve kullanamayacagı bitkileri ıhlamurda kullanılmaması gerektigini söylemiş nedenini bende pek bilmiyorum ama içime şüphe düşünce bıraktım. Sancilarimda bir sonraki gün kesilince bir daha içmedim. Kullanmak isterseniz vücudunuzu dinleyin mutlaka sancı hissederseniz devam etmeyin bence nacizane tavsiyem .☺️
Teşekür ederim 🙏🏻 sizde etki ettiyse kullanmayın

Kızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun
Hayırlı olsun çok güzeller. 0 6 aymı aldınız 6 12 ay mı

Kızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı 🥺
çok geçmiş olsun canım son 3,5 ayımız kaldı sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Kızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı 🥺
Çok geçmiş olsun canım umarım vaktinde sağlıkla doğar bebiş şimdi nasılsın kanama var mı hala

Ben iyice bir pinpirik oldum elim kasiklarimda karnımda yürüyorum sanki bebek düşecek gibi iyice büyüdü gitti bugün tartiya çıktım sok 1haftada 2 kg gelmis yerleşmiş bana

Kızlar vajinada batma hissedenler vardı benim geçmişti ama 2 gündür yine başladı sizdede hala oluyor mu?

Back
X