• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun canım bende geçen haftadan beri çok kötüyüm sağlık ocağındaki dpktorum sadece parol kullan dedi bende mandalina meyvelerden falan yiyerek geçirmeye çalııyorum. Antibiyotik zararlı olabilir 🥺
Yok doktorum antibiyotik augmentin kullanablirsin sadece dedi kbb gittim yazmışlardı ama sağlık ocakları yazmıyorlar şimdi hasta olunca yine kbb ile uğraşmayım dedim ama gözğmde büyüdü gitmek sağlık ocağına evde parolum var zaten inşallah geçen seferki gibi ağır geçirmem sizede geçmiş olsun

Selam canım. Konuyu bilmiyorum ama. Benim de arada gıcıklanıyor gibi oluyor. Heh diyorum başlıyor hastalık. Alaçatı değirmeni diye bi marka var damla sakızlı macununundan alıyorum. Kesiyor. Yorumları da çok iyi. Doktoruna da danış istersen bir incele.
Öyle mi teşekkür ederim bir bakayım eczanedemi satılıyor

Bende hasta oluyorum sanırım burnum tıkandı. 1.5 yıldır hasta olmuyordum. Doktorum bitki çayları yasak dedi bol bol meyve ve su içiyorum. Hepimize geçmiş olsun umarım hızlıca iyileşiriz 😞

Arkadaşlar sayenizde aydınlanma yaşadım 😂 hiç kendimi 6 aylık hamile görmüyordum 😂😂 hala ay olarak soranlara 5 aylık diyordum sürekli yaşını külçülten teyzeler gibi 😂
Arkadaşlarımda bu bebek niye hiç büyümüyor diyordu meğersem yanlış söylüyormuşum🤭😂

Kızlar ben de sizler gibi boğaz ve kemik ağrısı yaşıyorum parol ve aksef yazdı doktorum ama tam olarak iyileşemedim alerjik muhtemelen ben de balın içine az karabiber,zencefil ve limon katarak biraz toparladım ara ara da ballı süt çok güzel yumuşatiyor boğazı tavsiye ederim geçmiş olsun sizlere de.

kızlar unutmuyoruz çoraplar hep ters giyiliyor yoksa ipi parmağa dolanabiliyor ve fark etmesi çok zor aman dikkat
Kızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun
lar

kızlar unutmuyoruz çoraplar hep ters giyiliyor yoksa ipi parmağa dolanabiliyor ve fark etmesi çok zor aman dikkat
Kızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun

Back
X