Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var çıkarıyorum hiç tutmuyorum dün gaz kollarıma kalbime göğüs kafesime kadar vurdu o acı çok fenaKızlar benimde bagirsaklarım fena bebek buyudukce bagirsaklarimda hep ağrı oluyor gaz oluyor. Afedersiniz gazım çıkınca bi rahatlama geliyor amma sonra yine ayni şey başkıyor
O bende gün içinde oluyor dönüyor diye düşünüyorum tam emin değilim ama çok sıkıntılı bir durum yaratmadıgı için hayra yordumKızlar hepinize çok çok geçmiş olsun insallah birbirimize dua edelim sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım insallah
Bende de bugün söyle bi şey oldu alt kulot çizgisi kısmında kasılma mı oglusumun hareketi mi gerilme mi ağrı mı ne olduğunu anlayamadığım bi baski doluluk hissi bunu yaşayanınız var mı kızlar ara ara oluyor kasılma mı tedirgin oldum
İnsallah bende kasılma olayından tedirgin olduğum içinO bende gün içinde oluyor dönüyor diye düşünüyorum tam emin değilim ama çok sıkıntılı bir durum yaratmadıgı için hayra yordumsanki hop popişi kaldırıp diğer tarafa dönüyormuş hissi gibi
Kasılma nasıl oluyor hala anlayamamış olmamYa kızlar son 2 3 gündür can sıkıcı şeyler yaşıyorum. Bugun durmaksizin kasilmam var. Tam kasilma duruyo dk dolmadan yeniden kasilma oluyo. Endiselenmeli miyim
Rahmin olduğu yeri bilirsiniz. Gobegin altı. İşte kasilma olduğunda orası sertlesiyo. Bastırmak bi yana dokundugunuz anda sanki taş gibi kemik gibi bi sertlik geliyo. Genelde agri sanci yapmiyoKasılma nasıl oluyor hala anlayamamış olmam![]()
Bizimki çoğu zaman oraları tekmeliyor ya canım acıyor resmen birde tuvalete sıkıştırıyor hemen vurunca oluyor yaniKızlar hepinize çok çok geçmiş olsun insallah birbirimize dua edelim sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım insallah![]()
Bende de bugün söyle bi şey oldu alt kulot çizgisi kısmında kasılma mı oglusumun hareketi mi gerilme mi ağrı mı ne olduğunu anlayamadığım bi baski doluluk hissi bunu yaşayanınız var mı kızlar ara ara oluyor kasılma mı tedirgin oldum
Evet canım mesela bana sorduklarında ben 5 e yeni girdim diyordum .Mesela bana sanki hep 5 aylıkmışım gibi geliyor 7.ayada girsem 5 ay diyecem heraldeYorum olarak mı yazmışlar? Ben yazdığımda doğru bilgi çıkıyor aslında 5,5 aylıksın yani 6 yı 1 hafta sonra doldurucaksın doğumun şubat başı gibi değilmi veya 2. Haftası? 3 ayımız kaldı işte Allah’ın izniyle
Kasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sankiRahmin olduğu yeri bilirsiniz. Gobegin altı. İşte kasilma olduğunda orası sertlesiyo. Bastırmak bi yana dokundugunuz anda sanki taş gibi kemik gibi bi sertlik geliyo. Genelde agri sanci yapmiyo
Kuzum enfeksiyon kaynaklı olabilir miEvet sbah kahverengiydi şimdi kırmızıa döndü yatıyorum kalkmıyorum
İnan hiç bilmiyorum ki. Yani regl olunca da oluyo muydu hic animsayqmadim. Hafta başından beri hep mutsuzum ağlıyorum elimde değil. Hersey üst üste geldi. Allaha şükür arada bebek hareket ediyo yoksa kafayı iyice yerdimKasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sanki
Sertlik olmuyo ağrı sancı da değil baskı hissi gibi sanki biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım ondan da olabilirRahmin olduğu yeri bilirsiniz. Gobegin altı. İşte kasilma olduğunda orası sertlesiyo. Bastırmak bi yana dokundugunuz anda sanki taş gibi kemik gibi bi sertlik geliyo. Genelde agri sanci yapmiyo
Evet idrar yolu enfeksiyonu kasilmayi tetikliyo yada o biraz değişik bi dolgunluk veriyo. Ama tavsiyem çok çok dikkat edin. Bi kere olunca doğuma kadar enfeksiyon tekrar ediyomus. Ben 2 kez oldum. Sürekli dua ediyorum çok zorluyoSertlik olmuyo ağrı sancı da değil baskı hissi gibi sanki biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı sanırım ondan da olabilir