• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
canım sana birsey danısacaktım kendi doktorum bugün Murat Yaylayı tavsiye etti duydun mu hiç :))
Evet duydum ama ben onu kendim araştırmıştım Acıbadem’lere bakarken kuzu Perinatolog olarak en en çok duyduğum Recep has atıl yüksel zeki Şahinoğlu Ali ekiz oldu şimdiye kadar ♥️

Magnezyum salı günü yeni başladım. En son bir hafta önce idrar vermiştim temizdi. Demir ilacını aylardır kullanıyorum. Beslenme konusunda da randevudan beri daha çok dikkat ediyorum doktor her öğüne yoğurt ekle dedi iştahlı değilim zaten gebeliğin başından beri ama tokken de sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum. Hepsini elersek herhalde genişlemeden dolayı olabilir bi de yorgunluk tabi sürekli ayakta
Evet belki başka sistemlerle alakalı bi ağrı çıkar çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunur

Ben genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyor😄
Ya ben kendim alıyorum her şeyi o sen her şeyi hallediyosun zaten rahatlığında işine geliyor ama kitap vs alışverişlerini gereksiz buluyor biraz eski kafalı olası tuttu bu konuda 😅

Evet yalnız yapmak daha doğru galiba gebeliğimi öğrenince işi bıraktım kendi paramla bir şeyleri almayınca garip oluyor
Kesinlikle yaa 😁 eşim beni kırmıyor çok şükür istediğimi alıyor ediyor ama çok araştırır fiyat şu bu .Mağazada bile bı ton vaktimiz gider.Ben tam tersi hemen karar veririm alır çıkarım.Hamile olduğumu öğrenince bende işten çıkmıştım düşük riskim olduğu için.İnsanın kendi parasıyla birşeyler alması çok çok farklı oluyor.

Rahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü beni 🤭 kıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dedi :KK43: resmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz 🤣
Canım geçmiş olsun hamilelikte en çok etkilenen organımız böbreklerimizmiş inşallah bir sorun yoktur

Kesinlikle yaa 😁 eşim beni kırmıyor çok şükür istediğimi alıyor ediyor ama çok araştırır fiyat şu bu .Mağazada bile bı ton vaktimiz gider.Ben tam tersi hemen karar veririm alır çıkarım.Hamile olduğumu öğrenince bende işten çıkmıştım düşük riskim olduğu için.İnsanın kendi parasıyla birşeyler alması çok çok farklı oluyor.
Evet kendi kazandığın paranın tadı ayrıymış gerçekten

Sonuçlarım çıktı idrar enfeksiyonu varmış böbrekte de genişleme olduğu icin ağrı yapmış :KK43:
Enfexia diye bir antibiyotik verdi sabah aksam kullanan var mı kızlar korkuyorum ilaçtan da..
Doktor panik halde gördü beni kendi de panik oldu normal doğum savunucusu doktorum direkt sezaryende rahat olursun dedi o halimi görünce adam da demiştir bela alırım başıma diye ağlaya ağlaya girdim odaya 😀 adam rahmim açıldı falan sanmış öyle bir gitmişim
Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon ilaçtan çok daha tehlikeli. Doktorun sana uygun ilaç vermiştir zaten mutlaka iç en kısa zamanda düzeltirsin inşallah 🤲

Kıyamam çok geçmiş olsun hiç kullanmadım bendede enfeksiyon varmış bir tane toz verdi suya karıştırıp içtim onun dışında bir ilaç vermedi
Çok geçmiş olsun. Bende de bugün idrar tahlilinde hafif bi enfeksiyon çıktı. Akşam atmıştım doktoruma sonuçları geri dönüş yaptı sabah ara Monurol saşe yazalım tek dozluk eczaneden alıp iç dedi. Sizde mi ondan kullandınız?

Kızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi 🙄

Kızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi 🙄
Kuzum ben de içemiyordum. Sonra sonra içmeye başladım ama sabah içmiyorum gün içinde içiyorum. Sabah içemiyorsanız öyle yapın deniyor

Back
X