Malesef doğum öncesi boşananlar kervanına katılıyorum.. Aslında niye yazıyorum bilmiyorum burada bir aile gibi olduk oğlumun teyzeleri oldunuz..

Hamilelikten önce ne desem tamam diyen , her şeyi önüme seren ayaklarıma kapanan azıcık nazımda kapımda köpek olan adam son 3 aydır gitti yerine tanımadığım bir adam geldi. Görüşmek istemediğim aile bireyleriyle görüşmeye zorlamalar, başına buyruk davranmalar, maddi açıdan herkese elinin açık olması borç içinde olmaları benden gizli saklı iş yapmaları vs diğer başka sebeplerde mevcut geçen hafta tartışma esnasında hemen evden gidiyorsun dedi bana şok oldum. Oğlumda oğlum diyen adam bebek için takla atan adam 6 aylık hamile halimle evden kovmaya kalktı gece. elbette gideceğim sadece fevri davranmak istemiyorum ağrılardan ölüyorum zaten toplanıp gidemiyorum plan yapmam lazım en son annemle konuşmuş Ocak ayına kadar evi boşaltın demiş. Ev onun ailesine ait.
Bir annem kardeşim var küçük evde yaşıyorlar bugün annemle konuştuk buraya geleceksin dedi

bebeğimin odasına bakıp bakıp ağlıyorum satmam gerekecek her şeyi evin eşyaları benim yeni ev kiraları bulunduğum yerde 15 bin civarı işim var ama freelance olduğu için net gelirim yok 15 kira veremem bir de bebek olacak. Anneme gideceğim. Çocuk olmasa her şey farklı olurdu evi de kendisi de dibe batsın her yere sığardım eve de çıkardım gözü karartıp bebekle zor.
Anneme gideceğim öyle içimi dökmek istedim..