2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Erken döllenmedir o zaman benim de normalde bugün 27 olmam lazım ama ilk baştan beri hep 5 gün geri çıkıyor ondan geç döllenme dedi doktor. Ben de yenisine göre konuşuyorum hep 😃
Benim de gebeliğin başında yeni adet tarihi belirledik

İnşallah inşallah
Umarım grubumuzunda kimsede şeker çıkmaz 🙏
Burda birine bişey olsa hepimiz üzülüyoruz o kadar bütün olduk
Kesinlikle ya bi de ben açıkçası annelerden ziyade bebeklere üzülüyorum onlar savunmasız ya ne bilim baş etsinler istiyorum her zorlukla 🥹🥹

Bana diyetisyen insülin ve 3 aylık şeker testine baktırmamı söyledi baktırdım. Değerlerin çok iyi sende şeker yok dedi ben de başka doktora gidip gösterdim senin şekerin yok zaten yükleme yaptırdığında da sınırda çıkmış sorun değildi ki dedi kafam karıştı
Yinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamış
Belkide o testlere bakılıncada anlaşılıyodur ama hiç bilmiyorum işte

Yinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamış
Belkide o testlere bakılıncada anlaşılıyodur ama hiç bilmiyorum işte
Ben de bu şüpheyle rahat rahat yiyemem zaten diyete devam ederim. Bi normal beyaz ekmekli yemek yersem 1 saat sonra evde kendim de ölçüm yapayım

Kızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedi 😂 hayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu 😅
Aaaaaaaa olabilir ya benim.arkadasa doğuran kadar erkek dediler doğumda supriz kiz cikti

Kızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedi 😂 hayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu 😅
Neee yuh nasıl yani 🤭🤭 ayrıntılı da testis görüldüyse nasıl kız dedi bu doktor ya çok şaşırdım acaba kız mı ki

Benim doktor inatla değiştirmedi niyeyse
Banada yeni adet tarihi belirlediler normalde 24 nisan ama 20 mayıs yazdılar dün dedim geç döllenme demiştiniz bebeğim haftasınımı yakaladı acaba diye.
Hayır ilk 10 haftalık ultrason ölçülerine göre belirliyoruz ve doğru olan yazdıgımız oluyor dedi😕🤨

Benimkide erkek her gittiğimde erkek mi diye soruyorum 3 doktoru n 3 ude erkek dedi önce sağlık li mutlu güzelce hayırlı evlat olsun ama kız olsada fene olmazdi

Altta yazan gramlar ve boy ölçüleri aşağı yukarı bize doğruyu söylüyor, benim takip ettiğim uygulama mesela 24. Hafta için 500-550 diyor mesela... Ben geçen hafta çarşamba gittiğimde 27+3 tüm ama bir hafta önden gidiyorum 1080 çıktı.
Anladımmmm
Biz sizden küçüğüz 🥹 23+2 de gittim 700 gram dedi kendi doktorum değildi perinatologdu ne derece doğru takılmadım 😀

Back
X