- 23 Ağustos 2022
- 4.449
- 4.732
- 63
İnşallah canım. Bu konuda iyikim umay bebe yatağını alkış olmam çok işime yaradı. Iyiki almışımBas belası reflu midesi gelisene kadar çekmiştik biz inşallah seninki o kadar sürmez inşallah canim benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Bu konuda iyikim umay bebe yatağını alkış olmam çok işime yaradı. Iyiki almışımBas belası reflu midesi gelisene kadar çekmiştik biz inşallah seninki o kadar sürmez inşallah canim benim![]()
Benim kızlarımın biri 3.230 diğeri 3.320 doğmuştu. Gayet ele geliyorlardı. 3 buçuk olsa yeter aslındaDoktorum 3 buçuk olur dedi ama açıkçası ben biraz daha fazla olsun istiyordum acık ele gelsin dokunmaya korkmayım diyetabiki önemli olan sağlıklı olması ama işte ana yüreği tombik olsun istiyo
![]()
Benim 32+4 haftalık oldu. Şimdiye kadar 7 kg aldım. Oğluşum kaç kg bilmiyorum. Önümüzdeki perşembe kontrolüm var. O zaman öğrenicem inşallahBu arada kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? Biraz konuşalım bebişler kaç kg oldu? Çevremde aşırı farklı arkadaşlarım, doktorlar farklı farklı bilgi veriyor, normal mi seyrediyorum kıyaslama yapamıyorum![]()
İnşallah ele gelirBenim kızlarımın biri 3.230 diğeri 3.320 doğmuştu. Gayet ele geliyorlardı. 3 buçuk olsa yeter aslında![]()
Yani aslında bebekler icerde de dışarıda da endişe yaratıyor. Sağlıkla yanlarimizda olsunlar da önemli değil. Ama çokta bi an önce gel kavuşalım demeyin bebeginizemaşallah çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla büyütün minik kızınızı. Artık kavuştunuz ya dışarda rahatça büyür gelişir canları sağ olsun yeter ki <3
Evrene güzel mesajlar verelimYani aslında bebekler icerde de dışarıda da endişe yaratıyor. Sağlıkla yanlarimizda olsunlar da önemli değil. Ama çokta bi an önce gel kavuşalım demeyin bebeginize![]()
çok haklısın Allah bilir zamanını konuşurken kırk kere düşünüyorum pişman olmamak içinYani aslında bebekler icerde de dışarıda da endişe yaratıyor. Sağlıkla yanlarimizda olsunlar da önemli değil. Ama çokta bi an önce gel kavuşalım demeyin bebeginize![]()
Yarın 34 e gireceğim. Erkek bebek. 33+4 te 2500 gr 46 cm idi. Ben 1.72 boy 74 kilo ile başladım. 86 olmuşumBu arada kızlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? Biraz konuşalım bebişler kaç kg oldu? Çevremde aşırı farklı arkadaşlarım, doktorlar farklı farklı bilgi veriyor, normal mi seyrediyorum kıyaslama yapamıyorum![]()
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim 32+4 haftalık oldu. Şimdiye kadar 7 kg aldım. Oğluşum kaç kg bilmiyorum. Önümüzdeki perşembe kontrolüm var. O zaman öğrenicem inşallah
Ay kız erkek fark ediyor mu kilodaYarın 34 e gireceğim. Erkek bebek. 33+4 te 2500 gr 46 cm idi. Ben 1.72 boy 74 kilo ile başladım. 86 olmuşum![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza. Evet kızlarım 12 ve 9 yaşında. Oğluşum sürpriz yumurta olduSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahmaşallah pek kilo almamışsınız, önceden tecrübeliymişsiniz siz diğerleri gibi olur bebiş sanıyorum
Ay olsun 10 kilo dediğin ne benim bazı arkadaşlarım 20.haftada 12 kg almışAmin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza. Evet kızlarım 12 ve 9 yaşında. Oğluşum sürpriz yumurta olduBen kızlarda da çok aşırı kilo almamıştım. Ama bunda doğuma kadar toplam +10 kiloyu geçer muhtemelen
![]()
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da kiloyu bi şekilde veririz yaa. Dünya ya bi canlı getiriyoruz kolay değilAy olsun 10 kilo dediğin ne benim bazı arkadaşlarım 20.haftada 12 kg almışBiraz genetikle de alakalı sanırım bu kilo alımı ya annem bende de kardeşimde de 13 kg almış hepsini de vermiş hemence sanırım ben de max 12-13 alcam gibi. Bide ben aslında kilo almaya çok müsait bi yapıdayım çok da tırsıyodum kilo alırım kalır diye ama öyle olmadı açıkçası şaşırdım
![]()
Bende öyle çok zorluyor yediğim içtiğim hep ağzımda, az yesem bile sanki tıka basa yemişim hissiBu reflü beni mahvediyor ya. Oturunca bile geçmiyor napıcam bilmiyorum
Benim yemede sorun yok neyse ki ama sonrası fenaBende öyle çok zorluyor yediğim içtiğim hep ağzımda, az yesem bile sanki tıka basa yemişim hissi![]()
Gavisconla yaşıyorum. Günde 4-5 kez içiyorumdur herhalde, arada da soğuk süt falanBu reflü beni mahvediyor ya. Oturunca bile geçmiyor napıcam bilmiyorum