Selam kızlar, öncelikle son 30 sayfayı falan göz atarak okuyabildim. Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Yeni doğum yaptığım için yazamadım sandınız muhtemelen ama işler öyle gelişmedi. Ben bebeğimi hastanede hep meme ile emzirdim sütüm var yeter sanıp ama o süt bebege yetmedi(silikon ucla)
Bebeğimin çiş ve kaka yapma sorunu vardı. İdrarı turuncu çıkıyordu normal dediler, kakası fındık kadardi ona da normal dediler.
8.8deger sarilikla bizi taburcu ettiler eve geldik çocuk eniyo gibi görünse de aralarda boş çekiyordu ben hissediyordum. Bide çıkarken günlük 2 doz mama verebilirsiniz dediler.
Onu da verdik ama çok az verdik sütüm var diye.
Sonuca geliyorm ilk kontrole gittiğimiz de sarılık basjangici olduğunu ve bebeğin iyi beslenemedigni evde bakım yetersiz olur deyip yoğun bakımda bakılmasi gerektiğini söyledi Dr.
Özetle bebeğim yoğun bakıma alındı eve gelip 2 gün kaldıktan sonra.siz mamaya karsi olmayın anneyiz artık gerçekten hissediyoruz bebek duyuyor mu derdi var mı sadece kendimize guvenmemiz gerekiyor.
Ben evdekilere dicem bu çocuk sarı görünüyor diye bana "deme öyle çağırma anma o kelimeyi (sarilik)" diyolar.neyse
Yaşadığınız çoğu sezeryan acısını bende yaşıyorum diğer emzirme sorunlarını vs, bebeğim silikon uca alisti göğüs ucum olmasına rağmen smdi eve gelsin onu alıştırma yöntemiyle bırakmayı düşünüyorum bı sağlıkla tekrar evime getireyim de.
Sizler de dikkat edin gözlemleyin bebeklerinizi en ufak şeyde ısrarcı olup doktora gidin bnm tavsiyem