- 19 Mayıs 2024
- 2.919
- 1.798
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de durumlar aynı öğlene kadar 24 saat öğleden sonra 24 saat derken 2 gün gibi yaşıyorumYine 6 buçukta uyandık bu yaz tarifesi hiç hoşuma gitmiyor
Ay bende aynı durumdan muzdaribim Bnmki geçen hafta gül 5 te kalktı 7 de uyuyup 8 de uyandı. Bugün de 6 buçukta kalktı. Peki ilk uykusuna kaçta yatırıyorsun öyle olunca ?Yine 6 buçukta uyandık bu yaz tarifesi hiç hoşuma gitmiyor
Bizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorum
Canim bazi cocuklar gercekten uykuyu sevmiyo.. senij bebekte uykuyu sevmeyenlerden.. cok zor olacak ama sanki en buyuk fayda bunu kabullenmende.. cunku sen sanki cok yollar denedin ama senin bebek hic vazgeçmediÖğlen uykusunu çok geç yapıyor 3te 4te yapıyor kalkıyor bu sefer 5 gibi o yüzden çok geç uyuyor sanırım
Beb kullaniyorum ilk gunden beri bunu kullandik kizim su an bardakta su icebiliyoKızlar merhaba şu bardaklardan aldınız mı pipetli suluktan içiyor da normal bardak gibi bundan da içirmek nasıl olur bilemedim gerekli mi
Hepimiz aynı durumdayız oyalamaktan göbeğimiz çatlıyorA Alliswell23 canım uzmanlar artık bizim yaştaki bebelerin 4 ten sonra yatırmayın diyorlar, aslında arkadaşlar doğru söylemişler sabah 9. 10 da değil de 7-8 arası uyansa yek uykusunu 12 de yapar 2 saat uyur 2 den 8 9 a kadar uyanık kalır gece uyur inşallAh olması gereken bu fakat bn dikkat etmeme rağmen yaz tarifesinden nefret ettim 5 buçukta 6 buçukta ayaktayız şimdi uyuttum en iyi ihtimalle 2 saat uyusa beyfendi akşam 8 i zor ediyoruz kavga dövüş vurma ısırma bağırma inat ne ararsan varkarnıma ağrı giriyor o uyanınca stresten kucağımdan inmiyor yemek yapamıyorum her yeri batırıyor yerken amaaan
Ben bu devam sütünü hiç görmedim kızlar, nerde satılıyor direk kutuda içiriyor muyuz yoksa mama gibi su ile felan mı karıştırıyoruz ay kusura bakmayınBn de devam sutu veriyorum cunku benim kizim artik mama icmek istemiyo.. 120 yapiyorum 60 anca iciyo sevmiyo artik mamayu.. o yuzden sut veriyorum suyla karistirip sut seviyo allahtan yoksa gece beslenmesini nasil yapardim hic bilmiyorum
Evet sanırım sevmiyor zorla uyutuyorum sürekli, ve bu aralar düzeni aşırı bozuldu, dün gece 2 de uyuduCanim bazi cocuklar gercekten uykuyu sevmiyo.. senij bebekte uykuyu sevmeyenlerden.. cok zor olacak ama sanki en buyuk fayda bunu kabullenmende.. cunku sen sanki cok yollar denedin ama senin bebek hic vazgeçmedi
Nasıl uyutuyorsun canım ?Evet sanırım sevmiyor zorla uyutuyorum sürekli, ve bu aralar düzeni aşırı bozuldu, dün gece 2 de uyudu
Markette satılıyor uzun Ömürlü sütler gibi kutuda içim ve Pınar’ın var onları gördüm anladığım kadarıyla arkadaş suyla karıştırıp veriyor ben ilk denedigimde suyla karıştırıp verdim sonra direkt sütü veriyorumBen bu devam sütünü hiç görmedim kızlar, nerde satılıyor direk kutuda içiriyor muyuz yoksa mama gibi su ile felan mı karıştırıyoruz ay kusura bakmayınhiç duymamıştım
Bazen emerek uyuyor bazen yanıma yatıyor bazen de kucağımda pışpışla çok değişiyor yaniNasıl uyutuyorsun canım ?
Normal sütlerden ne farkı var peki? Devam sütü bebekler için mi yaniMarkette satılıyor uzun Ömürlü sütler gibi kutuda içim ve Pınar’ın var onları gördüm anladığım kadarıyla arkadaş suyla karıştırıp veriyor ben ilk denedigimde suyla karıştırıp verdim sonra direkt sütü veriyorum
9 civari uyudu uyanınca yemej yedik biraz dışarı çıktık her gittiğim yerde ağladı etrafım bebek dolu dışarıda bakıyorum birnyanesi oğlum gibi değil o kadar moralim bozuluyor ki normalde otobuse binmiyorum oğlumla çok ağlıyor biraz alışsın hava da güzel bindim ama 10 durak bile değil gittiğim yer isytanbulda 10 durak yürüme mesafesi gibi bişey yanımda yine bir bebek denk geldi ay bebek ağzını açmadı gidene kadee içimden ne şanslı kadın dedim benimki ağla ağla kendi de ağladı bana da ter bastı eve dönünce 3 te tekrar uyudu şuan hala uyuyorAy bende aynı durumdan muzdaribim Bnmki geçen hafta gül 5 te kalktı 7 de uyuyup 8 de uyandı. Bugün de 6 buçukta kalktı. Peki ilk uykusuna kaçta yatırıyorsun öyle olunca ?
Benimki tek uyku yapıyor 2 saat aralıklı tabi uyanarak akşam uykusuna kadar 7 8 saat uyanık kalıyo 9 gibi uyuyo
Senin bebekte benimki gibi uyumak istemezse uyutamazsın kendi uyanmak isterse uyanır bir dönem benimde saati bozuldu kaç kere sabah uyandırmayı denedim her seferinde o gğn daha kötü geçtiHepimiz aynı durumdayız oyalamaktan göbeğimiz çatlıyorbenimkinin gene düzeni oluşmadı sabah 8 de kalkmadı ağladı gözleri kapandı bende bıraktım uyudu bugün öğle uykusu yaptırmıcam akşam 8e kadar dayansın bakalım
![]()
Bir tanesini seç ötle devam et bir de belki daha iyi olur benimki sadece sarılarak uyur bazen nir yere gideriz çok nadir de olsa uyku saatine denk gelirse ortamda birisi der ki mesela istersen sallayım ee bir sor bana bu çocuk nasıl uyuyor kafaya öyle kodlanışlar öocuk ayakta sallayıp uyutulur sanki dışarıda bile olsam yer bulup yanına uzanırım öyle kafasını göğsüme koyup uyuyorBazen emerek uyuyor bazen yanıma yatıyor bazen de kucağımda pışpışla çok değişiyor yani
Devam sütünü nasıl veriyorsunuz benim oğlum da mama içmek istemiyor ama acıkıyor gece içmediği için sürekli uyanıyor. Hafif ısıtıp biberonla mı bilmediğim içinBn de devam sutu veriyorum cunku benim kizim artik mama icmek istemiyo.. 120 yapiyorum 60 anca iciyo sevmiyo artik mamayu.. o yuzden sut veriyorum suyla karistirip sut seviyo allahtan yoksa gece beslenmesini nasil yapardim hic bilmiyorum