Balık yağı be kullanıyorsunuz canım ne takviye kullanıyorsunuz başkaBugün demire baktırdık 10. Ayda ferritin 8 di şimdi 19a çıkmış bestiron devam edeceğim. Balık yağıda sordum haftada 1 2 tane ver dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık yağı be kullanıyorsunuz canım ne takviye kullanıyorsunuz başkaBugün demire baktırdık 10. Ayda ferritin 8 di şimdi 19a çıkmış bestiron devam edeceğim. Balık yağıda sordum haftada 1 2 tane ver dedi.
Bence o yaptıklarının ve yapamadıklarının farkında, senin canını acıtmak için yapmış... Bizim bebekler daha meme bebeği, isterse etrafında milyon kişi olsun. Keza benim kw var kp var, eşim evden çalışıyor abi abla var ama ne kadar oyalansada aklına ben düştüm mü kimsede durmuyor... Ve yine bazı bebek çok çok annecim olur benim ortanca öyleydi babasının yüzüne yüzüne seni sevmiyorum bazen az seviyorum en çok annemi seviyorum derdi...Endişelenmekte çok haklısın canım ama başkasının çocuklarına da hiçbir şey söylenmiyor sonra onların canı öyle bir acıyor ki gelip senin çocuğuna sen de bu var diyip senin aklını karıştırıyorlar halbuki senin çocuğun normal bence doktora götürmesi konusunda uyar otizm falan diyip ortalığı bulandırma kendisi de az çok belki biliyordur gözlemlemiştir veya ne bileyim işine gelmiyordur o yüzden ben olsam sadece işte kontrollerine götürdün mü işte ben oğlumu şöyle şöyle götürmüştüm sen yaptın mı diye hani ona da o şekilde sorardım yani en basitinden bütün tetkikleri yaptırdım gibi sorardım bilmiyorum ya kimseye hiçbir şey denilmiyor bu devirde öyle ters tepkiler veriyorlar ki şu an evet gözlemlemişsin endişe verici şeyler ama alacağın tepkiden ben bile korktum yani, örneğin ben kendi kardeşime ek gıdaya geçmesi konusunda ısrar ediyorum çünkü hala çocuk sadece biberon da mamayla besleniyor 1:30 yaşına girecek neredeyse hala beslenmesi bozuk yani keza abisinin de öyle yedığı tek şey yumurta patates başka hiçbir şey yemez hep şekerli çikolatalı paketli şeyler yer o konuda da uyarırız elinde tabletle disiplin yok sonra bana bir gün döndü dedi ki Deniz de sana çok düşkün bence bunu bir terapiste götür lan sen önce kendi çocuklarına bak sonra bana tavsiye ver ki bizim çocuklarımızın yaşında bize düşkün olmaları normal değil mi yani evde tek başımıza bakıyoruz çocuk kime düşkün olacak
Bu sabah bunu düşündüm çünkü ıkınıyordu ve altına bakıyordu. Acaba lazımlığı çıkarsam oturur mu diye düşündüm ama ben diğer ikisinde 2 yaşta denedim ve her şeyi söyleyip her haltı anlayan benim bebeler 1 hafta her yere ç..ş, B.. K yaptıktan sonra pes ettim ve 3 yaşta tekrar denedim. 3 yaşta kızım yine zorlamıştı ama oğlum rahat alışmıştı.Arkadaşlar bezi ne zaman ve nasıl bıraktırmayı düşünüyorsunuz ?
Ben her gün en az bir kere tuvalete oturtuyorum. Genelde akşam duştan önce. İlgisi var, çişini ve kakasını yapıyor. Sonra da çişlere kakalara baybay yapıyoruz birlikte ve sifonu çekiyoruz. Hazır olma durumuna göre bu yaz bir deneyeceğim. Olursa güzel, olmazsa bir sonraki yazArkadaşlar bezi ne zaman ve nasıl bıraktırmayı düşünüyorsunuz ?
Daha 1 sene rahat yüzü görmeyiz gibiÇok zor![]()
easy fish oil aldım bide bestiron demir damlası kullanıyorum. Yaz geldiği için d vitamini bıraktım.Balık yağı be kullanıyorsunuz canım ne takviye kullanıyorsunuz başka
Sizinki de başta düşük çıkmış, toparlanmış çok şükür, bizim de bu ay baktırdık 4 çıktı çok üzüldüm şuan düzenli kullanıyorum ama emzirme durumu ile ayarlayamıyorum 2 saat önce veya sonra vermek gerekiyor ama oğlum bazen tutturuyor 1 saat geçmeden veriyorumBugün demire baktırdık 10. Ayda ferritin 8 di şimdi 19a çıkmış bestiron devam edeceğim. Balık yağıda sordum haftada 1 2 tane ver dedi.
Bizim doktor yazında d vitamini devam et dedieasy fish oil aldım bide bestiron demir damlası kullanıyorum. Yaz geldiği için d vitamini bıraktım.
Evet o açlık tokluk işini ayarlamak zor oluyor ya benim doktor kahvaltıdan 2 saat sonra ver dedi ama denk gelmiyor bi türlü o yüzden uyanınca vereceğim sanırımSizinki de başta düşük çıkmış, toparlanmış çok şükür, bizim de bu ay baktırdık 4 çıktı çok üzüldüm şuan düzenli kullanıyorum ama emzirme durumu ile ayarlayamıyorum 2 saat önce veya sonra vermek gerekiyor ama oğlum bazen tutturuyor 1 saat geçmeden veriyorum
20 kelimesi falan var sanırım hayvan sesleriyle çileğe ve çiçeğe çiçi diyorYa kızlar merak ettim bebekleriniz hangi kelimeleri kullanıyorneler öğrendiler?
Benimki bu aralar babasını çağırıyor baba diyor resmen bilinçli şekilde söylemeye başladı, ağlarken anne diyor ama başka demiyorattı,aç,dede,mama,meme diyor, hayvan seslerini taklit ediyor kendince
parkı görünce ta diyor böyle, sizlerde ne kelimeler var
Benimki uyanınca da bazen emiyor valla ayarlayamıyorum bendeEvet o açlık tokluk işini ayarlamak zor oluyor ya benim doktor kahvaltıdan 2 saat sonra ver dedi ama denk gelmiyor bi türlü o yüzden uyanınca vereceğim sanırım
Maşallah20 kelimesi falan var sanırım hayvan sesleriyle çileğe ve çiçeğe çiçi diyor![]()
Her gün denemek çol iyi bende lazımlıpı çıkardım ama cesaret edemiyorum zaten dökülen yemekleri vs zor topluyorum şimdi nir de bu çıkacak ama bir yandan da çok istiyorumBen her gün en az bir kere tuvalete oturtuyorum. Genelde akşam duştan önce. İlgisi var, çişini ve kakasını yapıyor. Sonra da çişlere kakalara baybay yapıyoruz birlikte ve sifonu çekiyoruz. Hazır olma durumuna göre bu yaz bir deneyeceğim. Olursa güzel, olmazsa bir sonraki yaz
Çok fazla kelimesi var ama artık kaç kelime söylediğine değil yerinde söylediklerine odaklanıyorum. Memeyi artık tamamen biliyor. Bitince her ne olursa yani bitti diyoruz. Bay bay ı biliyor. Birisi evden gidip kapıyı kapatınca gitti diyor.Ya kızlar merak ettim bebekleriniz hangi kelimeleri kullanıyorneler öğrendiler?
Benimki bu aralar babasını çağırıyor baba diyor resmen bilinçli şekilde söylemeye başladı, ağlarken anne diyor ama başka demiyorattı,aç,dede,mama,meme diyor, hayvan seslerini taklit ediyor kendince
Anne, baba, nanne, hala, dede, miyav, burda, gitti, atta, muz, su, mama ilk aklıma gelenler. Bu ara her söylediğimi taklit ediyor, ben de yeni kelimeler kullanıyorum, aç demeye başladı yeni yeni.Ya kızlar merak ettim bebekleriniz hangi kelimeleri kullanıyorneler öğrendiler?
Ben lazımlığa değil de, klozete takılıp çıkartılan portatif bebek klozetine oturtuyorum. Lazımlıktansa bu daha mantıklı geliyor. Bir de ben küçüklükten beri tuvalete girdiğimde kapıyı açık bırakıp anne çiş yapıyor vs diyordum. Şimdi baybay yapmak hoşuna gidiyor oradan yürüyeceğim galiba. Hoş bence hala erken, net konuşmaya başladıklarında daha kolay olur gibiHer gün denemek çol iyi bende lazımlıpı çıkardım ama cesaret edemiyorum zaten dökülen yemekleri vs zor topluyorum şimdi nir de bu çıkacak ama bir yandan da çok istiyorum
Yaa maşallah sizeBen her gün en az bir kere tuvalete oturtuyorum. Genelde akşam duştan önce. İlgisi var, çişini ve kakasını yapıyor. Sonra da çişlere kakalara baybay yapıyoruz birlikte ve sifonu çekiyoruz. Hazır olma durumuna göre bu yaz bir deneyeceğim. Olursa güzel, olmazsa bir sonraki yaz
Hiç konuşmasına güvenmeyin derim benim önceki iki sıpa da şakır şakır konuşup her haltı alıyorlardı ama iki yaşta muvaffak olamadımAnne, baba, nanne, hala, dede, miyav, burda, gitti, atta, muz, su, mama ilk aklıma gelenler. Bu ara her söylediğimi taklit ediyor, ben de yeni kelimeler kullanıyorum, aç demeye başladı yeni yeni.
Ben lazımlığa değil de, klozete takılıp çıkartılan portatif bebek klozetine oturtuyorum. Lazımlıktansa bu daha mantıklı geliyor. Bir de ben küçüklükten beri tuvalete girdiğimde kapıyı açık bırakıp anne çiş yapıyor vs diyordum. Şimdi baybay yapmak hoşuna gidiyor oradan yürüyeceğim galiba. Hoş bence hala erken, net konuşmaya başladıklarında daha kolay olur gibi