2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar oğlum 17 temmuzda menenjit oldu 2 doz şuan da hasta zaten antibiyotik kullanıyoruz sağlık ocağından 1 buçuk yaş aşısı için çağırdılar pazartesi gelin diye 4 ağustos oluyor yani. Israrla sordum bişey olmaz dedi ama 4 5 hafta sonra zaten tekrar menenjit aşısı var oğlumun çok peş peşe olmuş olmuyor mu birde hastalık girdi araya
Hastayken vurulmuyor diye biliyorum canım bide bizim doktorumuz menenjit ile sağlık ocağı aşısı arasında en az 1 ay olsun demişti

Bizim menenjit aşısı ve 18 ay aşısı birlikte yapıldı. Doktor öyle planlayınca özellikle sormuştum sıkıntı olmaz dedi. Sonra chatgbt sordum oda olur dedi 🤣

2 gün kadar ateş oldu huysuzdu ve vurulan yerde kitle gibi bi şiş oldu. İlk dozda olmamıştı
O şişlik menenjitten kaynaklı oluyor galiba grupta bir kaç kişi daha yazmıştı ama bizde olmadı şişlik. Zaten en kötüsü ateş çok korkuyorum valla. Bu arada sen ne yaptın yerleşebildin mi

O şişlik menenjitten kaynaklı oluyor galiba grupta bir kaç kişi daha yazmıştı ama bizde olmadı şişlik. Zaten en kötüsü ateş çok korkuyorum valla. Bu arada sen ne yaptın yerleşebildin mi
Oğlumda ekstra huysuzluk(aslında hep var ama 🙈)ve şişlik olmuştu ama 10 gün sonra geçti şişlik.Ateşi olmadı şükür 🤲🏻Her bebekte ateş olmuyor sanki M meraklibirkisi .

Oğlumda ekstra huysuzluk(aslında hep var ama 🙈)ve şişlik olmuştu ama 10 gün sonra geçti şişlik.Ateşi olmadı şükür 🤲🏻Her bebekte ateş olmuyor sanki M meraklibirkisi .
1 yaşına kadar aşılar bizde ateş yapmıyordu daha doğrusu hiç ateşi olmuyordu ama bir ameliyat geçirdik bağışıklık bozuldu şimdi sürekli hasta oluyor ufacık şeye ateşi çıkıyor ve hep 39 üzeri ondan korkuyorum her şeyden

İnşallah kolayca anlatırsınız ya ateş sıkıntısını. Ama çok öyle 39 40 lar değildi yani ölçmedim ama normalden sıcaktı zaten ağrısı da vardır diye ben kullandım 2 gün calpol. Şükür genel olarak yerleştim düzen kurmaya eksikleri gidermeye çalışıyoruz yavaş yavaş. Bide toplu temizlik yapamadığım için her gün akşam bi odanın kapısını camını falan silmeye çalışıyorum 🤣

1 yaşına kadar aşılar bizde ateş yapmıyordu daha doğrusu hiç ateşi olmuyordu ama bir ameliyat geçirdik bağışıklık bozuldu şimdi sürekli hasta oluyor ufacık şeye ateşi çıkıyor ve hep 39 üzeri ondan korkuyorum her şeyden
Korktuğunuz gibi olmaz inşallah @meraklibirkisi🤲🏻Bağışıklığını güçlendirmek için herhangi bir şey takviye tavsiye etti mi doktorunuz?Ameliyat sonrası biz yetişkinler bile çabuk toparlayamıyoruz.Kuzucukların takviyeye ihtiyacı olabilir.

İnşallah kolayca anlatırsınız ya ateş sıkıntısını. Ama çok öyle 39 40 lar değildi yani ölçmedim ama normalden sıcaktı zaten ağrısı da vardır diye ben kullandım 2 gün calpol. Şükür genel olarak yerleştim düzen kurmaya eksikleri gidermeye çalışıyoruz yavaş yavaş. Bide toplu temizlik yapamadığım için her gün akşam bi odanın kapısını camını falan silmeye çalışıyorum 🤣
Eve yerleşene kadar bin kere temizlik işi çıkıyor ya

Korktuğunuz gibi olmaz inşallah @meraklibirkisi🤲🏻Bağışıklığını güçlendirmek için herhangi bir şey takviye tavsiye etti mi doktorunuz?Ameliyat sonrası biz yetişkinler bile çabuk toparlayamıyoruz.Kuzucukların takviyeye ihtiyacı olabilir.
Yok ya hiç bişey vermediler o sıralar benimde aklıma gelmedi telaştan devamlı bir şey için doktora gidiyoruz hep acil bir durum oluyor ateşi çıkıyor kusuyor vs bunları biraz ötelemek zorunda kaldım 10 gün sonrasına gidicem hem genel kan aldırıcam hem enfeksiyonun baktırıcam hemde Bayadır böbrekleri kontrol edilmedi nefrolohiye gidicez falan hep kaldı bir sürü şey. 3 aydır 3 kere kulak enfeksiyonu oldu ondan kaldı yani

Kızlar oğlum 17 temmuzda menenjit oldu 2 doz şuan da hasta zaten antibiyotik kullanıyoruz sağlık ocağından 1 buçuk yaş aşısı için çağırdılar pazartesi gelin diye 4 ağustos oluyor yani. Israrla sordum bişey olmaz dedi ama 4 5 hafta sonra zaten tekrar menenjit aşısı var oğlumun çok peş peşe olmuş olmuyor mu birde hastalık girdi araya
Evet peş peşe ya da birlikte yapılabiliyor sorun olmaz

Rabbim kolay eylesin 🤲🤲

Bende hep zıbın ve yazlık tulum giydiriyorum geçen kaynanam gil diyor ki bu çocuk büyüdü hala niye zıbın giydiriyorsun değişik güzel kıyafetleri var onları giydir diye 😂 dedim hem sıcak hemde böyle rahat bence
Kaynanam da karışıyor niye zıbın giydiriyorsun altına niye şort giydirmiyon diyo hiç sevmem öyle karışmayı. Evi içinde duruyo çocuk bı yeremi gidecek diyom susuyor.19 aylık oldu büyüdü diyor ama benim için hayla bebek 🥰 şort giydirdi bı kere 😅oğlum kendi cikardi iştemiyor bak diyom 🤣bidahada ellemedi

Oğluş yürüyor 💃💃💃💃💃💃İnsanlık için küçük bizim için büyük adım 🤭🤭🤭18 ay 14 günlük... Bu da burada kalsın, belki birilerine umut olur 🤭🤭🤭
🥰Annesi çok sevindim.bi kaç adım ilerde sevdiği oyuncak varsa uzat yavaş uavas yürüsün 😇oglum 16aylikken yürüdü tam yasgunumde sürpriz oldu benim için 😇

Back
X