• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Mayıs ayında doğum kontrol hapı kullanmaya başladım o zamandan beri adetim bitiyor ara kanama oluyor sonra normal adet zamanı yine adet oluyor. Ama bu ay beklenen adetim 8 gün geçti. Umarım hapla ilgili bir durumdur. Diğer türlü düşüncesi bile 😭😭
Test yaptın mı hiç peki?

Mayıs ayında doğum kontrol hapı kullanmaya başladım o zamandan beri adetim bitiyor ara kanama oluyor sonra normal adet zamanı yine adet oluyor. Ama bu ay beklenen adetim 8 gün geçti. Umarım hapla ilgili bir durumdur. Diğer türlü düşüncesi bile 😭😭
Nasıl test yapmazsın şimdiye kadar 😲😲

Kızlar evlerinizi kaç günde bir siliyorsunuz, ya ben de mi sorun ben süpürüyorum ama silemiyorum o zamanı ve gücü bulamıyorum bi türlü ya süpürüyorum yada robot siliyor nerdeyse ayda bir ya ben ya eşim kendimiz siliyoruz :( ya iş yapamamak evin dağınıklı çok üzüyor beni

Kızlar evlerinizi kaç günde bir siliyorsunuz, ya ben de mi sorun ben süpürüyorum ama silemiyorum o zamanı ve gücü bulamıyorum bi türlü ya süpürüyorum yada robot siliyor nerdeyse ayda bir ya ben ya eşim kendimiz siliyoruz :( ya iş yapamamak evin dağınıklı çok üzüyor beni
Ben de bir ay öncesine kadar haftada bir kez ancak siliyordum ama yerler beyaz olduğu için su damlasa hemen leke oluyor bu süre biraz abarttım haftada üç kez falan siliyorum ama her zaman tüm evi silmiyorum çünkü ev çok büyük genelde banyo mutfak koridor salon yatak odasını siliyorum diğerlerini haftada bir siliyorum dediğin gibi ev asla toplanmıyor bir oyun alanı var oğlumun orayı bugün dört kez topladım dördünde de hemen geri dağıttı artık pes ettim

Kızlar çocuklarınız öğle uykusundan saat kaçta uyanıyor yani benimki olurda 3:30’da falan uyanırsa gece 11’den önce uyumuyor

Bu arada oyuncak Dyson aldık ben evi süpürürken bebiş de onunla birlikte benim yanımda evi süpürüyor oyalanıyor yani belki vileda da alabilirim çünkü kullanmadığım bir vileda var eline onu veriyorum ben evi silerken o da onunla siliyor senin de işine yarayabilir bu fikir

Ben 2 gune bir siliyorum her gun supuruyorum cunku temizlik hastasiyimm

Back
X