- 17 Nisan 2023
- 2.715
- 1.874
- 63
- 31
Bence çok bunaldığından böyle olduBu aralar canım çok istiyor nedense yani 1,5 yıldır aklıma bile gelmiyordu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok bunaldığından böyle olduBu aralar canım çok istiyor nedense yani 1,5 yıldır aklıma bile gelmiyordu .
Benim oğlum her aşamayı bokunu çıkara çıkara yaşıyorM meraklibirkisi Ben de o kadar oturmuyorum ki nasıl bir şey unuttum resmen, bu aşamadan önce de el tutma ve evin içinde volta atma hastalığı vardı uzunca bir süre, şimdi de uzun zamandır oturuyorum ama yerde![]()
Feryasu senin bebenin el tutma durumu geçti mi ya sen de bu konudan muzdariptin epeydir. Bir de kolu nasıl oldu daha iyi mi alışabildi mi? Sen nasılsın en önemlisi o
Çok şanslısın maşallah ama sende de güzel enerji var sende destek oluyorsunuz insanlara ondan geri geliyor iştebenim çevremde öyle bebeği olan birisi yok ama insanlar çok pinti olmuş çöpe atar yine vermez durumundalar kimse kimseye fayda sağlamak istemiyor. Bizde kuzenler hep büyük ama bazı eşyalarını tutmuşlar mesela verdikleri oldu öyle. Annenin sürdüğü bisiklet var ya şemsiyeli adını unuttum şimdi ondan görümcemde vardı istedim mesela biraz kullanıp geri vericem
İnşallah gönlünce olur ya çalışmak hem kolay hem zor. Sen hep iyi yanlarını düşün kolay olsun inşallah.Benim oğlum her aşamayı bokunu çıkara çıkara yaşıyorsürekli kucak istiyor anneanne dede var hiç gitmiyor sürekli yine üüstümüzde. Koluna alışmaya çalışıyor işte arada çekip çıkar falan diyor yatarken zorlanıyor bayağı koyacak yer bulamıyor. Engelliyor onu gün içinse de rahat hareket edemiyor. Ben ise nasıl olduğumu bilmiyorum ama çalışmak kesinlikle iyi geliyor. Bu durumda olduğu için gidince kötü oluyorum ama babası evdeydi bu süreçte hep. Başlayınca zor olacak. Programımı müdürden istediğim gibi yaparsa ya babası ya ben evde olmuş olacağız bakalım
Umarım istediğin gibi olur okul durumunBenim oğlum her aşamayı bokunu çıkara çıkara yaşıyorsürekli kucak istiyor anneanne dede var hiç gitmiyor sürekli yine üüstümüzde. Koluna alışmaya çalışıyor işte arada çekip çıkar falan diyor yatarken zorlanıyor bayağı koyacak yer bulamıyor. Engelliyor onu gün içinse de rahat hareket edemiyor. Ben ise nasıl olduğumu bilmiyorum ama çalışmak kesinlikle iyi geliyor. Bu durumda olduğu için gidince kötü oluyorum ama babası evdeydi bu süreçte hep. Başlayınca zor olacak. Programımı müdürden istediğim gibi yaparsa ya babası ya ben evde olmuş olacağız bakalım
Bence kendi deterjanı varsa onunla yıkayınca bir şey kalmaz, olmadı iki kez yıka?Kızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Bi kere durula sonra normal programda çalıştırKızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Ben küçükken kaka bulaşınca çamaşır suyuna koyup sonra kendi deterjanı ile yıkıyordum herhangi bir şey olmadı hala arada geçmeyen leke olunca çamaşır suyuna kotarımKızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Ben sürekli çamaşır suyuna basıyorum lekeli olanları iki kez deterjansız yıkayıp sonra durulatıyorum canım yoksa her şey lekeli bizimKızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Bi önden durulama yaptır sonra tekrar normal programı ile yıkarsın arınır herhaldeKızlar ben oğlumun zıbınlarını çamaşır suyuna bastım lekelerin hepsi gitti ama daha önce hiç onun kıyafetlerini çamaşır suyuna koymamoştım zararı olur mu acaba ya kıyafetleri baya kötü haldeydi
Evet çok dağınık yatıyor tüm yatağı dolanıyoruz gece boyu. Zaten çok uyanıyor normal şartlarda da şimdi her hareketinde kalkıyor bu günlerde geçer inşallah bakalımUmarım istediğin gibi olur okul durumunNasıl rahat etsin ki tahminime göre gece yatarken de 550 kere dönüp duruyordur
Kesinlikle artırır ya en belirgin belirtilerden bence. Azıları çıkarırken gece gündüz durmadan emmek istiyordu resmenKızlar bu çocuklar diş döneminde emmeyi arttırır mı ?
Evet deterjanıyla 60 derecede uzun programda yıkadımBence kendi deterjanı varsa onunla yıkayınca bir şey kalmaz, olmadı iki kez yıka?
Bende bu zamana kadar koymadım ama artıl çıkmıyor lekeler önceden heöen büyüyordu sorun etmiyodum şimdi bir kıyafeti baya giyiyorBen küçükken kaka bulaşınca çamaşır suyuna koyup sonra kendi deterjanı ile yıkıyordum herhangi bir şey olmadı hala arada geçmeyen leke olunca çamaşır suyuna kotarım
Makinede mi 2 kez yıkıyosun deterjansız ben 60 derecede uzun programa attım sadeve yeterli olur mu acaba böyleBen sürekli çamaşır suyuna basıyorum lekeli olanları iki kez deterjansız yıkayıp sonra durulatıyorum canım yoksa her şey lekeli bizim
Lekeler çıktı mı? Tam beyaz olanları mı beklettin çamaşır suyunda beyaz içinde renk olanlarda var bizim onlar olmaz sanırım demiEvet deterjanıyla 60 derecede uzun programda yıkadım
Sanırım köpek dişleri çıkacak . Sürekli memede durmak istiyor . Tam uykuya dalacakken ağlıyor .Kesinlikle artırır ya en belirgin belirtilerden bence. Azıları çıkarırken gece gündüz durmadan emmek istiyordu resmen
Diştir yüksek ihtimalSanırım köpek dişleri çıkacak . Sürekli memede durmak istiyor . Tam uykuya dalacakken ağlıyor .