- 19 Mayıs 2024
- 3.785
- 2.168
- 53
İgor çok tercih ediliyor ons baktım ama çok pahalı geldi bana ne kadar giyer bilemedim kararsız kaldımAynen kilo az artıyor ama boy uzayınca yine almamis gibi duruyor bot ne alacaksın buldun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İgor çok tercih ediliyor ons baktım ama çok pahalı geldi bana ne kadar giyer bilemedim kararsız kaldımAynen kilo az artıyor ama boy uzayınca yine almamis gibi duruyor bot ne alacaksın buldun mu
Park yatakta yatıyor benimki daha doğrusu yatmıyor ondan var yani evde. Ben henüz oda yapmadım ama yapsam bile öyle yataklarda yatıramam sanırım benimki uyanıp tırmanır uykusunda da çok hareket ediyor 5 dk bir dönüp yer değiştirir belkide ondan çok uyanıyor. Bir süre sonra yatağında da odasında da uyur diye düşünüyorum ya ara sıra yanıma illaki alırım ama şuan her gece bizimleYaaa bide ben kendim ettim kendim buldum napicam bilmiyorum.benimle yatmya cok alismisti diye 3-4 aydir park ytagina geri sutladim oglumuyani uyutup koyuuordum sabaha karsi aliyordum hep.ama cok kararli sekilde zor olsada almamaya basladim.ve artik park yataga sigmiyor.cunku anane ve babane kalmalarinda yer yatagina alisti genis genis yatti hep.bende karyolasinin yatagini yere koydum tek kisilik.henuz odasinda hic yatmadigi icin 20 aydir kullanilmayan karyola sifir km
neyse yatagi yere koydum ve beyfendi istemedi yatmak.yine yorgan dosek serip yere serdim daha genis oldu oraya yatiyor.ama şu 3-4 gundurde yataktan yastigi alip yere yatiyor.ruhunda sefillik var oglumun ve napicam bilmiyorum.Karyolasina alistiramam geceleri onun odasina gitmeye halim yok.birde ben kafasiz olarak catili yavru yatakli vs karyola aldim yuksek korumalik olsada benimki duser.Napicam bilmiyorum.siz karyolaya alistirabildiniz mi?Ben mi cok pipirikliyim bilmiyorum
Ben yer yatagi yaptigim halde duvar tarafına baska sunger yatak koyuyorum diger taraflara yastik vs koyuyorum.cunku benimkide gece uyanip kafasini her yere carpabilirPark yatakta yatıyor benimki daha doğrusu yatmıyor ondan var yani evde. Ben henüz oda yapmadım ama yapsam bile öyle yataklarda yatıramam sanırım benimki uyanıp tırmanır uykusunda da çok hareket ediyor 5 dk bir dönüp yer değiştirir belkide ondan çok uyanıyor. Bir süre sonra yatağında da odasında da uyur diye düşünüyorum ya ara sıra yanıma illaki alırım ama şuan her gece bizimle
Eşim vardı ama o da yorgundu uyudu tüm günBugün kimse yok mu yanında 5 dk 10 dk nefes al
Geçen senekiler bizim de çoğu olur gibi ama yine de tutamıyorum kendimi aldım gene birkaç bişeyGaliba bu kış için bişey almıcam oğluma şöyle bir baktım da hemen hemen hepsi olur gibi. Ayakkabı alacağım bir kaç eşofman alırım
Aa evet ona da katılıyorum artık. Gerçi söz dinlemeyen çocuk yine dinlemiyor. Geçenlerde namaz kılarken namaz kıldığım odanın kapısını kapatıyorum yabımda dursun diye odada pek bişey yok. Ama yine de bişey buldu kendine koltuğa çıkıp duruyordu zaten kaç kere namazını bozdum öyle üstüne çıkıp koşuyor en son sinirlendim bıraktım başladım namaza düşerse düşsün dedim artık her gün aynı şey olıyor tam namaza duruyorum koltuğa çıkıyor korkuyorum bozuyorum ve uyarıyorum da sakın koltuğa çıkma şunu yapma bunu yapma diye en son koşarken düştü kafasını vurdu baya koşuyordu çünkü allahtan bişey olmadı ama daha da çıkmadı o şekişde yine de hep uyarıyorum sakın çıkma bak düştün yine düşersin diyeBen yer yatagi yaptigim halde duvar tarafına baska sunger yatak koyuyorum diger taraflara yastik vs koyuyorum.cunku benimkide gece uyanip kafasini her yere carpabiliracaba yanlismi yapiyoruz alistirmak mi lazim bilmiyorum ama eskilerin lafi geliyo aklima hep bir kere dussun bi daha dusmez derler ya ama yok bende o cesaret
![]()
Bu arada ben park yatağın yanına bile sünger koyuyorum duvara yakın ya hem yatak oynar soğuk gelir vs duvara çarpmasın dedim benimki baya ayarsız yatıyorBen yer yatagi yaptigim halde duvar tarafına baska sunger yatak koyuyorum diger taraflara yastik vs koyuyorum.cunku benimkide gece uyanip kafasini her yere carpabiliracaba yanlismi yapiyoruz alistirmak mi lazim bilmiyorum ama eskilerin lafi geliyo aklima hep bir kere dussun bi daha dusmez derler ya ama yok bende o cesaret
![]()
Benimkide dün çpcuk uyuyunca uyudu bende mutfakta iş yaptım akşamda maç izlediEşim vardı ama o da yorgundu uyudu tüm gün
Çocuğum kız olsaydı çok israfçı olurdum sanırım erkekler için hiç bişey yokki ne bulup alıyosunGeçen senekiler bizim de çoğu olur gibi ama yine de tutamıyorum kendimi aldım gene birkaç bişey
Kendince birseyler yapiyor ama kullanabilmek denir mi bilmiyorumKızlar bebeği kaşık kullanabilen var mı
Maşallah ne rahatlarBenimkide dün çpcuk uyuyunca uyudu bende mutfakta iş yaptım akşamda maç izledi
Bende hep öyle dedim erkeklere göre ne varki dedim hepsi dümdüz diyordum herşey kızlara güzel geliyordu ama oğlum olunca herşey gözüme güzel geliyorÇocuğum kız olsaydı çok israfçı olurdum sanırım erkekler için hiç bişey yokki ne bulup alıyosun![]()
Kaşık denemedim hiç ama çatalı biraz kullanabiliyorKızlar bebeği kaşık kullanabilen var mı
Ya ben de erkek çocuk hiç sevmezdim gözüme hiç güzel gelmezdi şimdi mesela yolda böyle erkek çocuk göreyim üç yaşında falan bile olsa hemen içim eriyorBende hep öyle dedim erkeklere göre ne varki dedim hepsi dümdüz diyordum herşey kızlara güzel geliyordu ama oğlum olunca herşey gözüme güzel geliyor![]()
Yani kullanmak bu mu bilmiyorum döküyor ama alıp ağzına götürüyorKızlar bebeği kaşık kullanabilen var mı
Kullanıyor ama çok döküyor. Bazen ağzına hiç girmiyor hop direk düşürüyor. Ben bi de ek gıdaya geçtiğimizden beri hep eline kaşık verdim yine de döküyor .Kızlar bebeği kaşık kullanabilen var mı
Evet ya demiYa ben de erkek çocuk hiç sevmezdim gözüme hiç güzel gelmezdi şimdi mesela yolda böyle erkek çocuk göreyim üç yaşında falan bile olsa hemen içim eriyor
Ayaz benimki seninkinin adı neyEvet ya demisenin oğlanın ismi neydi