- 4 Ağustos 2022
- 7.276
- 3.157
- 123
Ay canım hayırlı olsun şuan uykuları ne durumdaKızlar bu arada ben memeden kestim çok şükür oğlum geceleri emerek uyuyordu uyandığında da emerek uykuya dönüyordu tabi ben hep tek tarafa yatıyordum WC bile gidemiyordum karar vermem çok uzun sürdü sonra bi haftasonu baktım beni aramıyor sırf alışkanlıktan böyle yapıyor derken sadece uyku öncesi verdim gündüz de ve bi şekilde oyaladım çok da istemedi gündüzleri derken asıl mesele geceyi nasıl bıraktıracaktım bu yüzden komple kestim. Ona da garanti olsun diye sabır taşı sürdüm acı dedi bnde süt bittiği için acı artık oğlum sen büyüdün yemek yiyorsun dişlerin var vs hep konuştuk meme acı demeye devam etti tabi ilk gece saat başı uyansa ağlasa da o şekilde geçirdik tabi gündüz bnm çok ağrım oldu şişti sızdı aynı lohusalıktaki gibi bide üstüne adet oluyordum onun da ağrısı vardı derken ilaç içtim bir parmak kalınlığında sağdım sızan sütleri de verdim son kez içti artık ikinci gece daha rahat uyudu oh iyi dedim 3 gece 1 kere uyanıp meme dedi döndü geri yattı şok oldum çok mutluydum taki gündüzler biraz bozulana kadar sonra yavaş yavaş onu da düzelttik sanırım böylelikle bitmiş oldu![]()
![]()