• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Kızlar bu arada ben memeden kestim çok şükür oğlum geceleri emerek uyuyordu uyandığında da emerek uykuya dönüyordu tabi ben hep tek tarafa yatıyordum WC bile gidemiyordum karar vermem çok uzun sürdü sonra bi haftasonu baktım beni aramıyor sırf alışkanlıktan böyle yapıyor derken sadece uyku öncesi verdim gündüz de ve bi şekilde oyaladım çok da istemedi gündüzleri derken asıl mesele geceyi nasıl bıraktıracaktım bu yüzden komple kestim. Ona da garanti olsun diye sabır taşı sürdüm acı dedi bnde süt bittiği için acı artık oğlum sen büyüdün yemek yiyorsun dişlerin var vs hep konuştuk meme acı demeye devam etti tabi ilk gece saat başı uyansa ağlasa da o şekilde geçirdik tabi gündüz bnm çok ağrım oldu şişti sızdı aynı lohusalıktaki gibi bide üstüne adet oluyordum onun da ağrısı vardı derken ilaç içtim bir parmak kalınlığında sağdım sızan sütleri de verdim son kez içti artık ikinci gece daha rahat uyudu oh iyi dedim 3 gece 1 kere uyanıp meme dedi döndü geri yattı şok oldum çok mutluydum taki gündüzler biraz bozulana kadar sonra yavaş yavaş onu da düzelttik sanırım böylelikle bitmiş oldu ✅ 🤲🤲🙏🏻😅
Ay canım hayırlı olsun şuan uykuları ne durumda

Kızlar mpv değerim yüksek çıkmış 11.5 nötrofil% değeri de yüksek çıkmış 70.2 birde lenfosit% düşük çıkmış oda 23.1 bunlar ne demek bilen var mı. Doktor bir arkadaşımız vardı o söyleyebilir mi tehlikeli mi acaba tedirgin oldum hamilelikte kötü bişey mi bunlar @Dr X
Merhaba bu değerler sonrası doktorunuz ne söylemişti ?

Ben yemeklerinde kemik suyu ilik suyu kullanmaya dikkat ediyorum hasta olacağını hissettiğimde dvit ve udihindi yağı veriyorum. Oda nemlendiricisine kekik yagi damlatiyorum. Havayla soğuduğunda solunum yollarını temizliyor.
Oda nemlendiricisi be kullanıyorsunuz bu arada

Kızlar bu arada ben memeden kestim çok şükür oğlum geceleri emerek uyuyordu uyandığında da emerek uykuya dönüyordu tabi ben hep tek tarafa yatıyordum WC bile gidemiyordum karar vermem çok uzun sürdü sonra bi haftasonu baktım beni aramıyor sırf alışkanlıktan böyle yapıyor derken sadece uyku öncesi verdim gündüz de ve bi şekilde oyaladım çok da istemedi gündüzleri derken asıl mesele geceyi nasıl bıraktıracaktım bu yüzden komple kestim. Ona da garanti olsun diye sabır taşı sürdüm acı dedi bnde süt bittiği için acı artık oğlum sen büyüdün yemek yiyorsun dişlerin var vs hep konuştuk meme acı demeye devam etti tabi ilk gece saat başı uyansa ağlasa da o şekilde geçirdik tabi gündüz bnm çok ağrım oldu şişti sızdı aynı lohusalıktaki gibi bide üstüne adet oluyordum onun da ağrısı vardı derken ilaç içtim bir parmak kalınlığında sağdım sızan sütleri de verdim son kez içti artık ikinci gece daha rahat uyudu oh iyi dedim 3 gece 1 kere uyanıp meme dedi döndü geri yattı şok oldum çok mutluydum taki gündüzler biraz bozulana kadar sonra yavaş yavaş onu da düzelttik sanırım böylelikle bitmiş oldu ✅ 🤲🤲🙏🏻😅
Maşallah çabanı takdir ediyorum hayırlı uğurlu olsun ki sen bırakamam diyordun başardın 🥲 darısı başıma inşallah. Hatırlarsın belki bende kesmeye çalışıyordum ama benimki pat diye kesmeye müsait değil aslında en doğrusu birden kesmek o yüzden gündüz vermeyip gece yatarken emziriyordjm pat diye emziği bıraktı hoş başa döndüm ama şimdi yine gündüz emzirmiuorum günde 1 kere oda yatarken emziriyorum çok ağlıyor onu da emzirmezsem hiç uyumahacak bu sayede gece emmesini de kestim 1 hafta olacak gece uyandığında ya sarılıyorum ya sj veriyorum bu düzende bana şuan yeterli 24 ayında nasip olursa tamamen keserim

2 yaştan sonra yanımda yatmaya alıştı valla 😂
Benimki doğduğundan beri yatağında yatmadı belki de o yatağı sevmedi bilmiyorum ama gece beni çık arıyor 3 4 ay öncesine kadar bıkmıştım artık gece uyanmasından da onunla yatmaktan da bıktım usandım diyordum şimdi alıştım bu da bir süreç illaki gecevek yatağına 3 kişi sıkış tıkış yatıyoruz 🤣🤣🤣

Bizde abi yapıyor 😞 dürtüyor, kızdırıyor. Eşyalarına dokunca kızıyor falan. Yeni yeni o da başladı abisiyle kavga ediyor resmen oyuncak kavgası yapıp abisine dalıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Seninki evde yapıyor idmanı dışarıda yedirmez kendini 🤣

Benim şimdiye kadar yaptığıma pişman olmadığım tek şey birlikte yatmak sanırım ya. O masum en tatlış haliyle gece boyu sarılıp öpüp uyumak 🤤 küçüklüğüne dair özleyeceğim istisna şeylerden 🤪
Valla benimmi kucağımda emerek uyuduğunda bile sarılmaya izin vermezdi daldığı an benden uzaklaşırdi suanda da kendi byerinde yatıyor asla kucağımda uyumaz. Kucakta sadece meme demek 😅

Valla benimmi kucağımda emerek uyuduğunda bile sarılmaya izin vermezdi daldığı an benden uzaklaşırdi suanda da kendi byerinde yatıyor asla kucağımda uyumaz. Kucakta sadece meme demek 😅
Çocuk gereksiz temas sevmiyor diye yorumladım🤣 benimki de emer hemen döner arkasını devam eder ama mutlaka temas ederdi bazen poposunu dayardı karnıma falan artık temas etmiyor uzak yatıyor ayrılma vakti yaklaşıyor sanırım 🥲

Back
X