2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya kizlar bebeleriniz emzikleri firlatiyor mu? Delirecem bir kac sn tutup firlatiyor sonra da ariyor. Bulamayinca da kiziyor. Eli surekli suratinda bazen eliyle dusuruyor ovalarken. En son ellerini soktum battaniyenin icine. Kafasinin tepesine firlatiyor nasil beceriyorsa. Ablasi bir yandan kusuyor, bu uyuyamadigindan agliyor. Emzik verdim emzigi atiyor agliyor oteki su istiyor. Geliyor soldan soldan belki on kere soktum emzigi agzina on dakikadr

Ay bizimkide aynı ya kokuyor gaz yapınca da büyük biri yapıyor gibi valla bi ortamda olsak ben yaptım sanacaklar

bizimkinden bahsediyorsun sandım uyuyacağı zaman genelde veriyorum ağzından çıkarıyor sonra geri istiyor sinirleniyor falan hem eliyle çıkarıyor hem kızıp geri istiyor garipler bu bebeler hatta şuan da yapıyor bence niye biliyor musun şey farkettim uykusu gelince genelde böyle agresif davranıyor

Bizim bebelerimiz cok benziyor evet cok uykusu var dalamadi bir turlu ondan emzik verdim uyusun bari diye. O da emzigi firlattikca uyandi. Bir hzuursuzluk oldu. Ben de ikisi arasinda mekik dokumaktan sinir oldum. Esim ariyor simdi arama kapat cok acim bes dakikam var yemek yicem dedim

Uyudu bizimki sinirliler anam valla sinirlendirmeye gelmiyor

Eklentiler

• IMG_9114.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_9115.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
Ağzına biberon soktum yeni sağmıştım sütü. Taze içsin dedim. Ne bileyim Allah kahretsin kendi kendimi yaktım

Evet aşkım benimkide öyle. Diliyle fırlattı eliyle fırlattı sonra yırtınıyo niye gitti diye. Bağlıcam en son suratına arkadan cinnet geçirip

Ay şu instada ‘yok bebemi akşam 8 de yatıyorum sabah 9 da uyanıyor. Aralarda rüya beslemesi yapıyorum. Onlarda da hiç uyanmıyor.’ Videolarını gördükçe deliriyorum ya. altında da benimkide öyle benimkide öyle yorumları hele hiç mi gazı yok bu bebelerin. Hiç biri mi kendini yumruklamıyor uyurken? Bi benimki mi deli ya valla moraller bozuka

Bide şey çıkmış bebeğimin ay ay gelişimi kilo boy işte söyle yapıyor böyle yapıyor vs yazanlar var oda bana çok garip geliyor yaaa bilmiyorum belki de ben sıkıntılıyım

Uyudu bizimki sinirliler anam valla sinirlendirmeye gelmiyor
Bir kiziyor sinirlenince. Az buyusun gostericem kim daha sinirli ben ona benimki de az uyudu kalkti
Evet aşkım benimkide öyle. Diliyle fırlattı eliyle fırlattı sonra yırtınıyo niye gitti diye. Bağlıcam en son suratına arkadan cinnet geçirip
İyi bari normal o zaman. Benimki beceremedi mi diyordum. Eli emzigin yaninda stresten ayrilamadim atacaksan at uyanmadan sokusturayim diye ahhaah

Eklentiler

• IMG_4252.webp
    11 KB · Görüntüleme: 49
Bir kiziyor sinirlenince. Az buyusun gostericem kim daha sinirli ben ona benimki de az uyudu kalkti

İyi bari normal o zaman. Benimki beceremedi mi diyordum. Eli emzigin yaninda stresten ayrilamadim atacaksan at uyanmadan sokusturayim diye ahhaah
Oyy ellere hele hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…