2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bebelerinizin gözleri ne renk benim gözlerim ela eşimin kahverengi oğlanın da kahve bu bebeğimin göz rengi ne daha tam anlayamadım sizce ne renge döner acaba

Eklentiler

• IMG_9122.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9120.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bugün bebeleriniz ne durumda. Benimki sabah 8den beri ayakta bayılcam artık
Benimki uc gundur ablasi evde diye heralde uyumuyor kus uykusunda ayagimda sallarsam uyuyor biraktigimda uyaniyor. Emzik tutarsa uyuyor on dakika sonra kipirdanip emzigi cikarip uyaniyor.
Kızlar bebelerinizin gözleri ne renk benim gözlerim ela eşimin kahverengi oğlanın da kahve bu bebeğimin göz rengi ne daha tam anlayamadım sizce ne renge döner acaba
Oyyy gozlerini yicemmm. Bir yerde okumustum koyu mavi ise gozleri acilmazmis kahve olurmus ama acik renk acik kalabilir ya da koyulasabilirmis. Benim ela (baba yesil anne elaydi) esimin kahverengi. Esim tarafinda tek bir kiside renkli goz var o da uzak. Buyuk kizim kahverengi bu da koyu mavi gorunuyor yuzde 95 kahverengi olacak

Rüya beslemesini ben kendime yapıyorum gece engelle bence onları

Elini yalıyo omzumu degajemi hatta babasının göğüs kılları arasında bile aranıyo ama yok memeyi tutmuyo. Neden evlat neden diye haykırasım var

Hem tükürüyor arada da öğürüyor

Ay bakalım bizimki ne renk kalacak

Çok geçmiş olsun

Yaa bizimki şuan açık mavi hala değişmedi ama 1 sene sonra bile değişebiliyormuş benim ela eşimin kahverengi ama babam mavi gözlü inş ona çekmiştir evladım

Öf çok sıkıldım ama 2 kere kahve yaptım 2side buz oldu gökyüzünde bişiler var mı yine ArasaNillGerek
Benimki dışarı seviyo valla bugün dışarda uyudu sıcacık içtim kahvemi parklarda bahçelerde banklarda yatıcam belki gece kesintisiz uyuruz bu vesileyle

Benimki dışarı seviyo valla bugün dışarda uyudu sıcacık içtim kahvemi parklarda bahçelerde banklarda yatıcam belki gece kesintisiz uyuruz bu vesileyle
Ya dışarda ne giydiriyorsunnn ben çıkarınca hasta etmekten korkmaya başladım

Yaa bizimki şuan açık mavi hala değişmedi ama 1 sene sonra bile değişebiliyormuş benim ela eşimin kahverengi ama babam mavi gözlü inş ona çekmiştir evladım
Benim babam yesil kardeslerim mavi ama esim tarafinda renkli olmadigindan coook
Dusuk ihtimal renk olayi. Benimki de dedesine cekse keske
Öf çok sıkıldım ama 2 kere kahve yaptım 2side buz oldu gökyüzünde bişiler var mı yine ArasaNillGerek
Cozum soguk kahve ben hep soguk
Kahve soguk cay aliyorum moraller bozulmasin

Zıbın üstüne ya alt üst takım yada tulum giydiriyorum. Üstünede müslin battaniye. Bide puseti örtüyorum tabi rüzgar yemesin diye
Öffff benimki örttürmüyo. E öyle olunca bi takımla gezmiş oluyo bu sefer göğsüne bakıyorum ılık üşüyo. Bide Eskişehirde kış başladı yamulur bu havada

Benim babam yesil kardeslerim mavi ama esim tarafinda renkli olmadigindan coook
Dusuk ihtimal renk olayi. Benimki de dedesine cekse keske

Cozum soguk kahve ben hep soguk
Kahve soguk cay aliyorum moraller bozulmasin
Aşkım çok mantıklı shshshshshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…