Ya bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendimeİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Ay rapunzeller maşallahbugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak
Eki Görüntüle 3645739
Ne demek hepimiz belki bir belki beş geçtik bu yollardan kendin stres olma yeterTamamdır deneyeceğim teşekkür ederim
Aaaa ben 2 cocukla çöp gibi kalmam lazım şuan çok kıskanduuuum saklayamiyciiğiiiiimmmmAskım bi an da verdim onu sonrası yok ilk çocuk
Ah canikom sen çözücen bu işi jdjdjjsj 20 21 eylül civarı güneş tutulmamız varÖf çok sıkıldım ama 2 kere kahve yaptım 2side buz oldugökyüzünde bişiler var mı yine ArasaNillGerek
Hahahahahah tahmin ettim nasıl olduğunu bi tarafa eğiliyo dimiSormaaa bizimki yana uzuyo hatta yanda değil sadece bir tarafı yan
Ama ben o ekinin gözlerini yerim
Oyy sağol canımmmm
Hahahhaha sen benim ilk oğlanı görseydin 2 aylıkken 3 aylıkken tam tüpçüydü düğün dernekte ki jdjdjjdjsjsjjs yanlar arka full var ama tepe tam kelYa bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime
Ay bende bende 1 yaş fotilerimde falan hep keltoşmuşummSağol teyzesi ben kabak kafa doğmusum annem saçım çıkmıcak diye cok korkmus belli bi yaşa kadargebelikte sıfır mide yanması kel bir bebek beklerken çıkan bebek
Ne güzel kız maşallahAy negzel maşallah bebelerinizin saçına. Benimki keloğlan çocuğu gibi. Pembe giymese hiç kız olduğu belli değil
Hahahah üf evet sürekli yıkamak zorunda kalıyorum yağlı kafa demesinler diyebugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak
Eki Görüntüle 3645739
Maşallah bebelerimizeeeMasallah sırma gibi olsunbizimkilerde kabak kafalarda insallah
Aşkım bak ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle bişi olduğunu biliyorumAh canikom sen çözücen bu işi jdjdjjsj 20 21 eylül civarı güneş tutulmamız var
Bizim kaşımız gözüküyor gibi bunada şükür ne diyelimYa bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime
Maşallah küçükbaşa çok şükürKızçeler bugün kontrolden geldik malum doğarken karın çevresi boy moy Allah ne verdiyse geriliğimiz vardı yaşadığım enfeksiyondan dolayı. Bugün de 41. Günümüz doğduğunda ödem atınca 2600 e düşmüştü 3920 olmuş kafada tam 37,5 geçenlerde birisi vardı kafa ölçümü 38 geldi dr biraz sıkıntı yapmıştı sanırım bizimki her şey yolunda gayet iyi gidiyo dedi. Şuan kimdi hatırlayamadım ama bence hiç kendine sıkıntı etmesin. İşte bebeklerimiz doğdu doğacak derken bebelerimiz büyüyor bile
Oy maşallahBizim kaşımız gözüküyor gibi bunada şükür ne diyelim
sağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?Hahahhaha sen benim ilk oğlanı görseydin 2 aylıkken 3 aylıkken tam tüpçüydü düğün dernekte ki jdjdjjdjsjsjjs yanlar arka full var ama tepe tam kelama şimdi gör kirpi kafalı bi cocuk oldu saçlarını kestirmekten usandım. yavrum yazık hiç de sırıtmıuo bak ne kadar güzel maşallah sağlıkla büyü
Ahaha çok güzeller ya hepsi sağlıkla büyüsün inşallahBizim kaşımız gözüküyor gibi bunada şükür ne diyelim
Kız maşallah erkenci kuşaYa bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime
Aşkım daha kafa kemikleri çok yumuşak o yüzden normal bence bi sağa bi sola yatırdım ben ama artık kendi kafasını hareket ettiriyor yatırdığım şekilde kalmıyorsağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?
Offf benimki yattığı gibi kalkıyor bu çocuk benimde bu derdim var biraz sanki düzelmeyecek gibi geliyorAşkım daha kafa kemikleri çok yumuşak o yüzden normal bence bi sağa bi sola yatırdım ben ama artık kendi kafasını hareket ettiriyor yatırdığım şekilde kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?