Benimki gece 10.30 da uyudu 4 saat, sonra 2 saat uyudu uykularını. 11 den 14.30 a kadar doğru bir uyku yok 14.30 da 2 saat uyudu. Şimdi ayaktaKızlar bugün bebeleriniz ne durumda. Benimki sabah 8den beri ayakta bayılcam artık
Benim anne tarafım ful mavi yeşil, ben hazelnut gibiBenim babam yesil kardeslerim mavi ama esim tarafinda renkli olmadigindan coook
Dusuk ihtimal renk olayi. Benimki de dedesine cekse keske
Cozum soguk kahveben hep soguk
Kahve soguk cay aliyorum moraller bozulmasin
Valla 20 dk uyudu 2 3 kere başka uyku yok çııldıııraaazaaaaammmm. Memelerim sündü, kollarım tutuldu, babası perte çıktı yok Allah çocukta uyku esamesi okunmuyorBenimki gece 10.30 da uyudu 4 saat, sonra 2 saat uyudu uykularını. 11 den 14.30 a kadar doğru bir uyku yok 14.30 da 2 saat uyudu. Şimdi ayakta
Evse benden bebeyi isteyecek tek yaşam formu 2 kediBenim anne tarafım ful mavi yeşil, ben hazelnut gibikahve ela arası. Kocam simsiyah olunca ümidim yok pek.. ama hala farklı gözleri bulanıklığı bence 1 seneyi buluyor tam gözü oturması
Ay bana diyorlarkş bebeği alabilir miyiz ? Diyorum çay içerken kahve içerken bana böyle sorular sormayın alın uyutun altını değişinben mola verim nolur
Ay ben bilmiyorum hiç kakasını yaptı mı benimki kaka yapınca daha rahat uyuyorValla 20 dk uyudu 2 3 kere başka uyku yok çııldıııraaazaaaaammmm. Memelerim sündü, kollarım tutuldu, babası perte çıktı yok Allah çocukta uyku esamesi okunmuyor
Kıyamam ya bende şu an kalabalıktayım. Teyzeler kuzenle. 15-20 güne evime gidicem napıcam tek başıma yağız ile bakalımEvse benden bebeyi isteyecek tek yaşam formu 2 kedi
Teyzeleri kuzenleri yanında götürKıyamam ya bende şu an kalabalıktayım. Teyzeler kuzenle. 15-20 güne evime gidicem napıcam tek başıma yağız ile bakalım
Ayy benim incimde aynıKızlar parmakları çok lezzetli sanırım iştahlı iştahlı emiyor
İncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyoAyy benim incimde aynıEki Görüntüle 3645725
Bunu akıl edip küçüğünğde aldım aynı tepkibu bilgiyi ilk kizimda bilseydim keskeeee. Baska bir seye bakarken tesaduf okudum kizlar. Emzik tutmayan bebeker oguruyorsa emzik istemediginden ya da hosuna gitmediginden degilmis. Buyuk kizim hep ogurup kusuyordu bir cok cesit denedim ama demek hepsi buyuk geliyordu
Yaa bebislerinize masallah ne güzel saçları varİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Sormaaa bizimki yana uzuyo hatta yanda değil sadece bir tarafı yanİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Sağol teyzesi ben kabak kafa doğmusum annem saçım çıkmıcak diye cok korkmus belli bi yaşa kadar
Ay seninkininde kafasını atsana merak ettimSağol teyzesi ben kabak kafa doğmusum annem saçım çıkmıcak diye cok korkmus belli bi yaşa kadargebelikte sıfır mide yanması kel bir bebek beklerken çıkan bebek
Ayy benim incimde aynıEki Görüntüle 3645725
Ay negzel maşallah bebelerinizin saçına. Benimki kelİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Bizimkini emzirme danışmanı erkek sanmıştıAy negzel maşallah bebelerinizin saçına. Benimki keloğlan çocuğu gibi. Pembe giymese hiç kız olduğu belli değil
Ay seninkininde kafasını atsana merak ettim
Masallah sırma gibi olsunbugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak
Eki Görüntüle 3645739
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?