Ay evet evetyarın çıkıcak sonuçlarımız. Bir sürü şey istedi , aklımda kalanlar karaciğer enzimleri ile ilgili olanlar, alt ast , tiroid, idrar kültürü, muhtemelen enfeksiyon var mı ona da bakacak, başka şeyler de vardı hatırlamıyorum
Doktorum bana anne sütünden kaynaklı da sarılık uzayabiliyor dedi. Öyle olma ihtimali de var diye söyledi. Belki senin doktorun 2. Aya kadar kendiliğinden geçer diye de istememiş olabilir.
Kuzum açıkçası inş kan tahlili falan vermenize gerek kalmaz. İğne yapıp kan alınca insanın içi gidiyor. Keşke sarılık olmasaydı diye çok üzüldüm dün
Ben kullaniyorum. Coooook memnunum cok guzel sagiyor. Bir kac farkli sagma modu var ben sadece birini kullandim. Masaj modu da var galiba yanlis hatirlamiyorsam ama hic kullanmadim emin degilim. Sadece tek sorun cikarirken kenarda birikenler alttan damlayabiliyor 5-10 damla o kadar
Büyükbaşı emzirirken kullandım 26 ay dolu dolu emdi tabi içine kuru meyve olarak da dut erik incir ne olursa. Ama kilo yapabiliyor kuru meyveler bunda az tutmaya çalışıyorumAa bunu bilmiyordum, sen denedin mi güzel sonuç veriyor mu
BendeKızlar bize hamilelikte ilişki yasaktı 40 falan da çıktı ama bende 1 gr istek yok niye böyle oluyor fındık falanda yiyorum ama.no no
Laktoza benim alerjim var kocamanken mahvoluyorumAy süt biraz riskli, laktoz olduğu içinbadem sütü filan işe yarar mı acaba
Öyle düşünüp üzülme hepsi bebeğinin iyiliği içinyarın çıkıcak sonuçlarımız. Bir sürü şey istedi , aklımda kalanlar karaciğer enzimleri ile ilgili olanlar, alt ast , tiroid, idrar kültürü, muhtemelen enfeksiyon var mı ona da bakacak, başka şeyler de vardı hatırlamıyorum
Doktorum bana anne sütünden kaynaklı da sarılık uzayabiliyor dedi. Öyle olma ihtimali de var diye söyledi. Belki senin doktorun 2. Aya kadar kendiliğinden geçer diye de istememiş olabilir.
Kuzum açıkçası inş kan tahlili falan vermenize gerek kalmaz. İğne yapıp kan alınca insanın içi gidiyor. Keşke sarılık olmasaydı diye çok üzüldüm dün
Bende de yok bu sefer hele bende yoksa kimse de yokturKızlar bize hamilelikte ilişki yasaktı 40 falan da çıktı ama bende 1 gr istek yok niye böyle oluyor fındık falanda yiyorum ama.no no
O zaman anormallik aramayayım bende kanama cok oldu kesileli günlük ped kullanıyorum böyle sarı beyaz akıntı geliyor hala ara ara. İlk lohusalığımda ayın 2sinde 40ım çıkmıştı 5inde adet olmuştum. Adetim de gelmedi bu seferki değişik olacak herhaldeCanım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.
Hep reflü yatağında yattı doğduğundan beri. Ama üç haftadır kusmaya başladı. Dikkat edelim bakalım dik tutmak içinBenim ilk kizim aynisiydi. Emip sanki hepsini bosaltiyordu. Oyle bir kusuyordu ki. Memede guzel emiyordu, sutum de iyiydi. Reflusu varmis. Emdikten sonra 15 dakika dik tutup bas kismi yuksekte yatirmak lazim. Yatagin altina egim yapmistim.
Valla çok istiyorum terbiye mi olacak hizaya mı gelecek. 4 saat emmezse aşırı doluyor biraz fazla emerse sıkınca bile gelmiyor ben anlamadımMeme terbiye olacak biraz sabır. Artık bir zaman sonra dolup akmayacak da talebe göre taze anlık süt üretecek.
Kusması için bişey diyemeyeceğim benimki de kusuyor. Hıçkırık tutuyor sonra kusuyor. Reflü yatağı deneyin
Yarım çay bard suya yarım tatlı kaşığı kadar koyuyorum ben kenarda duruyor. Beyazlık gördüğümde izin verirse kusmazsa siliyorumÇay kaşığının ucuyla mı koyucaz acaba karbonatı
Ay inş , eninde sonunda geçicek , üzüntü stres yapmadan atlatalım inşAy evet evetöyle dedi bana da, hiç bir sebep olmayıp anne sütü sarılığı da olabilir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum dedi. 2.ayda 7 ve üzeri çıkarsa o zaman bakacağım kan değrrlerine şimdi çok küçük kan almak istemiyorum dedi. İnşallah temiz çıksın sizin sonuçlarınız yarın yaz mutlaka
Aa ben de bunu soracaktım 40 kontrolune de gittik ama bugün 59. Gündeyiz bu hafta bir kaç kere sarı kahve akıntım geldi normal mi acabaCanım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.
Doğru diyorsunÖyle düşünüp üzülme hepsi bebeğinin iyiliği için
Hamilelikte sok olaraktan bende de sifir istej vardi. Ki ben kocasina yeter dedirtmis insandim valla hayati sorguladim. Simdi duz duvarlarla bakisiyozKızlar bize hamilelikte ilişki yasaktı 40 falan da çıktı ama bende 1 gr istek yok niye böyle oluyor fındık falanda yiyorum ama.no no
Alttan degil de gogus ucunu sagdigi kisim cikarirken iceri akmadiysa sut biraz dokulebiliyor. Ama sorun edilecek bir miktar degilAa cok iyi almak istiyodum ztn alcam galiba ya, bazilari hic damlatmiyo fln diyodu acaba urunden urune mi farkediyoki
Benim de intoleransim var peyniri bile laktozsuz aliyorum cocuga da sikinti olmadi. Arada dondurma vs o kadar tolere ediliyorLaktoza benim alerjim var kocamanken mahvoluyorumlaktozsuz süt olursa daha iyi olur içim kolay alıyorum ben
Ay beni anlattin sanki. Dun aynisi oldu sandim ama degil galiba sokulmedi adet cunkuO zaman anormallik aramayayım bende kanama cok oldu kesileli günlük ped kullanıyorum böyle sarı beyaz akıntı geliyor hala ara ara. İlk lohusalığımda ayın 2sinde 40ım çıkmıştı 5inde adet olmuştum. Adetim de gelmedi bu seferki değişik olacak herhalde
Umarim ise yarar ben de yasadim zorluyor ve uzuyor insaniHep reflü yatağında yattı doğduğundan beri. Ama üç haftadır kusmaya başladı. Dikkat edelim bakalım dik tutmak için
Biz doktorumuzla soyle konustuk 2. Ay cok asi var, rota da 3 den once yapilmasi gerekiyor. 2 yi yapalim 3 de asi yok nasilsa rotayi o zaman yapalim dedi menenjiti konusmadik ama hic onun cikarildigini bilmiyordumKızlar bu arada, gittiğim 2 çocuk doktoru da rota ve menenjit aşısını devlet yapmıyor siz eczaneden alıp yaptırın dediler. Bugün 28. Gündeyiz, bu aşıları yaptıran var mı, tam ne zaman yaptırılabilir?
Bi de ikisi aynı zamanda mı yaptırılıyor ?
Yulaf sütü aldım dün bakalım nasıl olacakAy süt biraz riskli, laktoz olduğu içinbadem sütü filan işe yarar mı acaba
Öğürmüyo mu peki ağzına sokunca aklımda olsun benim deYarım çay bard suya yarım tatlı kaşığı kadar koyuyorum ben kenarda duruyor. Beyazlık gördüğümde izin verirse kusmazsa siliyorum
Ayy soğuk şeyler yedim mi gaz yapıyo çocuğuma dondurma yiyemiyorum 40 küsur gündürHamilelikte sok olaraktan bende de sifir istej vardi. Ki ben kocasina yeter dedirtmis insandim valla hayati sorguladim. Simdi duz duvarlarla bakisiyoz
Alttan degil de gogus ucunu sagdigi kisim cikarirken iceri akmadiysa sut biraz dokulebiliyor. Ama sorun edilecek bir miktar degil
Benim de intoleransim var peyniri bile laktozsuz aliyorum cocuga da sikinti olmadi. Arada dondurma vs o kadar tolere ediliyor
Ay beni anlattin sanki. Dun aynisi oldu sandim ama degil galiba sokulmedi adet cunku
Umarim ise yarar ben de yasadim zorluyor ve uzuyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?