Benim ilk kizim aynisiydi. Emip sanki hepsini bosaltiyordu. Oyle bir kusuyordu ki. Memede guzel emiyordu, sutum de iyiydi. Reflusu varmis. Emdikten sonra 15 dakika dik tutup bas kismi yuksekte yatirmak lazim. Yatagin altina egim yapmistim.Kızlar ya benim kızım kısmaya başladı. Kusan bir bebek olacaksürekli kıyafet değişiyoruz. Kokuyor maalesef üzülüyorum. Beslenme konusunda mı yanlış yapıyorum acaba. Sürekli memede kalmak istiyor tüm sütü içiyor sonra kusuyor sinir oluyorum sonra yine meme istiyor tabi memede süt yok mama ver. Sütüm var mı yok mu anlamıyorum gece uzun uyursa sütüm akıyor her yerim ıslanmış uyanıyorum.
Biraz geç bir cevap olacak amaSağlıcakla olsun bitsin inşallah özelde mi yaptırıyorsunuz
Canım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.Kizlar lohusalik kanamasi hakkinda bilgisi olan biri yardimci olabilir mi? Benim kanamam 10-15 gun surdu. Sonra sari bir akinti oldu. Gun icinde az az. Bugun 40. Gunum hala beyaz goremedim hatta dun kahverengi geldi. Gusul alicam artik ama ben 25 gun bosuna mi bekledim
60 gun olacak hala lekelenmem var. Birkac gub gelmiyor sonra gene basliyorCanım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.
Meme terbiye olacak biraz sabır. Artık bir zaman sonra dolup akmayacak da talebe göre taze anlık süt üretecek.Kızlar ya benim kızım kısmaya başladı. Kusan bir bebek olacaksürekli kıyafet değişiyoruz. Kokuyor maalesef üzülüyorum. Beslenme konusunda mı yanlış yapıyorum acaba. Sürekli memede kalmak istiyor tüm sütü içiyor sonra kusuyor sinir oluyorum sonra yine meme istiyor tabi memede süt yok mama ver. Sütüm var mı yok mu anlamıyorum gece uzun uyursa sütüm akıyor her yerim ıslanmış uyanıyorum.
Doğumdan beri 800 gram aldı benim bebiş de3900 olmuş, 3200 doğmuştu hastaneden 3000 ile çıktık. 33 günde 900 gr almış tani. 1 tam kilo alsa daha iyiydi ama 900 de yeterli dedi doktor. Seninkinin kilosu nasıl?
Ya ben de sağımdan ziyade sütün kalitesi nasıl artar acaba diye araştırıyorum. Biraz daha yağlı bir süt olsa daha iyi kilo alır sanki benimkisi bildiğin su gibi. Beslenmem fena değil aslında ama sanırım daha protein ağırlıklı yemek daha iyiymiş sütün kalitesi için
Kan testi sonuçlarınız çıktı mı? Nelere bakmış doktor merak ettim, bize ikinci ayda bakalım dedi bu ay neden bakmadı acabaDoğumdan beri 800 gram aldı benim bebiş de
Dereotu semizotu çok iyi geliyor diyorlar
Çok net bir süresi olmuyor sürekli kesilip kesilip tekrar başlıyor. Benim de öyle bazen 2 gün hiç gelmiyor sonra 3 gün tekrar geliyor filanKizlar lohusalik kanamasi hakkinda bilgisi olan biri yardimci olabilir mi? Benim kanamam 10-15 gun surdu. Sonra sari bir akinti oldu. Gun icinde az az. Bugun 40. Gunum hala beyaz goremedim hatta dun kahverengi geldi. Gusul alicam artik ama ben 25 gun bosuna mi bekledim
Kaynamış soğumuş suya karbonat erit. Temiz mendille serçe parmağınla sil. Benimki de oluyor arada. Memeye geçmesin bu aralar sık sık sil bebeğim
Öyle yapayımm teşekkür ederimmm napsam bilemedim daha yayılmadan önüne geçmek gerek diye düşündüm. Süt beyazı mı pamukçuk mu onuda çözemedimde yaparım zararı olmaz nasılsaBenimki oldu canım.
Gazlı bez karbonatlı suyla sildim baya cıktı
EstağfurullahBiraz geç bir cevap olacak amaevet özelde yaptırıyoruz yeğenimde orda oldu. İzmirde dr. Yusuf demircan
Yulaf ve süt de diyebiliriz bir de kızlarDoğumdan beri 800 gram aldı benim bebiş de
Dereotu semizotu çok iyi geliyor diyorlar
Çay kaşığının ucuyla mı koyucaz acaba karbonatıKaynamış soğumuş suya karbonat erit. Temiz mendille serçe parmağınla sil. Benimki de oluyor arada. Memeye geçmesin bu aralar sık sık sil bebeğim
Yaa benim de bir on gun daha surer gibi hissediyorum. Normal oldugunu bilmek iyi geldi sagolasinCanım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.
Ya benim her gun geliyor ama parmak bogumu kadar. Saatlerce gelmiyor. Dun kahverengiyi gorunce aha adet geliyor dedim ama bugun de ayni devam anlamadim60 gun olacak hala lekelenmem var. Birkac gub gelmiyor sonra gene basliyor
Ben kullaniyorum. Coooook memnunum cok guzel sagiyor. Bir kac farkli sagma modu var ben sadece birini kullandim. Masaj modu da var galiba yanlis hatirlamiyorsam ama hic kullanmadim emin degilim. Sadece tek sorun cikarirken kenarda birikenler alttan damlayabiliyor 5-10 damla o kadarMerhaba taze anneler, tam emzirme ve sut konularinin icinde oldugunuz icin size bir sorum olacak, Lansinoh giyelebilir gogus pompasi kullanan var mi?
Eki Görüntüle 3646618
Bu urunden bahsediyorum, memnunmusunuz sagimi nasil kullanan varsa bilgilendirebilir mi musait bi zamaninda, hepinize kolayliklar diliyorum saglikla buyutun bebeklerinizi
Ya benim 40 gundur duzenli geliyor da 10-15 gun kan sonra sari lekelenme oldu. Beyazi hic goremedim bir kere gordum sandim o da neydi bilmiyorum artik. Dun kahverengi geldi bugun de kahve devam ediyor.Çok net bir süresi olmuyor sürekli kesilip kesilip tekrar başlıyor. Benim de öyle bazen 2 gün hiç gelmiyor sonra 3 gün tekrar geliyor filan
Benim kuzumda da var baktim cogalmadi azalip artiyor sut beyazi diye dusunuyorum ben. ilk kizimda hep temizlemistik sonra doktor o sut lekesi demisti. Pamukcuk agri yapiyor bildigim kadariyla oyle bir sorun goremedim ellemedimÖyle yapayımm teşekkür ederimmm napsam bilemedim daha yayılmadan önüne geçmek gerek diye düşündüm. Süt beyazı mı pamukçuk mu onuda çözemedimde yaparım zararı olmaz nasılsa
Olmaz canm korkma bana doktor söylemiştiÖyle yapayımm teşekkür ederimmm napsam bilemedim daha yayılmadan önüne geçmek gerek diye düşündüm. Süt beyazı mı pamukçuk mu onuda çözemedimde yaparım zararı olmaz nasılsa
Aa bunu bilmiyordum, sen denedin mi güzel sonuç veriyor muYulaf ve süt de diyebiliriz bir de kızlar11limon11
Belki ilişki yaşarsanız isteğin artar ?:)Kızlar bize hamilelikte ilişki yasaktı 40 falan da çıktı ama bende 1 gr istek yok niye böyle oluyor fındık falanda yiyorum ama.no no
yarın çıkıcak sonuçlarımız. Bir sürü şey istedi , aklımda kalanlar karaciğer enzimleri ile ilgili olanlar, alt ast , tiroid, idrar kültürü, muhtemelen enfeksiyon var mı ona da bakacak, başka şeyler de vardı hatırlamıyorumKan testi sonuçlarınız çıktı mı? Nelere bakmış doktor merak ettim, bize ikinci ayda bakalım dedi bu ay neden bakmadı acaba
Ay süt biraz riskli, laktoz olduğu içinYulaf ve süt de diyebiliriz bir de kızlar11limon11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?