2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Benim ilk kizim aynisiydi. Emip sanki hepsini bosaltiyordu. Oyle bir kusuyordu ki. Memede guzel emiyordu, sutum de iyiydi. Reflusu varmis. Emdikten sonra 15 dakika dik tutup bas kismi yuksekte yatirmak lazim. Yatagin altina egim yapmistim.

Canım benim de lekelenme hiç kesilmedi, hala sarı devam ediyo. Benim doktorum 40 gün derler ama hem iç organların yerine oturması hem de kanama/lekelenme aslında 56 gün sürer dedi. O yüzden ben de bekliyorum o zamana kadar kesilecek mi diye.

60 gun olacak hala lekelenmem var. Birkac gub gelmiyor sonra gene basliyor

Meme terbiye olacak biraz sabır. Artık bir zaman sonra dolup akmayacak da talebe göre taze anlık süt üretecek.
Kusması için bişey diyemeyeceğim benimki de kusuyor. Hıçkırık tutuyor sonra kusuyor. Reflü yatağı deneyin

Doğumdan beri 800 gram aldı benim bebiş de

Dereotu semizotu çok iyi geliyor diyorlar

Merhaba taze anneler, tam emzirme ve sut konularinin icinde oldugunuz icin size bir sorum olacak, Lansinoh giyelebilir gogus pompasi kullanan var mi?

Bu urunden bahsediyorum, memnunmusunuz sagimi nasil kullanan varsa bilgilendirebilir mi musait bi zamaninda, hepinize kolayliklar diliyorum saglikla buyutun bebeklerinizi

Çok net bir süresi olmuyor sürekli kesilip kesilip tekrar başlıyor. Benim de öyle bazen 2 gün hiç gelmiyor sonra 3 gün tekrar geliyor filan

Kaynamış soğumuş suya karbonat erit. Temiz mendille serçe parmağınla sil. Benimki de oluyor arada. Memeye geçmesin bu aralar sık sık sil bebeğim

Benimki oldu canım.
Gazlı bez karbonatlı suyla sildim baya cıktı
Öyle yapayımm teşekkür ederimmm napsam bilemedim daha yayılmadan önüne geçmek gerek diye düşündüm. Süt beyazı mı pamukçuk mu onuda çözemedimde yaparım zararı olmaz nasılsa

Yaa benim de bir on gun daha surer gibi hissediyorum. Normal oldugunu bilmek iyi geldi sagolasin
60 gun olacak hala lekelenmem var. Birkac gub gelmiyor sonra gene basliyor
Ya benim her gun geliyor ama parmak bogumu kadar. Saatlerce gelmiyor. Dun kahverengiyi gorunce aha adet geliyor dedim ama bugun de ayni devam anlamadim
Ben kullaniyorum. Coooook memnunum cok guzel sagiyor. Bir kac farkli sagma modu var ben sadece birini kullandim. Masaj modu da var galiba yanlis hatirlamiyorsam ama hic kullanmadim emin degilim. Sadece tek sorun cikarirken kenarda birikenler alttan damlayabiliyor 5-10 damla o kadar
Çok net bir süresi olmuyor sürekli kesilip kesilip tekrar başlıyor. Benim de öyle bazen 2 gün hiç gelmiyor sonra 3 gün tekrar geliyor filan
Ya benim 40 gundur duzenli geliyor da 10-15 gun kan sonra sari lekelenme oldu. Beyazi hic goremedim bir kere gordum sandim o da neydi bilmiyorum artik. Dun kahverengi geldi bugun de kahve devam ediyor.
Öyle yapayımm teşekkür ederimmm napsam bilemedim daha yayılmadan önüne geçmek gerek diye düşündüm. Süt beyazı mı pamukçuk mu onuda çözemedimde yaparım zararı olmaz nasılsa
Benim kuzumda da var baktim cogalmadi azalip artiyor sut beyazi diye dusunuyorum ben. ilk kizimda hep temizlemistik sonra doktor o sut lekesi demisti. Pamukcuk agri yapiyor bildigim kadariyla oyle bir sorun goremedim ellemedim

Kızlar bize hamilelikte ilişki yasaktı 40 falan da çıktı ama bende 1 gr istek yok niye böyle oluyor fındık falanda yiyorum ama.no no

Kan testi sonuçlarınız çıktı mı? Nelere bakmış doktor merak ettim, bize ikinci ayda bakalım dedi bu ay neden bakmadı acaba
yarın çıkıcak sonuçlarımız. Bir sürü şey istedi , aklımda kalanlar karaciğer enzimleri ile ilgili olanlar, alt ast , tiroid, idrar kültürü, muhtemelen enfeksiyon var mı ona da bakacak, başka şeyler de vardı hatırlamıyorum

Doktorum bana anne sütünden kaynaklı da sarılık uzayabiliyor dedi. Öyle olma ihtimali de var diye söyledi. Belki senin doktorun 2. Aya kadar kendiliğinden geçer diye de istememiş olabilir.
Kuzum açıkçası inş kan tahlili falan vermenize gerek kalmaz. İğne yapıp kan alınca insanın içi gidiyor. Keşke sarılık olmasaydı diye çok üzüldüm dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…