2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bende öyle diyorum keşke bende sabah 8 de evden çıkıp akşam 8 de gelseydim ben de çok yoruluyorum 2 cocuk biri agliyor sürekli oteki ödev yapmama derdinde

Biz doktorumuzla soyle konustuk 2. Ay cok asi var, rota da 3 den once yapilmasi gerekiyor. 2 yi yapalim 3 de asi yok nasilsa rotayi o zaman yapalim dedi menenjiti konusmadik ama hic onun cikarildigini bilmiyordum
Evet rota ve menenjit özel hatta rota asis 3000 tl olmus nasıl bu kadar önemli aşı özel olur anlamıyorum

Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Hem kullanımı kolay hem de güzel boşaltıyo göğüsleri. Ama almadan önce böyle bi şeye ihtiyacın olacak mı olmayacak mı görmeni öneririm. Alıp da elinde kalmasın, bi kenara not et ihtiyaç olunca alırsın.

Aa ben de bunu soracaktım 40 kontrolune de gittik ama bugün 59. Gündeyiz bu hafta bir kaç kere sarı kahve akıntım geldi normal mi acaba
Bence normaldir ya kahverengi ve sarı akıntı kalıntıları atma diye biliyorum ben. bi daha kontrole gidecek misin ya da mesajla telefonla haberleşiyo musun doktorunla, bi sor yine de istersen

Benim kız memeyi tutmuyo biliyosunuz. Sağım yapmak uzun sürüyo tekli elektrikli var bende. Güzel boşaltıyor göğsü. Ama çok zamanımı alıyor günde 7-8sağım yapıyorum 20-30dk sürüyor sağım başı 2 göğüs.
Ben de giyilebilir mochi sipariş ettim ama çekiş gücü düşükse süt azalır hatta gider. Giyilebilir pompaların gücü nasıl sizce? İş yaparken veya çalışmaya başlayınca sağarım diye aldım ama gereksiz mi ne düşünüyosunuz

İki tane mi aldın peki? Mochi’yi kullanmadım ama Lansinoh’unki gerçekten pratik ve güçlü. asiba da demiş çıkarırken falan alttan biraz damlatıyo ama dert edilecek kadar değil. Ben sonra sütüm azaldı diye panikleyip Medela’nın elektriklisini de aldım belki Lansinoh’un gücü yetersizdir diye, aynı miktarda süt çıkarıyo ikisi de. Bence iki pompa olması lazım çünkü tek olunca biri bitip diğerine takıyosun derken çok uzuyo tek seans.

Bende 1 yıl oldu tedavii transfer gebelik lohusalık derken
Ben açılışı yaptım hem de doktora gidemeden
Ama isteksizlik değil de kuruluk oluyor bi de acaba acıyacak mı kanama vs olacak mı endişesi ama olmadı arkadaşım demişti epey kan gelmiş içinde biriken son kanlar gelmiş sanırım benim de 9aydır nanaydı bu işler

Tekli aldım şöyle ki, belki emmek isterse diğer göğüste süt olsun diye. Dönüşümlü boşaltıyorum göğsü. Aventin tekli elektriklisi var bende baya güçlü. Adam akıllı beni emmemesine rağmen çok şükür süt üretimi devam ediyor inş kesilmez.

Kuzum sağım yaptıkça sütün arttı mı fark ediyor musun
Evet beni emmemesine rağmen kesilmedi çok şükür. Yani keyfi çatarsa belki günde 3 bilemedin 4 sefer kavga kıyamet tutuyor göğsümü. O da max 10dk emiyor. Yani ben sağarak veriyorum öyle düşün.
Bebeği doyuruyorum. Hatta öbür ay işe başlayacağım diye buzluğa atma telaşına düştüm. Omega 3 decavit osteocare brewers yeast ve demir kullanıyorum düzenli. Çok şükür sütüm iyi gibi. Moralim düşükse uykusuzsam azalıyor tabi. Ama pompa sayesinde mamasız gidiyoruz şimdilik çok şükür

O zaman işe döndüğün zaman için belki ikinci eller serbesti almayı düşünürsün. Bence iyi düşünelim iyi olsun, bu işler hep moralle gidiyo belli ki

Helal olsun be kankama bu geceden ümitliyim dur bakalım

Benim bebenin huyu suyu yine değişti 2 gündür ne gece ne gündüz düzgün uyku yok uykuda bile ağlayıp uyanıyor stresten sigaraya sardım içmekte istemiyorum kendimi kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…