2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Emzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti

Kızlar sizler bebekleri göz muayenesine götürdünüz mü doğumdan sonra, nasıl yapılıyor ya da götürmesek olmaz mı yaa yine huzurumuz kaçacak çünkü

Emzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti
Üf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğum

Kızlar sizler bebekleri göz muayenesine götürdünüz mü doğumdan sonra, nasıl yapılıyor ya da götürmesek olmaz mı yaa yine huzurumuz kaçacak çünkü
1 aylıkken götürdük. Göz damarlarına baktılar. Birkaç sn süren basit bir işlem. Bence götürmekte fayda var içiniz rahat eder. Varsa bir durum önlem alınır. İyi olduğunu bilmek de içinizi rahatlatır

Üf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğum
Ben sadece 1tane aldım wee nin basit damaklı emziği. Ortopedik olsun damak yapısını bozmasın diye. Valla keyfi çatarsa nadiren tutuyor ama çoğunlukla öğürüyor. Dün sadece 1kez işe yaradı. Çok ağladığında sundum söve söve cok cok emdi, uykuya dalınca tükürdü. Bugün hiç almadı.
Bir kez kusturdum zorlayınca o yüzden ısrar etmiyorum

sürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorum bu durumu nasıl düzeltebilirim

Sling yada kanguruda duruyorsa deneyebilirsin. Veya anakucağı biraz oyalar belki. Ben anakucağını mutfağa götürüyorum orda ne kadar idare edebilirsem işte bi çorba kaynatsam kar

Benim bebemmmm. Ben kanguru aldım bide anakucağı var bide elektrikli anakucağı var. Yemek yapacağım zaman sırayla gezdiriyorum dursun diye. Önce emzirip sersemletiyorum ana kucağına koyup o kendine gelene kadar yemek malz hazırlıyorum doğruyorum vs sonra kucakta geziyoruz oynuyoruz ya da temizlik yapcaksam kanguruya kıyuyorum hemen hızlı bir üstten geçiyoruz sonra yine emik ana kucağı o arada da hemen kavuruyorum yemeklikleri. Suyunu da ocağın yanına hazırlıyorum kız kucağımdayken suyunu ekliyorum olduğu kadar. Kalan kısımda hep yapışık yaşıyoruz koala gibi

Ben o işi slingle çözdüm. İlk koyunca çok huysuzlanıyor çıkmak istiyor ama 5-6 dk yürüdükten sonra mayışıyor içinde uyuyor. Hatta bu ara gündüz uykularını sadece onda yapmak istiyor öyle bir huy edindi koala gibi yapışığız bütün gün

Burdayim papaganimla ben variz..umudum.kalmadi artik bu sekilde yasicama kanaat getirdim

Kizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya

Evet canım ertesi gün geçti bizim ve çok zor geçirdik ama geçti merak etme geçer sakin olmaya çalış çünkü gerçekten bebekler krizdeyken annelerde çok etkileniyor çabucak atlatirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…