- 12 Mart 2019
- 16.833
- 36.120
- 598
Yaa tutmadımııOperasyon başarısız
Rotayi yarin 2 ay aşılarıyla beraber yapıcaz, 3 ayda da menenjit yapıcaz inşallahEki Görüntüle 3655358
Ücretli aşıları yaptıracak mısınız?
Eğer yaptıracaksanız 3. Aydaki ilk dozlar üst üste aynı gün yapılıyor mu acaba
Bugün damaklıdan çok ümitliydim yaaaa. Diğerlerine göre daha çok tuttu ağzında ama yine tükürdü öğürüpYaa tutmadımııbiz napıcaz Allahımm daha yeni emzik tutturma çalışmalarını bıraktım hergün yılmadan deniyorum ama yok yok
Hikayemiz part 62727629 ile devam edecek takipte kalın sjsjsjsksksYapma bee
Üf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğumEmzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti
1 aylıkken götürdük. Göz damarlarına baktılar. Birkaç sn süren basit bir işlem. Bence götürmekte fayda var içiniz rahat eder. Varsa bir durum önlem alınır. İyi olduğunu bilmek de içinizi rahatlatırKızlar sizler bebekleri göz muayenesine götürdünüz mü doğumdan sonra, nasıl yapılıyor ya da götürmesek olmaz mı yaa yine huzurumuz kaçacak çünkü
Emzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti
Ben sadece 1tane aldım wee nin basit damaklı emziği. Ortopedik olsun damak yapısını bozmasın diye. Valla keyfi çatarsa nadiren tutuyor ama çoğunlukla öğürüyor. Dün sadece 1kez işe yaradı. Çok ağladığında sundum söve söve cok cok emdi, uykuya dalınca tükürdü. Bugün hiç almadı.Üf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğum
Sling yada kanguruda duruyorsa deneyebilirsin. Veya anakucağı biraz oyalar belki. Ben anakucağını mutfağa götürüyorum orda ne kadar idare edebilirsem işte bi çorba kaynatsam karsürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorumbu durumu nasıl düzeltebilirim
Benimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklıBugün damaklıdan çok ümitliydim yaaaa. Diğerlerine göre daha çok tuttu ağzında ama yine tükürdü öğürüp
Benim bebemmmm. Ben kanguru aldım bide anakucağı var bide elektrikli anakucağı var. Yemek yapacağım zaman sırayla gezdiriyorum dursun diye. Önce emzirip sersemletiyorum ana kucağına koyup o kendine gelene kadar yemek malz hazırlıyorum doğruyorum vs sonra kucakta geziyoruz oynuyoruz ya da temizlik yapcaksam kanguruya kıyuyorum hemen hızlı bir üstten geçiyoruz sonra yine emik ana kucağı o arada da hemen kavuruyorum yemeklikleri. Suyunu da ocağın yanına hazırlıyorum kız kucağımdayken suyunu ekliyorum olduğu kadar. Kalan kısımda hep yapışık yaşıyoruz koala gibisürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorumbu durumu nasıl düzeltebilirim
Ya tarih yazaaacaaaaaz ya tariiih olacaaaaaaz ama benim bebem beni tarih eder sjsjdkdkdkdkBenimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklıben her gün vermeye dikkat edeceğim daha çok zorlayacağım olacak bence
Ben o işi slingle çözdüm. İlk koyunca çok huysuzlanıyor çıkmak istiyor ama 5-6 dk yürüdükten sonra mayışıyor içinde uyuyor. Hatta bu ara gündüz uykularını sadece onda yapmak istiyor öyle bir huy edindisürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorumbu durumu nasıl düzeltebilirim
Burdayim papaganimla ben variz..umudum.kalmadi artik bu sekilde yasicama kanaat getirdimsürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorumbu durumu nasıl düzeltebilirim
Evet canım ertesi gün geçti bizim ve çok zor geçirdik ama geçti merak etme geçer sakin olmaya çalış çünkü gerçekten bebekler krizdeyken annelerde çok etkileniyor çabucak atlatirsiniz inşallahKizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?