- 2 Şubat 2023
- 1.378
- 2.746
- 63
YapmaKızlar, son zamanda sağıma başladım.her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum , ki artsın.Sağdığım sütü biberon ile bebeğime veriyorum.
Ama son bir iki gündür , emzirmek için alıyorum , mememi kavrıyor, biraz çekiyor hızlıca sonra yavaşlıyor oyalanıyor göğüslerimde. Dili böyle hafif hafif oynuyor, dürtüyorum hızlanmıyor. Önceden dürtünce yine aktif emerdi az da olsa. Biliyorum aç. Bende içim rahat etmiyor o öyle yapınca, sağdığım varsa dolaba atamadan direkt ona veriyorum emmesi doyması için. Göğsümde yavaş yavaş hareket ederken biberonu görünce canlanıyor. Sizce meme reddi başlangıcı gibi bi şey mi bu? Biberondan mı oldu? Emzirmeyi teklif edince alıyor ağzında tutuyor daha çok :/
Rota 2. Ayda dediğin yani 60. Gün dolduktan sonra mı dolmadan mı? Rota için geç mi kaldım kız yoksaEvet evet dozlarına göre yapmak lazım bide menenjit 3.ay daha ideal onun acelesi yok ama rota ilk doz 2. Ayda olmak zorunda. Rica ederim ne demek
Mutlaka çocuk dr sor onu çünkü o size göre bir ayarlama yapıyor. Mesela bana iki farklı menenjit aşısını 3.ayda başlayalım dedi çünkü kreşe giden ablası var allah korusun hastalık taşır eve diye. Normaldr bexsero 6.ayda başlanıyor ama onu nimenrix ile beraber 3’te başlatacak. Deftere yazdı dozlarını ama tam hatırlamıyorum, rota için sanki 4.ay yazmıştı, yanlış hatırlıyor olabilirim tabiiKızlar bu arada, gittiğim 2 çocuk doktoru da rota ve menenjit aşısını devlet yapmıyor siz eczaneden alıp yaptırın dediler. Bugün 28. Gündeyiz, bu aşıları yaptıran var mı, tam ne zaman yaptırılabilir?
Bi de ikisi aynı zamanda mı yaptırılıyor ?
Elbet gözüne hoş gözüktüğü olur beTek cocuklusu böyle arkadaşlar ben gebeliğin son günü bırakmışım farkında olmadangerçi kocama kuruluyorum ben ondan böyleyim neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bol kayganlı fikfikleriniz olsun
Mecbur kondom......Ya korunma yöntemi lazım bacılar. Napıcaz bişi diyin. Hap olmaz annemin hastalık geçmişi var. Ria veya spiral her ne haltsa korkunç. Kondom iğrenç dkdjjf napıcaz siz ne planlıyosunuz?
Ay ben baya yağlıyım olmaz kilo aldırırım size
Ben korunmuyorum yani biz cocugumuz olmuyor tıbben onun için sal gitsinYa korunma yöntemi lazım bacılar. Napıcaz bişi diyin. Hap olmaz annemin hastalık geçmişi var. Ria veya spiral her ne haltsa korkunç. Kondom iğrenç dkdjjf napıcaz siz ne planlıyosunuz?
Abi ben hiç böyle bir şey yapmıyorumYulaf ve süt de diyebiliriz bir de kızlar11limon11
Kız Allah’ın işi bu hiç belli olmazBen korunmuyorum yani biz cocugumuz olmuyor tıbben onun için sal gitsin
Ay evet rota 2.ay bitiminde miydi ya ? Ben yaptırmadım dahaRota 2. Ayda dediğin yani 60. Gün dolduktan sonra mı dolmadan mı? Rota için geç mi kaldım kız yoksa
Ya tabiki rabbim bir mucize verirse başım üstüne ama olmayanlara versinKız Allah’ın işi bu hiç belli olmaz
Uyumadıysa uyur geceDurmayacak gibi şansa bugün hiç uyumadı
Rota 2 ve 4 teymiş, böyle yazmış benim doktor. Bexsero standartta 6.ayda baslanıyormusAy evet rota 2.ay bitiminde miydi ya ? Ben yaptırmadım daha
Dur bakayım bende Salı gidicem doktora neyse geç kaldıysalar yapıcaz bir şekildeRota 2 ve 4 teymiş, böyle yazmış benim doktor. Bexsero standartta 6.ayda baslanıyormus
Ayy benim sifirYani istek varla yok arası var diyemem
Ahahah bizim de normal yolla olmuyor nasıl olsa diye kafamız çok rahat ama bir de olursa tövbeler olsun 3.çocuk sjkfkflgşşfYa tabiki rabbim bir mucize verirse başım üstüne ama olmayanlara versin
Hıçkırık mı vardı acaba hıçkırırken de kusuyo bebekler.Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?