Ya ben de oldum gibi ama sadece kahverengi leke geliyor bende. İlk iki gun biraz avuc ici kadar vardi simdi on damla falan adet mi degil mi anlamadim.Evet arkadaşlar adet oldum hayırlı uğurlu olsun(58.gün bugün)
Şimdi size geçmişe götüreyim dün leke gelmişti peki ben şimdi dünü mü 1 olarak baz alacağım yoksa bugünü mü
Bence hic bir sey yok. Sizinle temas kuruyorsa tamam kurmayan cocuk kimseyle kurmaz.Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Ay yanliz degilsin aslaa. Bebek uyudu mu ev islerine kosuyorum. Bugun ben de uyucam dedim dun ayagimda sallarken uyumusum dedim azicik dinleneyim. Yemek bulasik ev komple kaldikızlar , ben 1 aydır tüm dünyadan kopmuş gibiyim , günümün büyük kısmı emzirmeye çalışmakla , sütümü artırmak için habire pompa yapmakla, alt değiştirme gaz çıkarmayla,geri kalan zamanda karnımı doyurup düzgün beslenmeye çalışmakla geçiyor. Zaman buldukça da küçük küçük ev işleri yapmaya çalışıyorum ama asla hepsi aynı anda bitmiyor , bebekle kaldığımız oda zaten dağınık oluyor çoğunlukla, elime telefonu alınca da bebeğin bi sorunu varsa onu araştırmakla, gelişim haftaları ile ilgili bilgi toplamakla ve sütümü nasıl artırırım diye araştırmakla geçiyor.
Asıl size soracağım, ben artık doğru düzgün arkadaşlarıma çevreme dönüş yapamıyorum, birini arayacağım diyelim aklımda o kadar şey oluyor ki, o yine arada kaynıyor. Mesaj atabilirsem ne mutlu. Gündüz fırsat bulunca uyuyabilirsem çok çok şanslı hissediyorum.
İşe başlayınca yetişebilecek miyim, ya da çevremdeki insanlardan uzaklaşıyor muyum ister istemez , bunlar normal mi, bi tek ben mi yaşıyorum merak ediyorum
Bana her marka icin 1 fis ya da 3 damla dediler. Bir kac kere d vitamini degistirdim gaz yapmayani bulmak icin hepsinde ayni seyi soyledi doktorum da yogun bakimdakiler deMarka marka değişiyor mu acaba ocean devit 10 kilo başına 1 damla kullanılıyor ben 70 kiloyum 7 damla alıyorum büyükbaş 25 kilo diye ona da 2 damla veriyorum mesela
Benim.36. Gunde geldi..gunde 4 tane dolup tasan su hasta bezleri varya oyle kanamam.oldu 5 gun. Inanilmaz halsiz kaldim esim izin falan aldi o derece..sonra azaldi bitti.Bende tam 58.gün adet oldum bugün 3.günüm ama benim kanamam çok çok yoğun normal mi acaba kendimi çok kansız halsiz hissediyorum
Bugün benimki de huzursuz du doğru düzgün uyumadıBu kız sabahtan beri bişiy içmedi. Beslenme gerilemesi de ataklara dahil mi ya
Yani aç eminim. Öğlen 2de emdi en son azcık 5dk. Üzerine 70ml içti. Sonra bu saat oldu içmiyor diliyle itiyornapıcaz
Bizim kiz 56. Günde 2 gün full uyudu ve.asiri az beslendi..hatta endise ettim burada sordum. Ama sonra bir uyandi tam uyanis. Bize gulmeye basladi ve ellerine falan bakip aglamaya basladi. Seslere inanilmaz tepki vermeye basladi ve surekli huzursuzdu. Resmen guncelleme geldikce acayip seyler yapiyorlaarBu kız sabahtan beri bişiy içmedi. Beslenme gerilemesi de ataklara dahil mi ya
Yani aç eminim. Öğlen 2de emdi en son azcık 5dk. Üzerine 70ml içti. Sonra bu saat oldu içmiyor diliyle itiyornapıcaz
Benimki de gecen haftasonu oyleydi acaba hasta da halsiz mi diye dusundum pazartesi itibariyle tam gaz kaldifi yerdn devam. Misafir var diye izin vermis kuzum galibaBizim kiz 56. Günde 2 gün full uyudu ve.asiri az beslendi..hatta endise ettim burada sordum. Ama sonra bir uyandi tam uyanis. Bize gulmeye basladi ve ellerine falan bakip aglamaya basladi. Seslere inanilmaz tepki vermeye basladi ve surekli huzursuzdu. Resmen guncelleme geldikce acayip seyler yapiyorlaar
Ötüyor demi :)) bizimki doğdu doğalı ötüyor. Keçi gibi de ses çıkariyor aradaKizlar sizin bebeler de arada duduk gibi ses cikariyor mu? Sanki nefes alamiyormus gibi
Vala bilmiyorum ki canım. Vajinal doğumu bilmiyorum ama sezeryanlıysan epey kan gitti zaten. Depolar boş diye biliyorum adet de olunca vücut halsiz düşebilir ama elden ayaktan düşerecek kadar mı seninki. Bi doktoruna Danış istersen benim ilk gün normal geçti yarın yani bugün bi bakıcam çok yoğun geçmezse normal derim benimkine. Takviye al istersen kullanıyorsan kan ilacı ihmal etmeBende tam 58.gün adet oldum bugün 3.günüm ama benim kanamam çok çok yoğun normal mi acaba kendimi çok kansız halsiz hissediyorum
Kırmızıya dönmedi mi aşkım. Belki içinde kalan son pis kandır o da olabilir mi bilmiyorum daha önce doğum yapmış arkadaşlar daha iyi bilir. Benim Pembe leke geldi akşam gecesi söküldü zaten.Ya ben de oldum gibi ama sadece kahverengi leke geliyor bende. İlk iki gun biraz avuc ici kadar vardi simdi on damla falan adet mi degil mi anlamadim.
Bence hic bir sey yok. Sizinle temas kuruyorsa tamam kurmayan cocuk kimseyle kurmaz.
Ay yanliz degilsin aslaa. Bebek uyudu mu ev islerine kosuyorum. Bugun ben de uyucam dedim dun ayagimda sallarken uyumusum dedim azicik dinleneyim. Yemek bulasik ev komple kaldiaksam esime verip camasir yikiyorum evi topluyorum gunduz emzik verdigimde uyursa yine is. Valla haftalardir bir yuzume maske yapasim var onu yapamiyorum. Gece uykusuna gecince yarim saat uykum olsa da oturuyorum kendi vaktime ihtiyacim var cunku.
Bana her marka icin 1 fis ya da 3 damla dediler. Bir kac kere d vitamini degistirdim gaz yapmayani bulmak icin hepsinde ayni seyi soyledi doktorum da yogun bakimdakiler de
Hiç bilmiyorum canım da doktorunuz size ne önerdi damla sayısını çünkü bizim dediğim gibi küvezde 4 ile başladılarMarka marka değişiyor mu acaba ocean devit 10 kilo başına 1 damla kullanılıyor ben 70 kiloyum 7 damla alıyorum büyükbaş 25 kilo diye ona da 2 damla veriyorum mesela
E sonra noldu rahim mesanene yspıştıktan sonra yani bi zararı var mı. Ben hala doğrulamadım iki büklüm. Adetin etkisi mi yoksa annem olmasına rağmen tüm işleri ben yaptım o mu yordu anlayamadım ama adet sancısı daha hiç çekmedim canım bu saate kadar. 9ay kan sulandırıcı oksapar kullandım onun etkisidir belkiAyyyy bende belle başlar kasık sonra dizlerime kadar iner çocuk düşürüyo gibi yaşadım her ay. Gerçi rahim mesaneme yapışmış belki ondan cok ağrılı çektim bilmiyorum
Erken doğum olduğu için olabilir mi canım pek anlamam bu işlerden ama. Bizimki 2.günden itibaren günde 2 damla kullanıyoruz. Wellcare mi ne bizimkiHiç bilmiyorum canım da doktorunuz size ne önerdi damla sayısını çünkü bizim dediğim gibi küvezde 4 ile başladılar
Ya boyle sanki nefessiz kalmis gibi hiiiihhh diye ses cikariyor korkuyorum. Evet keci sesi ozellikle gazi ve uykusu ayni anda varsaÖtüyor demi :)) bizimki doğdu doğalı ötüyor. Keçi gibi de ses çıkariyor arada
Donmedi kuzum ya kahverenginde kaldi. 20 gun sari geldi sonra bu geldi 4-5 gundur boyle. Kocama kavusabilecem mi acaba bi ara merak ediyorum bu gidisle safak da yok ortalardaKırmızıya dönmedi mi aşkım. Belki içinde kalan son pis kandır o da olabilir mi bilmiyorum daha önce doğum yapmış arkadaşlar daha iyi bilir. Benim Pembe leke geldi akşam gecesi söküldü zaten.
Bende seviyorum aşkım mochiyi ya. İyi oluyor hem sağım hem iş yapmak. Ben anca göğsüm dolunca sağıyorum ama çok rahatlatıyor beniMochi pompa geldi. En yüksek modu Elektrikli aventten az değil, direkt sağım modu max seviye açtım yani fena değil. Ama yavaş sağıyor. Eskisi 2 fırt çekerken bu 1 çekiyor.
Mochi takılıyken dolma doldurdum yemek yapmak çok iyi geldi. Komşu uğramıştı kadın yarım saat oturdu bebeyi oyalarken tüm işleri yapmışım. Yalap şap üstünkörü yaptım ama iyi geldi yani.
Neyse mochi tekli pompaya puanım 9/10
Kız Allah seni ne etmeyeeYa boyle sanki nefessiz kalmis gibi hiiiihhh diye ses cikariyor korkuyorum. Evet keci sesi ozellikle gazi ve uykusu ayni anda varsa
Donmedi kuzum ya kahverenginde kaldi. 20 gun sari geldi sonra bu geldi 4-5 gundur boyle. Kocama kavusabilecem mi acaba bi ara merak ediyorum bu gidisle safak da yok ortalarda
Kullanıcı yorumları zamanla batarya ömrünün ve çekiş gücünün azaldığını söylüyor. Lansinoh mu alsaydım pişmanlığı gelir gibi oldu ama inş memnuniyetim daimi olurBende seviyorum aşkım mochiyi ya. İyi oluyor hem sağım hem iş yapmak. Ben anca göğsüm dolunca sağıyorum ama çok rahatlatıyor beni
Allah Allah yok ya canım da bilemiyorummmErken doğum olduğu için olabilir mi canım pek anlamam bu işlerden ama. Bizimki 2.günden itibaren günde 2 damla kullanıyoruz. Wellcare mi ne bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?