- 23 Ekim 2024
- 280
- 339
- 18
Sizin 3. Ay dolmak uzere degil miGünaydın kızlar…
Ay çocuğum az evvel gayet belirgin göz teması kurdu..
günaydın annecim günaydın oğlum dedim şebek bir sesle ve yakın 30 cm onların görebileceği. Önce gözlerime baktı sonra gülümsedi bayağı bende konuşmaya devam ettim o da gülümsedi sonra tabi meme diye ağlama
Gece o kadar paranoya oldum ki yine Kadınlar kulübünde daha önce bunları yaşayanlara yazdım. Bakayım değişimleri nasıl…
Sen diyince baktim kendi kendine geciyormus evet o zaman endiselenmeye gerek yok. Ben nefes almasinda mi sikinti var demistim de oyle ise sorun yok. Doktorum cok onemsemedi bir kac kere soyledim aslindaBizimkide aslında sürekli yapıyor özellikle heyecanlanınca. İnternetten araştırınca Laringomalazi diye bir hastalık çıkıyor. 1 yaşa doğru kendi kendine geçiyormuş. Biz ondan şüphelenip gittik doktora ama nezle dedi
Benim ilk hamileligimden sonra hic olmadi alyansim. Kac kiloya dusersem duseyimKızlar ben eski kiloma döndüm (uykusuzluk saolsun) asdafsfs ama eski pantolonlarım alyansım vs hala olmuyorbu nedir ki ya
İnşallah canım hala için içimi yiyor ama birazda rahatladım niyeyse.. Allah büyük gam yok bakalımAyyy yicemmmm meraklanma sen bizimle kuruyor demistin ya doktorlarla kurmayinca icine suphe dustu sadece.
Evet Prematüre ama 2 ay 24 günlük. 5 hafta öncesi baz alınırsa 2. Ay doluyor aslında gibi.Sizin 3. Ay dolmak uzere degil mi
Yaaa minik kuş severim onuu:) emin ol gelisimi normal :) gaz olayi bitti mi?Evet Prematüre ama 2 ay 24 günlük. 5 hafta öncesi baz alınırsa 2. Ay doluyor aslında gibi.
Asibacıım ne yani benim alyans falan da olmuyor hiç mi olmıcakkkSen diyince baktim kendi kendine geciyormus evet o zaman endiselenmeye gerek yok. Ben nefes almasinda mi sikinti var demistim de oyle ise sorun yok. Doktorum cok onemsemedi bir kac kere soyledim aslinda
Benim ilk hamileligimden sonra hic olmadi alyansim. Kac kiloya dusersem duseyimhamileyken takabiliyordum belli bir aya kadar. Dogumdan sonra olmadi. Hala takamam 11 sene oldu
Yaaa minik kuş severim onuu:) emin ol gelisimi normal :) gaz olayi bitti mi?
Darisi basimiza mafolduk yaYa söyle kendisi gazını çıkarıyor. Sadece nbl probiyotikli d3 kullanıyorum. Gaz çıkartırken ağlıyor bir tık ama sürekli gazlı bir bebek değil. Yani sonrasında normale dönüyor.
Aminnn inşallah 4-6 ay da düzeliyor diyorlar en geç. Benim erkek kardeşim var aramızda 18 yaş var. Onun mesela 6. Ay da düElmiştiDarisi basimiza mafolduk ya
Insallh o kadar surmrz yoksa isimiz bitik gobek fitigi oldu ikinmaktanAminnn inşallah 4-6 ay da düzeliyor diyorlar en geç. Benim erkek kardeşim var aramızda 18 yaş var. Onun mesela 6. Ay da düElmişti
Bugün de sökülmezse atlaUf sokulecekse sokulsun artikbacaklarim agriyor benim de ama o adet oncesi sinir ve bel agrisi yok. Yarin da gelmezse ozure sayip atlicam
Adet olmadiysan yumurta atmiyorsundur ama hic belli de olmaz. Ama alman iyi olur sanki. Sanirim sutu sagman gerekiyor ama ona bir bak istersen
Ayyy ne guzellll ne iyi gelmistirrr. Ben ablasina bak dedim balkonda cay ictim nasil iyi geldi
Yanliz tabloya gore baya fazla veriyoruz o zaman ya
İyi bari rahatladim doktora soyledim bir kac kere ama onemsemedi
Hadi yaa neyse gece uykusuna dalinca biraz daha iyi emdi biraz rahatladim ac uyudu diye uzulmustum
sağılmıs sütün varsa alabilirsin hapı canm cünkü bi süre emzirilmiyor diye biliyorumYa kocaya güvenende kabahat. Utanarak söylicem amakoca zamanında davranamadı bu kondom şeysini de takmamıştık. Ertesi günü hapı mı alsam yarın hormonlar alt üst olmuşken mahveder miyim herşeyi. Henüz regl olmadım hiç. Aman bee bi de bu çıktı benim neyime fikfik.
Eski kiloya dönsen bile vücut aynı vücut olmuyormuş ayak küçülmüyor sırt büyüyor bacaklar o kadar küçülmüyor diye çok duydumYa bende şişko zamanlarımdan kalan kotumu giydim gtten geçmedi anlamadım ölçüler değişti herhalde
Hamileyken ayakkabı almıştım 4. Ayda bir anda ayağım şişti hala giyemiyorum ağlıcam bi ton para verdiğinemi yanayımEski kiloya dönsen bile vücut aynı vücut olmuyormuş ayak küçülmüyor sırt büyüyor bacaklar o kadar küçülmüyor diye çok duydum
Ay insallah olur. Benimki kalin bir modeldi belki ondandir. Bu gebelikten sonra hic denemedim bileAsibacıım ne yani benim alyans falan da olmuyor hiç mi olmıcakkk
Gece kasiklarim cok agridi ayni olacak gibi aha muhabbeti yaptik geliyor dedim ama yok sabah yine fosBugün de sökülmezse atla
Bende alyansımı hamileliğimin son haftalarında çıkarttım. 15-16 kilo aldığım vakitler. Şuan 20 kilo gitti ama geçmiyor parmağımdaki kemiktenSen diyince baktim kendi kendine geciyormus evet o zaman endiselenmeye gerek yok. Ben nefes almasinda mi sikinti var demistim de oyle ise sorun yok. Doktorum cok onemsemedi bir kac kere soyledim aslinda
Benim ilk hamileligimden sonra hic olmadi alyansim. Kac kiloya dusersem duseyimhamileyken takabiliyordum belli bir aya kadar. Dogumdan sonra olmadi. Hala takamam 11 sene oldu
İyi bari kizarikligin gecmesine cok sevindim. Horlama yok bizde ama arada o nefessiz kalma sesi var duduk gibi. Ya evet dun ben de bu cocugun sanki genizi akiyor gibi yutkunuyor diyordum. Belki bizde vardirBende alyansımı hamileliğimin son haftalarında çıkarttım. 15-16 kilo aldığım vakitler. Şuan 20 kilo gitti ama geçmiyor parmağımdaki kemikten
Ve güncel olarak biraz önce doktordan geldik. Hala o ıslık gibi nefes alıp vermesi devam ediyor. Boğazıdaki kızarıklık geçmiş ama burun kanalları çok dar ve aşırı hareketli heyecanlı bir bebek. Zamanla damarlar genişleyecek daha rahat nefes alınca bu ıslık ve horlama düzelecek dedi. Laringomalazi de beslenirken bile sıkıntı yaşarmış bebekler. Boğazlarında sürekli balgam var gibi ses olurmuş.
Bende hamile kalmadan önce almıştım hiç giymedim bende az para vermedimHamileyken ayakkabı almıştım 4. Ayda bir anda ayağım şişti hala giyemiyorum ağlıcam bi ton para verdiğinemi yanayım
Bende hamile kalmadan önce almıştım hiç giymedim bende az para vermedimşimdi denemeye korkuyorum olmayacağıyla yüzleşemem
Ulan bi doğurduk shrekin karısı fionaya dönüştük he yettiEski kiloya dönsen bile vücut aynı vücut olmuyormuş ayak küçülmüyor sırt büyüyor bacaklar o kadar küçülmüyor diye çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?