merhaba doğumunuzu yaptınız mı acaba? benimde nabzım hep 100 üstü çıkıyor ve çarpıntı yapıyor bana beni çok etkiliyor süreciniz nasıl ilerledi nasıl geçti bilgi verebilir misiniz? :)Evet evet göründüm bugün doktora canım 150-160lara çıkacak dah nabzın tansiyon da büyüğü yükselecek küçüğü düşecek dedi neyseki herşey yolunda bebeğim de iyi 1500 Gr olmuş
Bugün ölçtürdüm bebeğim 2.5 aylıkKızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya
Evet canım çok şükür şu an karşımda bi bücürle uğraşıyorummerhaba doğumunuzu yaptınız mı acaba? benimde nabzım hep 100 üstü çıkıyor ve çarpıntı yapıyor bana beni çok etkiliyor süreciniz nasıl ilerledi nasıl geçti bilgi verebilir misiniz? :)
Bugün ölçtürdüm bebeğim 2.5 aylık
33 cmdi doğduğunda
38 cm baş çevresi normal dedi doktor
Bu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaaKuzu biraz burnu tikali aciyorum ama dogdu dogali yapiyor bunu. Ozellikle genizine sut kactiktan sonra nefesi duzeldiginde daha cok yaptigini farkettim. Uykuda oluyor bir de
Benimki aksam 8-12 uyumadigi icin sanirim gece ilk uykusunu uzun uyuyor bazen. Sonraki uyanmalari sık oluyor o yuzden ilk uykusunu ellemesem mi moduna giriyorum biraz.
Sus konusmaKızlar ben eski kiloma döndüm (uykusuzluk saolsun) asdafsfs ama eski pantolonlarım alyansım vs hala olmuyorbu nedir ki ya
Ahahahahhaah zayıflayanları zorbalamaya başlayalım eski kilosuna dönen varsa yazsın 2 çift laf etçeznahshhshsSus konusma
Bizimki şaşırtttı dün akşam 9-1 yaptı onuBu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaa
8-12 yi özler oldum akşam 6 gece 3 arası uyumuyo bizimki Bu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaa
Canim doktorunun adresini verAhahahahhaah zayıflayanları zorbalamaya başlayalım eski kilosuna dönen varsa yazsın 2 çift laf etçeznahshhshs
Var mı arttıranBizimki şaşırtttı dün akşam 9-1 yaptı onu
Ay benimki dün çok güzel uyudu bugün bilmiyorum daha. Tuvaletini yaptı az evvel bi insan diyorum gazıyla ağlar mı ağlıyor yavrusum ay bugün kızkardeşime öyle güzel güldü ki baktı uzunca tamam dedim bir şey yok çocuğumun ama tedbirli olacağım ekransız büyütecektim zaten ama kesinleşti yani8-12 yi özler oldum akşam 6 gece 3 arası uyumuyo bizimki
Benimki 9- 1.5 arası uyuduVar mı arttıran
Ay benimkide de nowzeredan gibiydiCanim doktorunun adresini verJokeranne gitsin ona
Bizimde 38 çıktı 42 günlükteKızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya
Bende aynısını düşündüm probiyotik bence bağırsakları biraz zorluyor bakteri verdiği için gaz yapıyor. Ama bebem sezaryen doğduğu için o yararlı bakterileri vajinal doğumdaki gibi alamadı o yüzden mecburen veriyorumAy benimkide de nowzeredan gibiydibebekten değil aldığım kilolardan konuşurduk kontrollerde ama 40 kontrolümde şaşırttım dedim ki noldu cerram
Kızlar bu arada bizim gazla olan münasebetimizi biliyorsunuz uykusuz günlerbugün sabah koşturmacadan unuttum probiyotiğini vermeyi. Çocuk gazını da çıkardı, rahat rahat uyudu da. yeni doktorumuzda zaten bu sabah probiyotiği değiştirdi ama ben şimdi yenisini de vermeye korkuyorum. Belki de denk geldi bilmiyorum ama sanki ilacı vermeyince düzeldi bebem. Olabilir mi acaba?
Valla çok mutlu olur zira benden baya hayal kırıklığına uğradıCanim doktorunun adresini verJokeranne gitsin ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?