2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kullandığımız mamanın Probiyotiklisini denedim bir kere baya gazını arttırdı bebeğin normale dönünce gazı da eski haline döndü alakası olabilir belki

Kızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya
Ayda 2 cm artması normal diye biliyorum. Bizimki de 34 cm ile doğdu 1 ayda 36 oldu, doktor normal dedi

Bu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaa
Kurulu saat gibi dimi? Benimkinin bir de haftada bir kac gun 14-17 seansi var
Ahahahahhaah zayıflayanları zorbalamaya başlayalım eski kilosuna dönen varsa yazsın 2 çift laf etçeznahshhshs
Benim de hala 1 kilom var
Biz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Benimki 3.5 yasinda saldi anasini. Krese vermistim etrafta tek cocuktu cok yanlizlik cekiyordu. Haftada 3 yarim gun gidiyordu kosa kosa yavrum. İkk biraktigimda o kadar bos o kadar her seyi yapabilir hissetmistim ki sonrasinda gelen yavrumdan uzaklastigim icin bu kadar mutlu olmamaliyim vicdan azabi hala icimde sacmaligini bilsem de daha umutluyim o yuzden

Ayda 2 cm artması normal diye biliyorum. Bizimki de 34 cm ile doğdu 1 ayda 36 oldu, doktor normal dedi
Benim kiz koca kafaliymis ya yorumlara baktim en buyuk kafa bizee ahahhaahh 36 ile dogmus ilk ay 37.5 olmus. Ablasi da koca kafaliydi babasi tarafa cekmisler kayinvaldem oyle diyor

Askim tabi zor da su an sadece kucakta bu ne zaman takriben inecek kucaktan gazi ne zaman bitecek . Bu fabrika ayarlarina ne zaman döner onu merak ediom:))
Walla göreceli birsey şaka biryana benim ilk oğlum dehb ve disleksi olduğu için hep zordu.ama hani bağımsızlık anlamında soruyorsan 2 gibi biraz daha rahatliyorsun tabi sendromunu saymazsak

12 saat oldu uyumadı ben pes ettim bittim arkadaşlar 15 dk daha uyumazsa yıkayalım dedim eşime. Son kozumuzu oynayacağız. Sonrası yok. Aşırı sinirliyim

+1 etinden et kopartıyoruz gibi gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan

Aşkım 7 biraz çok değil mi ama ya
Alt değiştiremiyorum üstünü giydiremiyoeum öyle bir ağlıyor ki gözlerinden yaşlar gele gele
Banyo yapıyoruz su dökmeyi bitirdiğimde basıyor çığlığı kızım dünyada su kıtlığı var nereye kadar sana su dökebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…