Cok yumusak etine zarar veririm diye yapamiyorum gakiba biraz tirnaklari ete gomuk zor oluyor buyuk kizimda sorunsuz kesiyordum bunda izin de vermiyor sipamYa çok zor oluyo kesmek falan. Emzirirken bızt bızt törpülüyorum evet çok acıtıyorköşeleri törpülemeyi dene aşkım yuvarlak olsun tırnak düz yerine. Ayak tırnaklarıda dümdüz olcak yuvarlak olursa batık olur
Törpüyü çalıştırmadan yapabilirsin sakin zamanında bence bide. İnsan tsdirgiin oluyo dönen şey acıtır diye ama düz törpüde daha rahat olabilir. Ben hep memede uyurken dalıyorum yoksa ellermiyor hiçCok yumusak etine zarar veririm diye yapamiyorum gakiba biraz tirnaklari ete gomuk zor oluyor buyuk kizimda sorunsuz kesiyordum bunda izin de vermiyor sipam
Uyudun mu? AsdsssfHepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben
İnan büyük olması daha iyi , küçük olunca ya da sınırın altında olunca insan pimpirikleniyorBenim kiz koca kafaliymis ya yorumlara baktim en buyuk kafa bizee ahahhaahh36 ile dogmus ilk ay 37.5 olmus. Ablasi da koca kafaliydi babasi tarafa cekmisler kayinvaldem oyle diyor
Ne uyumasıHepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben
Memede uyurken nasil yapiyorsun kiz dun onu da denedim olmadi gece derin uykuda denicem bi deTörpüyü çalıştırmadan yapabilirsin sakin zamanında bence bide. İnsan tsdirgiin oluyo dönen şey acıtır diye ama düz törpüde daha rahat olabilir. Ben hep memede uyurken dalıyorum yoksa ellermiyor hiç
Ama dogumdaki kafasi ve buyume hep normal esiklerde endiselenme. Ahahah cocuklar anneyi yaniltmaya bayilirİnan büyük olması daha iyi , küçük olunca ya da sınırın altında olunca insan pimpirikleniyor
Bi de komik olan , hamile kalmadan bile kafam çok büyük, eşimin kafası da çok küçük sayılmaz fjfjjf kesin koca kafalı bi oğlumuz olur diyordum, küçücük doğdu jfjfjfk
Ben kesiyorum artık el tırnaklarını daha kolayıma geldi uyurken. Törpü saha zor oluyormuş. Ayak tırnaklarımız henüz hala uzun değilYa çok zor oluyo kesmek falan. Emzirirken bızt bızt törpülüyorum evet çok acıtıyorköşeleri törpülemeyi dene aşkım yuvarlak olsun tırnak düz yerine. Ayak tırnaklarıda dümdüz olcak yuvarlak olursa batık olur
3.40 da yanıma aldım saat başı memedeydik. Gecede 1 de uyudu… şu an omzunda uyuyor korkuyorum yatağa koymaya uyanacak diye…Hepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben
Gerçekten bak kendi çocuğum tuhaf geliyor bana huzursuz sürekli kucakta Tutsan viyak viyak yatırsan viyak viyak ben anlamadım ne yapacağımıBiz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Evet aynı inadından susmuyor da uykuları da azalttı+1 etinden et kopartıyoruz gibi gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Aşkım 7 biraz çok değil mi ama ya
Hadi bakalım dün bir şey vardı diyoruz o zaman bugün değişiklik olacak mı+1 de benden bizimki de fena durumdanapcağımızı şaşırdık çok fena ağlıyor
Okadar tanıdık Okadar tanıdık kiAlt değiştiremiyorum üstünü giydiremiyoeum öyle bir ağlıyor ki gözlerinden yaşlar gele gele
Banyo yapıyoruz su dökmeyi bitirdiğimde basıyor çığlığıkızım dünyada su kıtlığı var nereye kadar sana su dökebilirim
Geç yattıgımız için meme saatimiz 1 saat rötarlı oldu onun için 4 te değil 5 te kalktıkHepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben
Salya benimkinde de bikaç gündür var ya, sürekli üst değiştiriyorum. ben nezleden diye düşünmüştüm ama baloncuk falan da yapıyoKizlar ya bu bebitolarin salyalari dis cikarirken akmiyor muydu? Benimki iki gundur kenardan sizdiriyor. Ablasi 4 aylikken dis cikarmisti dis cikarsa sasirmam valla folik asit bebem benim
Bir de tirnaklari ne yapiyorsunuz ya makasla kestim yok su meshur torpuyu aldim yok hep gozunun etrafini kanatti tum gun elimde torpu hangisi yapti diye bulmaya calisiyom hepsi yumusak gibi ama bulamadim sucluyu
Ay 2 saat uyudum 6dan beri tepemdeUyudun mu? Asdsssf
Heeeemeeeeen astrolojik yorumlara gidiyoruzHadi bakalım dün bir şey vardı diyoruz o zaman bugün değişiklik olacak mı
Lütfen bitti de dolunay tutulma bişey vardı ama bitti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?