Canım nabzın yükselmesi normal kan hacmin arttı, bebişte baskı yapıyor, dolaşımı sağlamak için kalp biraz efor sarf ediyor. Göğüs ağrısı bulantı vs yaparsa önemliBen 30 haftalık hamileyim şuan. nabız 100 üstü çıkıyor genelde bende gittim doktora çarpıntı yapınca hamilelikte 120ye kadar normal kabul ediliyormuş ama bana sıkıntı veriyor darlanıyorum. Yok ben çok kilo almadım kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorumAllah bağışlasın yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah :)
Halk bankasına kimlik kartıyla beraber gidip cekebiliyorsun parayı ben 13 Ağustos'ta başvuru yapmıştım bana bugün msj geldi para yatmış mesela Ağustos'ta doğum yapan Eylül sonunda parası yatıyormus 1 ay devrederek yatıyormus yaniİlk çocuk için tek seferlik 5000 yatıyor. Eğer ikinci çocuğunsa 5 yıl süreyle her ay 1500 yatacak. Benim de hesabım tanımlı diğer emzirme ve sgk ücretleri direkt hesabıma yatıyor ama bu yatmadı nedense
Benimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukumBen de kestim ilk ama kenarlari sivri kalmis yuvarlak alamamisim yolum yolum yoldu kendini. Ne varsa o eller hep suratinda
Benimki de hafif nezle gibi ondan mi acaba cidden. Sabah burnunu cektim ama bir sey cikmadi. Burnunu cekerken kesik kesik hafif yapiyorum ama cani yaniyor galiba cok agliyor
İlk haftalarda oyle yaptim simdi baya sert koparilmiyor erken sertlesti sanki
Ayyyyy iki gundur esime kuruluyorum fena patlicam. Dun sabah emzirsene dedi dedi cocuk uyuyo dedim demin uyanikti dedi kiyamadim aldim cocuk bir uyandi bir bucuk saat. Gitti kendi yatti bir de horluyor ustune valla uyandirip saydim bir suru sok icinde bana bakiyodun de bebem gece uyumadi esim yanimda uyudukca sinir geldi iki kere yanlislikla(!) uyandirdim
7 Ekim dolunay zamanı şuan kızlar şuan bişey yok gökyüzünde
Aşkım nasıl döküntüler oluyor pütür gibi miBenim kızın döküntüsü eller ayaklara kadar yayılınca doktorumla konuştum bugün tüm süt ürünlerini 1 hafta kesiyorum 1 hafta sonra bakıcaz olmazsa yumurtayı da bir hafta kesicez yine olmazsa dana eti de kesicez. Sonra duvar kemiririm
Kalkın yandık o zaman bebeler sadece kuduruk7 Ekim dolunay zamanı şuan kızlar şuan bişey yok gökyüzünde
Emzirme parası nasıl alınır. Tamda şuanda emziriyorumBana bir emzirme diye bir para yattı 1200. Bir de özel sektör çalışanıyım, doğuma kadar olan rapor parası yattı bunları ptt den aldım. Sonra edevlete hesap tanımladım. Şimdi doğum yardımı alıcam herhalde gelen mesaja göre bu 5 bin olan mıydı? Bir de bu 1500 ne onu da tam bilmiyorumsanki benim muhasebecim 2. Çocuk diye nir 1500 civarı para yatacak aylık demişti o olabilir bu. Yatarsa hesabıma yatar diyordum da, benim hesabım o 1500 ü yutar ruhum bile duymaz zaten
Gece ben de saldim sadece bazen telefonu kapatip uyuyorum o zaman alip uyandiriyorum ilk uykusu uzun olabiliyor bazen korkuyorum henuz. Ama sonrakiler pes pese kalkiyor zatenBen saldım geceleri. Kendisi 2 buçuk 3 saatte uyanıp yalandan 50cc içip bırakıyor. Uyanmaya deymez ama işte. Patron şimdilik bebeler
Bir de saskin saskin ay pardon yanlislikla oldu diyorum ahahahha dun cik cik yapti ses cikardim diye bu gece intikamim fena olucak su an sakince bekliyirum fena kuruldum. Deliriyorum yaa derin derin uyuyorAy çok güldüm ahahahahahahaj ben eşimi uyucaksan git şurdan diyorum yoo rahatsız olmam ben sizin sesinizden dediben senden rahatsız oluyorum dedim çok bozuldu ama ben uykusuzlukla çocukla uğraşırken yanımda da dana gibi yatma yani
Ahahhahaha duymayabilirdik cok mantikli amaaAna yüreği bacııım ana yüreğiadamlar ne bilsin senin içinin gideceğini. Geçen uyurken bizim bebe sçtı. Altını alsak uyancak almasak gönül razı değil. Kocamla taş kağıt makas oynadık alcaz almıcaz diye. Yatıversin kakalı bizde uyuyup duymayabilirdik diyo bunların mantık bu kadar
Bana da oyle demislerdi hep oyle yaptim hakiakten meme reddine neden olmadi hic. Ama yavastan minnak bir biberon alayim lazim olacak diyordum bir bilemedim simdi. Dugunumuz var kina ve dugun gunu biberona sagip vereyim diyordum simdi bilemedim o elbiselerle nasil emziricemŞırıngayla parmak emzirerek diyor. Benimki de aynı kımıl kımıl olduğu için biberona bulaşmıştım zaten
Cuk cuk sesler geliyo dimiiiii bayiliyorum. Soylene soylene aliyorum he cocugum kitlikta biraktik seni diye saskin saskin bakiyoBenimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukum
Yoluyorsa kendini siveno stick var ondan alsana çok güzel hemen gecırıyor benim kurtarıcım.
Onun icin hastane basvuracak denildi ama ben gittigimde sordum yok oyle bir sey dediler bilemedim kaldi 1200liram icerideEmzirme parası nasıl alınır. Tamda şuanda emziriyorumhallediyorum yani alayım hemen
Hele ki kahve yapıp başına oturmayın jsjdjjdjdjdjdj yemin ediyorum totolarında alarm varKalkın yandık o zaman bebeler sadece kudurukteşekkürler hocam
Kız dr sekreteri başvurdu benim adıma takip et onu sekretere sorr 1200 lira ne bırakcannOnun icin hastane basvuracak denildi ama ben gittigimde sordum yok oyle bir sey dediler bilemedim kaldi 1200liram iceride
Kokusunu mu alıyorlar anlamadım serilmeli uyuyodu kahve yaptım uyandıHele ki kahve yapıp başına oturmayın jsjdjjdjdjdjdj yemin ediyorum totolarında alarm var
Tanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekleHalk bankasına kimlik kartıyla beraber gidip cekebiliyorsun parayı ben 13 Ağustos'ta başvuru yapmıştım bana bugün msj geldi para yatmış mesela Ağustos'ta doğum yapan Eylül sonunda parası yatıyormus 1 ay devrederek yatıyormus yani
Bence ona çözüm bulurlar bende Ziraat olur diye düşündüm tanimladim kolay olsun diye sonra halkbank dediler gittim hiç kullanmadigim halde hesap açtım oraya direk gelsin diye sonradan öğrendim ki gidip alınıyormusTanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle
Arkadas da cocuk bolumundekiler basvurdu dedi ona sordum biz basvurmuyoruz dediler. Ya biz basvursak ya ne sacma milletle ugrastiriyorlarKız dr sekreteri başvurdu benim adıma takip et onu sekretere sorr 1200 lira ne bırakcann
Evet bencede çok saçma küçücük bebeyle bankada mı bekleyeceksiniz bide bunun gitmesi etmesi varTanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle
Aaa birikmeme ihtimali mi var ben de 4-5 ay sonra alayim biriksin diyodumBence ona çözüm bulurlar bende Ziraat olur diye düşündüm tanimladim kolay olsun diye sonra halkbank dediler gittim hiç kullanmadigim halde hesap açtım oraya direk gelsin diye sonradan öğrendim ki gidip alınıyormusya biriktirip alınacak kaç ay almazsak birikiyor vs ogrenilse benim için sıkıntı yok banka ayağımızın dibinde ama bebebelik mesele eşimde alamiyor kişinin kendisi alacakmış ben daha burnumu dışarıya cikartamiyorum kaldiki bankaya gidecem
Evet pütür pütür kırmızıAşkım nasıl döküntüler oluyor pütür gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?