2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Canım nabzın yükselmesi normal kan hacmin arttı, bebişte baskı yapıyor, dolaşımı sağlamak için kalp biraz efor sarf ediyor. Göğüs ağrısı bulantı vs yaparsa önemli

Benim kızın döküntüsü eller ayaklara kadar yayılınca doktorumla konuştum bugün tüm süt ürünlerini 1 hafta kesiyorum 1 hafta sonra bakıcaz olmazsa yumurtayı da bir hafta kesicez yine olmazsa dana eti de kesicez. Sonra duvar kemiririm

Halk bankasına kimlik kartıyla beraber gidip cekebiliyorsun parayı ben 13 Ağustos'ta başvuru yapmıştım bana bugün msj geldi para yatmış mesela Ağustos'ta doğum yapan Eylül sonunda parası yatıyormus 1 ay devrederek yatıyormus yani

Benimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukum
Yoluyorsa kendini siveno stick var ondan alsana çok güzel hemen gecırıyor benim kurtarıcım.

Aşkım nasıl döküntüler oluyor pütür gibi mi

Emzirme parası nasıl alınır. Tamda şuanda emziriyorum hallediyorum yani alayım hemen

Ben saldım geceleri. Kendisi 2 buçuk 3 saatte uyanıp yalandan 50cc içip bırakıyor. Uyanmaya deymez ama işte. Patron şimdilik bebeler
Gece ben de saldim sadece bazen telefonu kapatip uyuyorum o zaman alip uyandiriyorum ilk uykusu uzun olabiliyor bazen korkuyorum henuz. Ama sonrakiler pes pese kalkiyor zaten
Bir de saskin saskin ay pardon yanlislikla oldu diyorum ahahahha dun cik cik yapti ses cikardim diye bu gece intikamim fena olucak su an sakince bekliyirum fena kuruldum. Deliriyorum yaa derin derin uyuyor
Ahahhahaha duymayabilirdik cok mantikli amaa
Şırıngayla parmak emzirerek diyor. Benimki de aynı kımıl kımıl olduğu için biberona bulaşmıştım zaten
Bana da oyle demislerdi hep oyle yaptim hakiakten meme reddine neden olmadi hic. Ama yavastan minnak bir biberon alayim lazim olacak diyordum bir bilemedim simdi. Dugunumuz var kina ve dugun gunu biberona sagip vereyim diyordum simdi bilemedim o elbiselerle nasil emziricem
Benimkinin eller ağzında yalıyor hep. Birde açmış gibi dilini çıkarıyor deli çocukum
Yoluyorsa kendini siveno stick var ondan alsana çok güzel hemen gecırıyor benim kurtarıcım.
Cuk cuk sesler geliyo dimiiiii bayiliyorum. Soylene soylene aliyorum he cocugum kitlikta biraktik seni diye saskin saskin bakiyo Aaa bakayim kuzu sagolasin.

Tanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle

Tanımlı hesaplarımız yatırmamaları çok saçma ya kim uğraşacak her ay halkbankasına gitmekle
Bence ona çözüm bulurlar bende Ziraat olur diye düşündüm tanimladim kolay olsun diye sonra halkbank dediler gittim hiç kullanmadigim halde hesap açtım oraya direk gelsin diye sonradan öğrendim ki gidip alınıyormus ya biriktirip alınacak kaç ay almazsak birikiyor vs ogrenilse benim için sıkıntı yok banka ayağımızın dibinde ama bebebelik mesele eşimde alamiyor kişinin kendisi alacakmış ben daha burnumu dışarıya cikartamiyorum kaldiki bankaya gidecem

Kız dr sekreteri başvurdu benim adıma takip et onu sekretere sorr 1200 lira ne bırakcann
Arkadas da cocuk bolumundekiler basvurdu dedi ona sordum biz basvurmuyoruz dediler. Ya biz basvursak ya ne sacma milletle ugrastiriyorlar

Aaa birikmeme ihtimali mi var ben de 4-5 ay sonra alayim biriksin diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…