- 2 Şubat 2023
- 1.358
- 2.730
- 63
Ben ısıtmıyordum ama 2 gündür havalar döndü hafif ılıtırım artık midesi üşümesin. Baktım çünkü bugün soğuk geldi öylece vermek istemedimKızlar , oda sıcaklığında saklanan anne sütü, bebeğe verileceği zaman ısıtılmalı mı, direkt verilebilir mi?
Ahahha evet hatirladim. Aslinda iki saat once emmisti guzel muhtemelen gazi vardi bana 40 dakikadir ugrasiyorum emzirsene ac o dedi. Ben de ablasini okula yolluyordum icime batti acikmis diye. Sonra ice batacak durumda ben kaldimBurda biri dedi uyuyan çocuğa ellenmez diye kdkfkf bi kez ben de aynı hataya düştüm. Artık acıkınca ağlıyolar ya uyandırıp beslemiyorum ben
Hiç kullanmadım canım ya ondan verirken ara ara içsin ara ara içmesin oluyor mu öyle, oluyorsa öyle yapmak daha mantıklı. Biz de çay kaşığıyla döke saçayız aslında keşke hem biberon alsa hem de meme ne güzel olur
Dün emzirme danışmanından bilgi aldım. Durumu anlattım. Hem biberon hem meme alan çok azınlık dedi. Yani imkansıza yakın dedi bir bebek 8 aylık sadece meme alıyor, annesi bir kez vermiş biberon çocuk memeyi bırakmış. Bizde de öyle oldu 3 günlüktü çay kaşığıyla veriyodum. Bi kez biberon verdim veriş o veriş. Daha memeyi beğenmedi. Risk ya bilemedim.Nerde valla bizimkiler zor duruyor bu şekilde
Ben saldım geceleri. Kendisi 2 buçuk 3 saatte uyanıp yalandan 50cc içip bırakıyor. Uyanmaya deymez ama işte. Patron şimdilik bebelerAhahha evet hatirladim. Aslinda iki saat once emmisti guzel muhtemelen gazi vardi bana 40 dakikadir ugrasiyorum emzirsene ac o dedi. Ben de ablasini okula yolluyordum icime batti acikmis diye. Sonra ice batacak durumda ben kaldim
Ay sorma ya 1500 lira için her ay gidip sıra mı bekleyeceğiz diyorum ben de sabahtan beriGördüm şimdi çok teşekkürler 1500 müş, 5bin yalan olduben de bebemi bırakıp gideyim diyordum öğrenmek için çok teşekkürler hiiç sevmem banka işlerini üstüne 1500 kırdı kalbimi
Ayy vallahi isimiz çok zor ya bende reddetmesin diye kaşık biberon kullandım oda fayda etmemiş reddetti . Emzirme mama şeklinde gidecektim şimdi ne yapacağımı da bilmiyorumDün emzirme danışmanından bilgi aldım. Durumu anlattım. Hem biberon hem meme alan çok azınlık dedi. Yani imkansıza yakın dedi bir bebek 8 aylık sadece meme alıyor, annesi bir kez vermiş biberon çocuk memeyi bırakmış. Bizde de öyle oldu 3 günlüktü çay kaşığıyla veriyodum. Bi kez biberon verdim veriş o veriş. Daha memeyi beğenmedi. Risk ya bilemedim.
Çalışmaya başlayınca biberon verecekseniz memeye alıştırsak da red olacak biberon aldıkça, siz sağımla gitmeye devam edin veya biberonsuz ancak tamamen memeye dönebilirsiniz dedi.
Ben inatla ikisini bir sürdürmeye çalışıyorum. Kavga dövüş tutuyo meme 5dk. Sonra biraz doyunca öğürüp bırakıyor.
Ay çok güldüm ahahahahahahaj ben eşimi uyucaksan git şurdan diyorum yoo rahatsız olmam ben sizin sesinizden dediBen de kestim ilk ama kenarlari sivri kalmis yuvarlak alamamisim yolum yolum yoldu kendini. Ne varsa o eller hep suratinda
Benimki de hafif nezle gibi ondan mi acaba cidden. Sabah burnunu cektim ama bir sey cikmadi. Burnunu cekerken kesik kesik hafif yapiyorum ama cani yaniyor galiba cok agliyor
İlk haftalarda oyle yaptim simdi baya sert koparilmiyor erken sertlesti sanki
Ayyyyy iki gundur esime kuruluyorum fena patlicam. Dun sabah emzirsene dedi dedi cocuk uyuyo dedim demin uyanikti dedi kiyamadim aldim cocuk bir uyandi bir bucuk saat. Gitti kendi yatti bir de horluyor ustune valla uyandirip saydim bir suru sok icinde bana bakiyodun de bebem gece uyumadi esim yanimda uyudukca sinir geldi iki kere yanlislikla(!) uyandirdim
E lattecim 8 de biz neydeyiz 7,5ta mıBence sen 8.ci hafta atağındasın
Ben 30 haftalık hamileyim şuan. nabız 100 üstü çıkıyor genelde bende gittim doktora çarpıntı yapınca hamilelikte 120ye kadar normal kabul ediliyormuş ama bana sıkıntı veriyor darlanıyorum. Yok ben çok kilo almadım kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorumEvet canım çok şükür şu an karşımda bi bücürle uğraşıyorum
Benim çarpıntım yoktu o sıralar sanırım 29-30.haftaydı pek hatırlamıyorum ama. 100üstü görünce koştur koştur gitmiştim doktor da kızmıştı. Benim 35.haftadan sonra nefes darlığı oldu yeri geldi yatamadım oturarak uyudum yeri geldi yürürken zorladı ama çok kilo almıştım bençok kilo alma derim
Hahah o diyen benimBurda biri dedi uyuyan çocuğa ellenmez diye kdkfkf bi kez ben de aynı hataya düştüm. Artık acıkınca ağlıyolar ya uyandırıp beslemiyorum ben
Yok artik ya ben 5 aydan sonra versem mi biberon diye düşünüyordum, 4 ay atağından sonraDün emzirme danışmanından bilgi aldım. Durumu anlattım. Hem biberon hem meme alan çok azınlık dedi. Yani imkansıza yakın dedi bir bebek 8 aylık sadece meme alıyor, annesi bir kez vermiş biberon çocuk memeyi bırakmış. Bizde de öyle oldu 3 günlüktü çay kaşığıyla veriyodum. Bi kez biberon verdim veriş o veriş. Daha memeyi beğenmedi. Risk ya bilemedim.
Çalışmaya başlayınca biberon verecekseniz memeye alıştırsak da red olacak biberon aldıkça, siz sağımla gitmeye devam edin veya biberonsuz ancak tamamen memeye dönebilirsiniz dedi.
Ben inatla ikisini bir sürdürmeye çalışıyorum. Kavga dövüş tutuyo meme 5dk. Sonra biraz doyunca öğürüp bırakıyor.
Üf 5 bin manyak para bi ayakkabı alabilirim belki aghagabsjshsİlk bebesi olanlar oo hadi iyisiniz
Peki neyle vermemizi öneriyor döküp saçmadan? Oğluma aylarca çay kaşığıyla verdim destekledim, garibim bekliyordu süt gelsin içeyim diye. Bu kız içerken başı dötü ayrı oynuyor eller çarpa çarpa yazık oluyor süteDün emzirme danışmanından bilgi aldım. Durumu anlattım. Hem biberon hem meme alan çok azınlık dedi. Yani imkansıza yakın dedi bir bebek 8 aylık sadece meme alıyor, annesi bir kez vermiş biberon çocuk memeyi bırakmış. Bizde de öyle oldu 3 günlüktü çay kaşığıyla veriyodum. Bi kez biberon verdim veriş o veriş. Daha memeyi beğenmedi. Risk ya bilemedim.
Birikecekse sorun yok işe başlamadan gider alırım bi, işe başladımtan sonra banka mesaisi bana yalan zatenAy sorma ya 1500 lira için her ay gidip sıra mı bekleyeceğiz diyorum ben de sabahtan berikalır o paralar orda kesin
Ana yüreği bacııım ana yüreğiAhahha evet hatirladim. Aslinda iki saat once emmisti guzel muhtemelen gazi vardi bana 40 dakikadir ugrasiyorum emzirsene ac o dedi. Ben de ablasini okula yolluyordum icime batti acikmis diye. Sonra ice batacak durumda ben kaldim
Hahahaha kız başka odada takılsaydınız eniştenin uykusu bölünmesinAy çok güldüm ahahahahahahaj ben eşimi uyucaksan git şurdan diyorum yoo rahatsız olmam ben sizin sesinizden dediben senden rahatsız oluyorum dedim çok bozuldu ama ben uykusuzlukla çocukla uğraşırken yanımda da dana gibi yatma yani
5 bin için banka sırasını göze alabilirdimÜf 5 bin manyak para bi ayakkabı alabilirim belki aghagabsjshs
Şırıngayla parmak emzirerek diyor. Benimki de aynı kımıl kımıl olduğu için biberona bulaşmıştım zatenPeki neyle vermemizi öneriyor döküp saçmadan? Oğluma aylarca çay kaşığıyla verdim destekledim, garibim bekliyordu süt gelsin içeyim diye. Bu kız içerken başı dötü ayrı oynuyor eller çarpa çarpa yazık oluyor süte
Mantıklı ahhshshahaha emeklilerle sıraya mı gircez neyse bize tekte 5 veriyo 2. Çocuk için teşvik olmadım dahada yapmam5 bin için banka sırasını göze alabilirdim
O paylama bi 2 3 gün sürüyo benimki yanımda termos tutuyo su içeyim diye bazenHahahaha kız başka odada takılsaydınız eniştenin uykusu bölünmesinbu adamlar neyin kafasını yaşıyor ya
Akşam da ben uyumadıkça tabi biraz payladım da diyor ne yapabilirim sizin için. Emzirebilirsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?