- 13 Aralık 2024
- 1.013
- 894
- 38
Gözlerimizin önünde derin derin uyuyorlarGece ben de saldim sadece bazen telefonu kapatip uyuyorum o zaman alip uyandiriyorum ilk uykusu uzun olabiliyor bazen korkuyorum henuz. Ama sonrakiler pes pese kalkiyor zaten
Bir de saskin saskin ay pardon yanlislikla oldu diyorum ahahahha dun cik cik yapti ses cikardim diye bu gece intikamim fena olucak su an sakince bekliyirum fena kuruldum. Deliriyorum yaa derin derin uyuyor
Ahahhahaha duymayabilirdik cok mantikli amaa
Bana da oyle demislerdi hep oyle yaptim hakiakten meme reddine neden olmadi hic. Ama yavastan minnak bir biberon alayim lazim olacak diyordum bir bilemedim simdi. Dugunumuz var kina ve dugun gunu biberona sagip vereyim diyordum simdi bilemedim o elbiselerle nasil emziricem
Cuk cuk sesler geliyo dimiiiii bayiliyorum. Soylene soylene aliyorum he cocugum kitlikta biraktik seni diye saskin saskin bakiyoAaa bakayim kuzu sagolasin.
O zaman onlar başvurmuştur benimkini deKız dr sekreteri başvurdu benim adıma takip et onu sekretere sorr 1200 lira ne bırakcann
Aa şimdi aydınlandım bir arkadaşım vardı bebeği kaka yapamayımca kahve koklatıyordu yapıyordu çocukKokusunu mu alıyorlar anlamadım serilmeli uyuyodu kahve yaptım uyandı
Amin canım cümlemizinkiniBen 30 haftalık hamileyim şuan. nabız 100 üstü çıkıyor genelde bende gittim doktora çarpıntı yapınca hamilelikte 120ye kadar normal kabul ediliyormuş ama bana sıkıntı veriyor darlanıyorum. Yok ben çok kilo almadım kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorumAllah bağışlasın yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah :)
Yastıkla boğası geliyor insanınGözlerimizin önünde derin derin uyuyorlaro kadar hak veriyorum ki sana
Aşkım ben aldım bitane e bebekten ama giydirsem isilik olur hissini aşamıyorum yaKızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce
Aaaaaaaaaa benim bebede tık yok kaka konusunda denensiiiinnnnAa şimdi aydınlandım bir arkadaşım vardı bebeği kaka yapamayımca kahve koklatıyordu yapıyordu çocuk
Çok şükür tansiyonda sıkıntı yok düşebiliyor sadece normalde de tansiyonum düşüktür hamileliklerimde tansiyonum daha da düşebiliyor. Bu benim 3.hamileliğim süpriz oldu bize biraz :) sıkıntılı da geçiyor diğer iki doğumum normal doğumdu ve süreçler güzeldi çarpıntım falan da hatırladığım kadarıyla olmuyordu böyle ama bunda plesanta previa var bebeğin eşi aşağıda doğum kanalını kapatıyor ve mecburi sezeryan olacağım 32.de ciğer geliştirici yapıp 36 veya en geç 37de de alacağız dedi doktorum bu şekilde olupta bana moral olabilecek örnekler varsa anlatılırsa sevinirim :)Amin canım cümlemizinkini
180e kadar bile dayanır demişti kalp doktoru bana. Darlanırsın bacım 34-38 haftalarda daha da bastırır bebiş de büyüyor organların daracık alanda kalıyor. Tansiyonda sıkıntı yoksa bunlar normal şeyler dediğim gibi oturarak uyurdum ben o derece sıkıştırdı gögüs kafesim
Kalp doktoruna gittim her şeye baktı ve normal dedi, bulantılarım sabah kalktığım zaman oluyor ve canım hiçbir şey yemek istemiyor göğüs ağrım yok çok şükürCanım nabzın yükselmesi normal kan hacmin arttı, bebişte baskı yapıyor, dolaşımı sağlamak için kalp biraz efor sarf ediyor. Göğüs ağrısı bulantı vs yaparsa önemli
Şimdiden sağlıcakla kucağına al inşallahÇok şükür tansiyonda sıkıntı yok düşebiliyor sadece normalde de tansiyonum düşüktür hamileliklerimde tansiyonum daha da düşebiliyor. Bu benim 3.hamileliğim süpriz oldu bize biraz :) sıkıntılı da geçiyor diğer iki doğumum normal doğumdu ve süreçler güzeldi çarpıntım falan da hatırladığım kadarıyla olmuyordu böyle ama bunda plesanta previa var bebeğin eşi aşağıda doğum kanalını kapatıyor ve mecburi sezeryan olacağım 32.de ciğer geliştirici yapıp 36 veya en geç 37de de alacağız dedi doktorum bu şekilde olupta bana moral olabilecek örnekler varsa anlatılırsa sevinirim :)
Aşkım ben aldım bitane e bebekten ama giydirsem isilik olur hissini aşamıyorum ya
Benimkide aynı komşular geldi uyandı ben icemedim onlar gitti uyuttum kendime yaptım yine uyandı.hayir uyandın bak etrafa duvara tavana az bı izle yeni bir dünya keşfet dimi.Kokusunu mu alıyorlar anlamadım serilmeli uyuyodu kahve yaptım uyandı
Benim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaaYa o konu da var tabi ama üşütmesi de sıkıntı ince polar üst aldım pofidik ayağına da aynı pofidik patiklerden ama en kötü 1 ay sonra astronot tulum şart gibi bence. Kaç beden aldın peki canım
Ya ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diyeBenimkide aynı komşular geldi uyandı ben icemedim onlar gitti uyuttum kendime yaptım yine uyandı.hayir uyandın bak etrafa duvara tavana az bı izle yeni bir dünya keşfet dimi.
Benimki gündüzleri beşiğinde yatmıyor malesef.gece ile farkı neyse sanki yatağın.yatirdigim gibi uyanıyor. Geceleri sorun yok. Bugün büyük gün eşim geliyor ve ben pazara gidicem çok heyecanlıyımYa ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diye
Ooooo müüükemmeeeelBenimki gündüzleri beşiğinde yatmıyor malesef.gece ile farkı neyse sanki yatağın.yatirdigim gibi uyanıyor. Geceleri sorun yok. Bugün büyük gün eşim geliyor ve ben pazara gidicem çok heyecanlıyım
Ay çok güzelBenim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaa
Gerçi geliyom diyor 1 saattir pazarcilara yardım ederim herhalde toplanmayaOoooo müüükemmeeeel
Ay bende alayım ya üstünü örttürmüyo bişi yaptırtmıyo gece cinnet geçiriyorum üşücek diye. Lcw de daha astronot tarzı görmedim aşkım ama e bebeğe gelmiş. Yeni yeni kışlıklar gelmişAy çok güzelbi bakıcam e bebeğe ya da LCW
Ayağına şimdilik şunları aldım ben evde de takıyom bazen ayağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?