2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Gözlerimizin önünde derin derin uyuyorlar o kadar hak veriyorum ki sana

Kızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce

Amin canım cümlemizinkini
180e kadar bile dayanır demişti kalp doktoru bana. Darlanırsın bacım 34-38 haftalarda daha da bastırır bebiş de büyüyor organların daracık alanda kalıyor. Tansiyonda sıkıntı yoksa bunlar normal şeyler dediğim gibi oturarak uyurdum ben o derece sıkıştırdı gögüs kafesim

Çok şükür tansiyonda sıkıntı yok düşebiliyor sadece normalde de tansiyonum düşüktür hamileliklerimde tansiyonum daha da düşebiliyor. Bu benim 3.hamileliğim süpriz oldu bize biraz :) sıkıntılı da geçiyor diğer iki doğumum normal doğumdu ve süreçler güzeldi çarpıntım falan da hatırladığım kadarıyla olmuyordu böyle ama bunda plesanta previa var bebeğin eşi aşağıda doğum kanalını kapatıyor ve mecburi sezeryan olacağım 32.de ciğer geliştirici yapıp 36 veya en geç 37de de alacağız dedi doktorum bu şekilde olupta bana moral olabilecek örnekler varsa anlatılırsa sevinirim :)

Canım nabzın yükselmesi normal kan hacmin arttı, bebişte baskı yapıyor, dolaşımı sağlamak için kalp biraz efor sarf ediyor. Göğüs ağrısı bulantı vs yaparsa önemli
Kalp doktoruna gittim her şeye baktı ve normal dedi, bulantılarım sabah kalktığım zaman oluyor ve canım hiçbir şey yemek istemiyor göğüs ağrım yok çok şükür

Şimdiden sağlıcakla kucağına al inşallah
Benimki de mecbur sezeryand ama fıtık ve kayıplardan dolayı. Dediklerini ben yaşamadım belki yaşayan başından geçen vardır

Aşkım ben aldım bitane e bebekten ama giydirsem isilik olur hissini aşamıyorum ya
Ya o konu da var tabi ama üşütmesi de sıkıntı ince polar üst aldım pofidik ayağına da aynı pofidik patiklerden ama en kötü 1 ay sonra astronot tulum şart gibi bence. Kaç beden aldın peki canım

Kokusunu mu alıyorlar anlamadım serilmeli uyuyodu kahve yaptım uyandı
Benimkide aynı komşular geldi uyandı ben icemedim onlar gitti uyuttum kendime yaptım yine uyandı.hayir uyandın bak etrafa duvara tavana az bı izle yeni bir dünya keşfet dimi.

Ya o konu da var tabi ama üşütmesi de sıkıntı ince polar üst aldım pofidik ayağına da aynı pofidik patiklerden ama en kötü 1 ay sonra astronot tulum şart gibi bence. Kaç beden aldın peki canım
Benim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaa

Eklentiler

• IMG_0776.webp
    83 KB · Görüntüleme: 35
Benimkide aynı komşular geldi uyandı ben icemedim onlar gitti uyuttum kendime yaptım yine uyandı.hayir uyandın bak etrafa duvara tavana az bı izle yeni bir dünya keşfet dimi.
Ya ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diye

Ya ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diye
Benimki gündüzleri beşiğinde yatmıyor malesef.gece ile farkı neyse sanki yatağın.yatirdigim gibi uyanıyor. Geceleri sorun yok. Bugün büyük gün eşim geliyor ve ben pazara gidicem çok heyecanlıyım

Benim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaa
Ay çok güzel bi bakıcam e bebeğe ya da LCW
Ayağına şimdilik şunları aldım ben evde de takıyom bazen ayağına

Eklentiler

• 1000011689.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 34
Ay çok güzel bi bakıcam e bebeğe ya da LCW
Ayağına şimdilik şunları aldım ben evde de takıyom bazen ayağına
Ay bende alayım ya üstünü örttürmüyo bişi yaptırtmıyo gece cinnet geçiriyorum üşücek diye. Lcw de daha astronot tarzı görmedim aşkım ama e bebeğe gelmiş. Yeni yeni kışlıklar gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…